www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Sportas Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
METANAS

Nauja Tema Atsakyti   1, 2, 3, 4, 5  Toliau »
Autorius Žinutė
vyytas

Naujas aistruolis
SVEIKI GAL KAS KAUNE VARO METANO ATRASYKIT LAUKSIU. :vataip:

04-09-01 19:40       Atsakyti
Tomazzz

Tikras aistruolis
Siaip nivrubilsa apie ka tu cia, bet p.x! Esu girdejes, kad metanas, tai vaistai jauciams skatinantys raumenu augima. Aisku metana ir zmones ryja, bet tai irgi p.x! :taip:

04-09-17 00:24       Atsakyti
SWAT

Tikras aistruolis
S u d a s paskutinis tas metanas.Nebukit kvaili, nevartokit anaboliku, susivarysit sirdi, potencija ir apskritai visa organizma.

04-09-23 13:44       Atsakyti
kengas

Tikras aistruolis
SWAT:
S u d a s paskutinis tas metanas.Nebukit kvaili, nevartokit anaboliku, susivarysit sirdi, potencija ir apskritai visa organizma.

O Milka pasakytu, kad anabolikai ***** visi trylika jos berniuko vartojo,o kaip ja pi*o,kaip pi*o! :smile2: :smile2: :smile2:

04-09-23 14:07       Atsakyti
SWAT

Tikras aistruolis
:puiku: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2:

04-09-23 15:18       Atsakyti
Randevunaz

Naujas aistruolis
Metanas ne tokiems zmoniems kurie nori per 2 men "uzsipust" ir t.t Netinkamai wartojamas shis anabolinis steroidas sugadins jums gywenima, jei bus wartojamas protingai ir dar su kai kuriais anbolikais tada jis tikrai jums pades

04-09-24 12:45       Atsakyti
Lawonas

Naujas aistruolis
Duchas tu stoli,,,,? Liewas tas metanas...Musu miestelis(kur as gywenu) wieni forsai Twisted Evil todel che gaunam belekokia chemija,o metanas pas mu wertinamas :blogai: blogiau uz kuola!!! yra daug geresniu ir weiksmingesniu!!! jei noresi rimchiau pakalbet parasyk!

04-10-25 11:48       Atsakyti
Atari

Naujas aistruolis
reikia moketi ji tinkamai vartoti ir tinkamai derinti mityba prie jo.ir dar atsiminkit viena dalyka,kad kaip ji priims jusu organizmas,toks ir bus poveikis.daugeliui jis skirtingas.pirmiausia viska susizinokit apie ji o paskui griepkites vartoti.beje jei nebijot ampoliu tai siulyciau imti deka.

04-10-28 17:20       Atsakyti
vyytas

Naujas aistruolis
parasykit man i emaila ir viskas bus gerai vyytas@one.lt laukiu. Opera

04-11-02 22:07       Atsakyti
NoWas

Naujas aistruolis
na teko sutikt zmogu kuris ji vartojo. Sake, kad problemu jokiu nebuvo, viskas ok. Tik aisq metano "sausai" be jokiu kitu papildu negalima, nes tai neduos jokiu rezultatu ir dar pakenks. O siaip del prostatos ir potencijos abejoju...Smile (nors sake kad viskas gerai del u dalyku)

04-11-08 22:48       Atsakyti
Dzeuzz

Naujas aistruolis
vyytas:

nori nusipirkt ar tik pasidomet apie poveiki?

04-11-10 21:23       Atsakyti
Dzeuzz

Naujas aistruolis
SWAT:

ka tu bl supranti? jau kanors susivarei kad jau stumi?

04-11-10 21:25       Atsakyti
Maksas

Savas aistruolis
Na dėl potencijos, tai nieks neprisipažins, kad jam metanas (metandrosterolas) pakenkėSmile. O dėl kitų poveikių... _Mėnesinė metano norma - 100 tablečių, bet žinau kad būdavo tokių kačiokų kad per dieną 10-15 suvarydavo. Tiesa ko tai jie ilgai po to nesportuodavo :smile2:

04-11-10 21:30       Atsakyti
karoce

Naujas aistruolis
Lawonas:
Duchas tu stoli,,,,? Liewas tas metanas...Musu miestelis(kur as gywenu) wieni forsai Twisted Evil todel che gaunam belekokia chemija,o metanas pas mu wertinamas :blogai: blogiau uz kuola!!! yra daug geresniu ir weiksmingesniu!!! jei noresi rimchiau pakalbet parasyk!
nu ir kokiu zinai geresniu ? noreciau suzinot wisai nieko butu =]]

