www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Pramogos Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
Animaciniai filmukai suaugusiems

Nauja Tema Atsakyti   1, 2  Toliau »
Autorius Žinutė
vaidis

Tikras aistruolis
kas čia sakė kad suagusieji nežiūri animacinių filmukų? aš tai be jų gyventi negalėčiau... o šiaip labiausiai man patinka seni rusiški multikai, o patinka dėl meniškumo, subtilaus humoro ir gražių idėjų. Šiaip ne visus aš ir suprasdavau, pavyzdžiui geriausio visų laikų anim. filmuko "Jožik v Tumane" iki šiol nelabai suprantu, matyt dar daug ko gyvenime nesuprantu.. Rolling Eyes O kokius multikus iš savo vaikystės prisimenate jūs? ir kokie buvo mėgiamiausi?

03-07-06 17:52       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
as turiu isirases i video kasete "Nu pagady" ( "na palauk" ) kai dabar pasiziuriu irgi juokas ima Smile

03-07-06 18:03       Atsakyti
vaidis

Tikras aistruolis
jo, vienas is linksmiauisiu multiku, kazkada tikrai vezdavo, reikes kada paziuret, nes labai jau seniai maciau

03-07-06 18:07       Atsakyti
Livija

Tikras aistruolis
o man tai labai patikdavo tas, kur toks meškiukas sakydavo: "rodos lietus kaupiasi, rodos lietus kaupiasi..." Laughing Tikrai čia topinė frazė buvo :smile2:

O lietuviškas "Baubas" buvo pats baisiausias filmukas: "aš pats baubiausias iš baubų..." Velnias

03-07-06 18:33       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
jeigu apie frazes kalbant..tai man patinka is mike pukotuko... " kur einam mes su knysliuku dar niekam nezinia, o apie tai dar ne kuku oi ne oi ne oi neee " Laughing

03-07-06 23:31       Atsakyti
Vera

Tikras aistruolis
Jėga. Kaip miela, kad ir jums patinka seni rusiški filmukai. Man atrodo, kad mes elgiamės kaip tik taip, kaip nuolat prašo vienas gerai žinomas herojus:
vaikai, gyvenkime draugiškai.
Aš mėgstu tuos, kurie gražiai nupiešti. Dažniausiai.
"Na, palauk", aišku, topų topas.
aš kažkaip labai mėgstu vieną, kurį ne visi būna matę, nors aš ne kartą mačiau. rusiškai jis vadinasi "Sineglazka". Lietuviškai nemačiau, nežinau, kaip verstų- mėlynake, žydraake, ar kitaip.

03-07-07 11:01       Atsakyti
Kristute

Aistros VIP
Man irgi rusiski filmukai mieliausi. Tiesa sakant, kitokiu ir neziuriu. Vera,palauk , oapie ka ta sineglazka, man toks girdetas, bet neatgaminu apie ka.Man irgi labiausiai patikdavo,kur graziai nupiesta. O nepatiko labai toks filmukas kur saukia "pilkakakleeee", nes jis liudnas budavo

03-07-07 11:11       Atsakyti
Vera

Tikras aistruolis
"Sineglazka" apie įsimylėjėlių porą. Jaunikaitis vis joja pas savo mylimąją, jam vis kažkoks baubas trukdo, bet jis nuolat prisimena mylimosios mėlynas akis, ir visus baubus nugali, ir toliau joja. O ji jo laukia. Liūdna ir ištikima. Jau jaunikaitis visai arti, jau čia pat. Baubas paverčia merginą obelim, kad mylimasis nepažintų. O jis ir obelyje atpažįsta savo mylimąją.
Kažkaip mane visada žavėjo ištikimybė, gal todėl, kad aš pati nelaikau savęs tokia.

03-07-07 11:27       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
jeigu norit pamatyt senaja animacija tai 19h darbo dienomis atrodo per LRT rodo Smile

03-07-07 23:48       Atsakyti
Livija

Tikras aistruolis
o tu himintaker jau siu filmuku nebeziuri? juk juos ir suauge gali ziureti Laughing

03-07-08 21:43       Atsakyti
Lavista

Aistros VIP
kaip faina kartais pasiziureti gerus senus filmukus

03-07-09 10:00       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
Livija> nebeziuriu Smile nu kieme as dazniausiai bunu tokiu laiku Smile

03-07-10 10:39       Atsakyti
Lavista

Aistros VIP
kieme kasi zaidi , per daug nebus to zaidimo Smile)

03-07-10 10:41       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
Lavista> kieme nezaidziu kasio...nebera krepsio Smile kieme zaidziu kortomis, futbola Smile o kasi tia senei zaidziau...hmz beveik pries menesi!

03-07-10 10:50       Atsakyti
Lavista

Aistros VIP
aisku, svarbu ka yra ka veikti isejus i kiema Smile

03-07-10 10:51       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
nu tai jeigu nezaidziam nieko tia paprasciausiai atsisedam ant suoliuko ir plepam Smile

03-07-10 15:34       Atsakyti
Kristute

Aistros VIP
Jo, paaugliams budingas tas sedejimas kiemuose,laiptinese ir pan.

03-07-10 15:37       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
nu idomu plepet ivairiomis temomis...tik daznai as pradedu juokaut Smile

03-07-10 15:48       Atsakyti
Kristute

Aistros VIP
Taigi gerai, kad juokauji
Linksmas tu berniukstis jaucia mano sirdele Laughing

03-07-10 15:52       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
tik kad su tais savo juokais daug ka pradedu nervuot...

03-07-10 15:57       Atsakyti
Kristute

Aistros VIP
O tai ko jie nervuojasi? Ar labai kvaili tavo juokeliai/ Ar jie juoku nebesupranta?

03-07-10 15:58       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
nu paprasciausiai jau per daug buna Smile bet man sunku sustot kai pradedu...

03-07-10 16:08       Atsakyti
Lavista

Aistros VIP
as taip pat pazystu toki viena frukta, kuris kai jau pradeda blevizgoti tai niekaip nesustabdysi nors ir pats jau mato kad jau nusisneka. Tai tikrai biski erzina :taip:

03-07-11 08:38       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
Lavista> tai cia tikriausiai as Very Happy

03-07-11 10:57       Atsakyti
gelis

Naujas aistruolis
himintaker:
jeigu apie frazes kalbant..tai man patinka is mike pukotuko... " kur einam mes su knysliuku dar niekam nezinia, o apie tai dar ne kuku oi ne oi ne oi neee " Laughing

O man su pukuotutuku labiausiai patiko ta serija kai jis atejas i parduotuve ir suzinojas, kad ten prekiuajama kiauliena, issitrauke automata ir visus issaude... Ar cia tik toks anekdotas buvo Question

04-03-02 14:38       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti 1, 2  Toliau »
Perskaitė: 11830   Atsakė: 31
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje