| Autorius |
Žinutė |
vaidis
Tikras aistruolis
|
kas čia sakė kad suagusieji nežiūri animacinių filmukų? aš tai be jų gyventi negalėčiau... o šiaip labiausiai man patinka seni rusiški multikai, o patinka dėl meniškumo, subtilaus humoro ir gražių idėjų. Šiaip ne visus aš ir suprasdavau, pavyzdžiui geriausio visų laikų anim. filmuko "Jožik v Tumane" iki šiol nelabai suprantu, matyt dar daug ko gyvenime nesuprantu.. O kokius multikus iš savo vaikystės prisimenate jūs? ir kokie buvo mėgiamiausi? |
|
| 03-07-06 17:52 |
Atsakyti |
|
himintaker
Tikras aistruolis
|
as turiu isirases i video kasete "Nu pagady" ( "na palauk" ) kai dabar pasiziuriu irgi juokas ima  |
|
| 03-07-06 18:03 |
Atsakyti |
|
vaidis
Tikras aistruolis
|
| jo, vienas is linksmiauisiu multiku, kazkada tikrai vezdavo, reikes kada paziuret, nes labai jau seniai maciau |
|
| 03-07-06 18:07 |
Atsakyti |
|
Livija
Tikras aistruolis
|
o man tai labai patikdavo tas, kur toks meškiukas sakydavo: "rodos lietus kaupiasi, rodos lietus kaupiasi..." Tikrai čia topinė frazė buvo
O lietuviškas "Baubas" buvo pats baisiausias filmukas: "aš pats baubiausias iš baubų..."  |
|
| 03-07-06 18:33 |
Atsakyti |
|
himintaker
Tikras aistruolis
|
jeigu apie frazes kalbant..tai man patinka is mike pukotuko... " kur einam mes su knysliuku dar niekam nezinia, o apie tai dar ne kuku oi ne oi ne oi neee "  |
|
| 03-07-06 23:31 |
Atsakyti |
|
Vera
Tikras aistruolis
|
Jėga. Kaip miela, kad ir jums patinka seni rusiški filmukai. Man atrodo, kad mes elgiamės kaip tik taip, kaip nuolat prašo vienas gerai žinomas herojus:
vaikai, gyvenkime draugiškai.
Aš mėgstu tuos, kurie gražiai nupiešti. Dažniausiai.
"Na, palauk", aišku, topų topas.
aš kažkaip labai mėgstu vieną, kurį ne visi būna matę, nors aš ne kartą mačiau. rusiškai jis vadinasi "Sineglazka". Lietuviškai nemačiau, nežinau, kaip verstų- mėlynake, žydraake, ar kitaip. |
|
| 03-07-07 11:01 |
Atsakyti |
|
Kristute
Aistros VIP
|
| Man irgi rusiski filmukai mieliausi. Tiesa sakant, kitokiu ir neziuriu. Vera,palauk , oapie ka ta sineglazka, man toks girdetas, bet neatgaminu apie ka.Man irgi labiausiai patikdavo,kur graziai nupiesta. O nepatiko labai toks filmukas kur saukia "pilkakakleeee", nes jis liudnas budavo |
|
| 03-07-07 11:11 |
Atsakyti |
|
Vera
Tikras aistruolis
|
"Sineglazka" apie įsimylėjėlių porą. Jaunikaitis vis joja pas savo mylimąją, jam vis kažkoks baubas trukdo, bet jis nuolat prisimena mylimosios mėlynas akis, ir visus baubus nugali, ir toliau joja. O ji jo laukia. Liūdna ir ištikima. Jau jaunikaitis visai arti, jau čia pat. Baubas paverčia merginą obelim, kad mylimasis nepažintų. O jis ir obelyje atpažįsta savo mylimąją.