04-12-26 14:38       Atsakyti
karoce

Naujas aistruolis
lawonas pasakyk geresniu uz metana

04-12-26 14:42       Atsakyti
karoce

Naujas aistruolis
Atari:
reikia moketi ji tinkamai vartoti ir tinkamai derinti mityba prie jo.ir dar atsiminkit viena dalyka,kad kaip ji priims jusu organizmas,toks ir bus poveikis.daugeliui jis skirtingas.pirmiausia viska susizinokit apie ji o paskui griepkites vartoti.beje jei nebijot ampoliu tai siulyciau imti deka.
jei ka zinai daugiau parasyk man pahmelas@yahoo.com idomu nes mastau....=] ka daryt =]

04-12-26 14:45       Atsakyti
Milka

Super aistrietė
kengas
Milka pasakytu kad norint pasiekti geru rezultatu VISI vartoja anabolikus.Be ju TOKIE raumenys neisaugs.Prisikacalinti galima bet ne TAIP.JEi vartoti su protu tai nieko blogo neatsitiks-aisku reikia ir sveikata pasitikrinti ir tt del viso pikto.O jeigu piktnaudziauti... :ne:

04-12-26 19:12       Atsakyti
SaBoKiNaS

Naujas aistruolis
Neskubant, geru rezultatu galima pasiekti ir su papildais, aisku rimtu kulturistu nebusi, bet paciam uzteks. :expert:

04-12-26 20:03       Atsakyti
angelaass

Naujas aistruolis
kas tik nori uzsikacialint tai tikrai nesiuliciau nes is praziu tai bus poveikis o po to kai nustosi sportuot is raumenu pasidaris tesla tikrai pazystu tokiu ir neviena

05-01-04 23:12       Atsakyti
Maksas

Savas aistruolis
O kam mest sportuot? Kad galėtum dažniau alų prie teliko maukt, arba prie kompo kūprintis? Aš ketinu sportuoti visą gyvenimą, kad ir senatvėj nebūt ištižėliu, senatvei beja ir steroidus su augimo hormonu palieku, anksti dar.

05-01-08 22:37       Atsakyti
Randevunaz

Naujas aistruolis
vyytas:

parasyk kiek reikia 100 tableciu 40Lt

05-01-09 11:37       Atsakyti
Ruzas

Tikras aistruolis
Maksas:
O kam mest sportuot? Kad galėtum dažniau alų prie teliko maukt, arba prie kompo kūprintis? Aš ketinu sportuoti visą gyvenimą, kad ir senatvėj nebūt ištižėliu, senatvei beja ir steroidus su augimo hormonu palieku, anksti dar.

Oi ble prajuokinai :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: mldc man nors rytas gerai prasidejo :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: tu tik ziek kad dar sugebetum po darbo zmona papist, tiksliau turetum jegu :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2:

05-01-09 11:51       Atsakyti
Ruzas

Tikras aistruolis
Vnz pasakysiu apie metana, cia yra didziausia nesamone, cia net patys treneriai, is kuriu gali ji nusipirkt sako, kad cia *****, su saiku ar be saiko cia vaistai gi yra, ka jus tokie daunai ar i sule neinat, kiekvienas vaistas turi salutini poveiki.

05-01-09 12:06       Atsakyti
Maksas

Savas aistruolis
Ruzas:
Maksas:

Oi ble prajuokinai :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: mldc man nors rytas gerai prasidejo :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: tu tik ziek kad dar sugebetum po darbo zmona papist, tiksliau turetum jegu :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2: :smile2:

Kaip kam. Man po darbo jėgų puikiausiai užtenka treniruotei.

05-01-09 19:11       Atsakyti
Scaly

Super aistrietė
Ruzas:
Maksas:

Zinoma ,jei sunkus fizinis darbas kuris tesesi 12 valandu,tada sportui lieka tik savaitgalis. O jei sedi ofise,arba siaip koks lengvas 8valandu trunkantis darbas ,tada ir zmonai jegu uzteks.
As labai noreciau nors du kartus i savaite sportuot,bet deja po darbo nera laiko,o vakare jau tingiu

05-01-10 19:19       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti 1, 2, 3, 4, 5  Toliau »
Perskaitė: 39575   Atsakė: 120
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje