www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Muzika Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
rasykit beleka...ka klausot ir t.t

Nauja Tema Atsakyti   1, 2  Toliau »
Autorius Žinutė
ingute_

Tikras aistruolis
tai galit pradet......Smile

04-07-01 10:55       Atsakyti
zuikute

Aistros VIP
labai platu spektra apemei...ir tarp situ pakraipu yra komercijos ir popso... senas geras rokas visada gerai... gotika... labai kartais labai labai kartais na o metalas... jei black tada :puiku: o siaip... na yra atskiru grupiu ir kituose metal stiliuose, kurios tikrai yra gerai taip kad kiekvienas renkasi kas jam patinka

04-07-01 11:47       Atsakyti
Februario

Tikras aistruolis
Mano preferencijos išlieka: Iron Maiden su Bruce Dickinson bei Metallica, nors niekaip neįtikinu Zuikutės, kad St. Anger visai neblogas albumas, eksperimentinis vien dėl iškeltų pirmyn boso ir ritmo grupių... Wink

04-07-01 12:11       Atsakyti
ingute_

Tikras aistruolis
nu tokio albumo nezinau gal ir paziuresiu kas tai per muzika jei jau sakai kad neblogas:)

04-07-01 12:15       Atsakyti
zuikute

Aistros VIP
Februario mazuti Bučiuoju ir neitikinsi Smile) niu nepatiko ir tiek gal per daug tikejausi?

04-07-01 12:16       Atsakyti
Februario

Tikras aistruolis
Gerai, jau gerai, merginos... Rolling Eyes Bandykit tada Iron Maiden “Dance of Death“ - kai kurių nuomone, tai bene geriausias po ir nuo “Seventh Son of the Seventh Son“ albumo laikų... Wink

O “Metallica“?... Rolling Eyes Na, jei “St. Anger“ ne prie širdies, tai lieka “Load“ ir “Reload“ bei “... And Justice for All“... Wink Nes, tarkime, “Master of Pupets“ man kiek per senas - iš tų laikų mieliau ieškotis “Testament“_us... Wink

Tik MANO nuomonė... Embarassed

04-07-01 12:57       Atsakyti
ingute_

Tikras aistruolis
o kaip tau istokiu naujesniu paz korn system of a down ar fiear factory ramstain a....

04-07-01 13:30       Atsakyti
Hitler

Tikras aistruolis
na man metallica'os nuo load tolesni albumai :blogai: st anger isvis patyliu.
siaip kas link gaot ir metalistu tai cool :puiku: :puiku: :puiku:

04-07-01 13:33       Atsakyti
ingute_

Tikras aistruolis
aga

04-07-01 13:38       Atsakyti
ingute_

Tikras aistruolis
siaip neperdaugiausia ir kas klauso tokia muzika dauk kam nepatinka bet as betokios muzikos negaliu

04-07-01 13:50       Atsakyti
Februario

Tikras aistruolis
Hitler:
na man metallica'os nuo load tolesni albumai :blogai: st anger isvis patyliu.
siaip kas link gaot ir metalistu tai cool :puiku: :puiku: :puiku:

Na, Metallica žengė iš tikro ganėtinai radikalų žingsnį. Ir nevisiems patiko ar įtiko, kaip kad ir Šikerbriugeriui... Rolling Eyes

Kita vertus, jie visada buvo pionieriai savo kelyje, taip kad nebesistebiu, kai kitos, dabar visai naujos ir į metalines pretenduojančios aukščiau išvardintos grupės kai kurias idėjas perima ir įpina į savo skambesį... Wink

Ir niekas tuo nesistebi!... :smile2:

04-07-01 15:40       Atsakyti
zuikute

Aistros VIP
Februario:
Gerai, jau gerai, merginos... Rolling Eyes Bandykit tada Iron Maiden “Dance of Death“ - kai kurių nuomone, tai bene geriausias po ir nuo “Seventh Son of the Seventh Son“ albumo laikų... Wink

O “Metallica“?... Rolling Eyes Na, jei “St. Anger“ ne prie širdies, tai lieka “Load“ ir “Reload“ bei “... And Justice for All“... Wink Nes, tarkime, “Master of Pupets“ man kiek per senas - iš tų laikų mieliau ieškotis “Testament“_us... Wink

Tik MANO nuomonė... Embarassed

ironai visais laikais gerai cia nesigincysiu Laughing "loud" niu dar... "reloud" jau nebe...
o "master of pupets" man patinka
Testament... senai klausiau ir nelabai ka turiu... reikes paieskot...