Kažkaip mane visada žavėjo ištikimybė, gal todėl, kad aš pati nelaikau savęs tokia. |
|
| 03-07-07 11:27 |
Atsakyti |
|
himintaker
Tikras aistruolis
|
jeigu norit pamatyt senaja animacija tai 19h darbo dienomis atrodo per LRT rodo  |
|
| 03-07-07 23:48 |
Atsakyti |
|
Livija
Tikras aistruolis
|
o tu himintaker jau siu filmuku nebeziuri? juk juos ir suauge gali ziureti  |
|
| 03-07-08 21:43 |
Atsakyti |
|
Lavista
Aistros VIP
|
| kaip faina kartais pasiziureti gerus senus filmukus |
|
| 03-07-09 10:00 |
Atsakyti |
|
himintaker
Tikras aistruolis
|
Livija> nebeziuriu nu kieme as dazniausiai bunu tokiu laiku  |
|
| 03-07-10 10:39 |
Atsakyti |
|
Lavista
Aistros VIP
|
kieme kasi zaidi , per daug nebus to zaidimo ) |
|
| 03-07-10 10:41 |
Atsakyti |
|
himintaker
Tikras aistruolis
|
Lavista> kieme nezaidziu kasio...nebera krepsio kieme zaidziu kortomis, futbola o kasi tia senei zaidziau...hmz beveik pries menesi! |
|
| 03-07-10 10:50 |
Atsakyti |
|
Lavista
Aistros VIP
|
aisku, svarbu ka yra ka veikti isejus i kiema  |
|
| 03-07-10 10:51 |
Atsakyti |
|
himintaker
Tikras aistruolis
|
nu tai jeigu nezaidziam nieko tia paprasciausiai atsisedam ant suoliuko ir plepam  |
|
| 03-07-10 15:34 |
Atsakyti |
|
Kristute
Aistros VIP
|
| Jo, paaugliams budingas tas sedejimas kiemuose,laiptinese ir pan. |
|
| 03-07-10 15:37 |
Atsakyti |
|
himintaker
Tikras aistruolis
|
nu idomu plepet ivairiomis temomis...tik daznai as pradedu juokaut  |
|
| 03-07-10 15:48 |
Atsakyti |
|
Kristute
Aistros VIP
|
Taigi gerai, kad juokauji
Linksmas tu berniukstis jaucia mano sirdele  |
|
| 03-07-10 15:52 |
Atsakyti |
|
himintaker
Tikras aistruolis
|
| tik kad su tais savo juokais daug ka pradedu nervuot... |
|
| 03-07-10 15:57 |
Atsakyti |
|
Kristute
Aistros VIP
|
| O tai ko jie nervuojasi? Ar labai kvaili tavo juokeliai/ Ar jie juoku nebesupranta? |
|
| 03-07-10 15:58 |
Atsakyti |
|
himintaker
Tikras aistruolis
|
nu paprasciausiai jau per daug buna bet man sunku sustot kai pradedu... |
|
| 03-07-10 16:08 |
Atsakyti |
|
Lavista
Aistros VIP
|
as taip pat pazystu toki viena frukta, kuris kai jau pradeda blevizgoti tai niekaip nesustabdysi nors ir pats jau mato kad jau nusisneka. Tai tikrai biski erzina  |
|
| 03-07-11 08:38 |
Atsakyti |
|
himintaker
Tikras aistruolis
|
Lavista> tai cia tikriausiai as  |
|
| 03-07-11 10:57 |
Atsakyti |
|
gelis
Naujas aistruolis
|
| himintaker: |
jeigu apie frazes kalbant..tai man patinka is mike pukotuko... " kur einam mes su knysliuku dar niekam nezinia, o apie tai dar ne kuku oi ne oi ne oi neee "  |
O man su pukuotutuku labiausiai patiko ta serija kai jis atejas i parduotuve ir suzinojas, kad ten prekiuajama kiauliena, issitrauke automata ir visus issaude... Ar cia tik toks anekdotas buvo  |
|
| 04-03-02 14:38 |
Atsakyti |
|
|