04-07-01 15:47       Atsakyti
Februario

Tikras aistruolis
Paieškok Testamentų - prie kavos, tarkime... Wink

04-07-01 16:08       Atsakyti
ingute_

Tikras aistruolis
Februario:

nesupratau!

04-07-01 20:06       Atsakyti
Herkus

Naujas aistruolis
O is jusu bent vienas klauso Apocalyptic'os, seniau jie Metallic'os balades perdirbinejo, ypac geras buvo One variantas. Nu bet dabar tie suomiai labai neblogai atsigave, elektrike prie violonceliu pridejo ir pjauna geriau nei gitaros :}

04-07-01 21:36       Atsakyti
Februario

Tikras aistruolis
ingute_:
Februario:

nesupratau!

Svarbu, kad Zuikutė suprato... Wink

04-07-02 09:22       Atsakyti
Februario

Tikras aistruolis
Herkus:
O is jusu bent vienas klauso Apocalyptic'os, seniau jie Metallic'os balades perdirbinejo, ypac geras buvo One variantas. Nu bet dabar tie suomiai labai neblogai atsigave, elektrike prie violonceliu pridejo ir pjauna geriau nei gitaros :}

Na, tai yra įdomu tik kurį laiką, kol šviežia. Po to grįžti prie originalo... Wink

04-07-02 09:22       Atsakyti
Seadevil

Naujas aistruolis
Nesutinku, kad tai yra idomu kol shviezia. man tarkim ilga laika tai buvo lygiaverchiai dalykai. O be to, Apocalyptica padeda atrasti nauja skambesi senuose Metallicos gabaluose, toki, apie koki net gal pagalvot nepagalvotum Exclamation

04-08-02 14:25       Atsakyti
kliedesys

Tikras aistruolis
Ten kazkas snekejo apie Testamentus, tai man, asmeniskai, ju geriausias albumas yra "Demonic" (1996m).
Del Metallicos albumu pasakysiu tik tiek - kuo jie senesni, tuo jie geresni :puiku: :puiku: :puiku: O "St.Anger" - is pagarbos siai grupei nevartosiu zodzio i sh... raides Smile

04-08-04 12:56       Atsakyti
star

Naujas aistruolis
ingute_:
ka apie jas manot gerai ar blogai?

As pati tokia esu, todel negaliu blogai manyti: Very Happy

04-08-04 19:05       Atsakyti
kliedesys

Tikras aistruolis
priklauso dar nuo to, ka jus vadinate:
1. metalu;
2. mergina, kuri klausosi tokios muzikos (turiu omeny jos apranga, pomegiai ir t.t.). Cool

04-08-09 12:17       Atsakyti
Knock

Naujas aistruolis
Pritariu Kliedesiui del Testament :puiku: True.

04-08-10 20:42       Atsakyti
Skrajoklis

Naujas aistruolis
ingute_:
ka apie jas manot gerai ar blogai?

Čia aišku skonio reikalas.Klausykitės jus tos muzikos,jei jums patinka.Jėzus Marija,gyvenimas dar labiau paįvairės Very Happy

04-08-11 13:21       Atsakyti
Hitler

Tikras aistruolis
tokios merginos man super. dazniausiai yra apie ka pakalbet ne tik apie jos vakarykscius pirkinius maximos pardoj. Very Happy ir apranga liuks atrodo, bet cia jau skonio reikalas Very Happy

04-08-13 19:31       Atsakyti
kolonele

Tikras aistruolis
Februario:
Iron Maiden “Dance of Death“

visai nebloga muzika jei kalbi apie anglijos grupe.

04-08-13 19:36       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti 1, 2  Toliau »
Perskaitė: 4047   Atsakė: 40
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje