| Autorius |
Žinutė |
ingute_
Tikras aistruolis
|
tai galit pradet...... |
|
| 04-07-01 10:55 |
Atsakyti |
|
zuikute
Aistros VIP
|
labai platu spektra apemei...ir tarp situ pakraipu yra komercijos ir popso... senas geras rokas visada gerai... gotika... labai kartais labai labai kartais na o metalas... jei black tada o siaip... na yra atskiru grupiu ir kituose metal stiliuose, kurios tikrai yra gerai taip kad kiekvienas renkasi kas jam patinka |
|
| 04-07-01 11:47 |
Atsakyti |
|
Februario
Tikras aistruolis
|
Mano preferencijos išlieka: Iron Maiden su Bruce Dickinson bei Metallica, nors niekaip neįtikinu Zuikutės, kad St. Anger visai neblogas albumas, eksperimentinis vien dėl iškeltų pirmyn boso ir ritmo grupių...  |
|
| 04-07-01 12:11 |
Atsakyti |
|
ingute_
Tikras aistruolis
|
| nu tokio albumo nezinau gal ir paziuresiu kas tai per muzika jei jau sakai kad neblogas:) |
|
| 04-07-01 12:15 |
Atsakyti |
|
zuikute
Aistros VIP
|
Februario mazuti ir neitikinsi ) niu nepatiko ir tiek gal per daug tikejausi? |
|
| 04-07-01 12:16 |
Atsakyti |
|
Februario
Tikras aistruolis
|
Gerai, jau gerai, merginos... Bandykit tada Iron Maiden Dance of Death - kai kurių nuomone, tai bene geriausias po ir nuo Seventh Son of the Seventh Son albumo laikų...
O Metallica?... Na, jei St. Anger ne prie širdies, tai lieka Load ir Reload bei ... And Justice for All... Nes, tarkime, Master of Pupets man kiek per senas - iš tų laikų mieliau ieškotis Testament_us...
Tik MANO nuomonė...  |
|
| 04-07-01 12:57 |
Atsakyti |
|
ingute_
Tikras aistruolis
|
| o kaip tau istokiu naujesniu paz korn system of a down ar fiear factory ramstain a.... |
|
| 04-07-01 13:30 |
Atsakyti |
|
Hitler
Tikras aistruolis
|
na man metallica'os nuo load tolesni albumai st anger isvis patyliu.
siaip kas link gaot ir metalistu tai cool  |
|
| 04-07-01 13:33 |
Atsakyti |
|
ingute_
Tikras aistruolis
|
|
ingute_
Tikras aistruolis
|
| siaip neperdaugiausia ir kas klauso tokia muzika dauk kam nepatinka bet as betokios muzikos negaliu |
|
| 04-07-01 13:50 |
Atsakyti |
|
Februario
Tikras aistruolis
|
| Hitler: |
na man metallica'os nuo load tolesni albumai st anger isvis patyliu.
siaip kas link gaot ir metalistu tai cool  |
Na, Metallica žengė iš tikro ganėtinai radikalų žingsnį. Ir nevisiems patiko ar įtiko, kaip kad ir Šikerbriugeriui...
Kita vertus, jie visada buvo pionieriai savo kelyje, taip kad nebesistebiu, kai kitos, dabar visai naujos ir į metalines pretenduojančios aukščiau išvardintos grupės kai kurias idėjas perima ir įpina į savo skambesį...
Ir niekas tuo nesistebi!...  |
|
| 04-07-01 15:40 |
Atsakyti |
|
zuikute
Aistros VIP
|
| Februario: |
Gerai, jau gerai, merginos... Bandykit tada Iron Maiden Dance of Death - kai kurių nuomone, tai bene geriausias po ir nuo Seventh Son of the Seventh Son albumo laikų...
O Metallica?... Na, jei St. Anger ne prie širdies, tai lieka Load ir Reload bei ... And Justice for All... Nes, tarkime, Master of Pupets man kiek per senas - iš tų laikų mieliau ieškotis Testament_us...
Tik MANO nuomonė...  |
ironai visais laikais gerai cia nesigincysiu "loud" niu dar... "reloud" jau nebe...
o "master of pupets" man patinka
Testament... senai klausiau ir nelabai ka turiu... reikes paieskot... |
|
| 04-07-01 15:47 |
Atsakyti |
|
Februario
Tikras aistruolis
|
Paieškok Testamentų - prie kavos, tarkime...  |
|
| 04-07-01 16:08 |
Atsakyti |
|
ingute_
Tikras aistruolis
|
nesupratau! |
|
| 04-07-01 20:06 |
Atsakyti |
|
Herkus
Naujas aistruolis
|
| O is jusu bent vienas klauso Apocalyptic'os, seniau jie Metallic'os balades perdirbinejo, ypac geras buvo One variantas. Nu bet dabar tie suomiai labai neblogai atsigave, elektrike prie violonceliu pridejo ir pjauna geriau nei gitaros :} |
|
| 04-07-01 21:36 |
Atsakyti |
|
Februario
Tikras aistruolis
|
| ingute_: |
nesupratau! |
Svarbu, kad Zuikutė suprato...  |
|
| 04-07-02 09:22 |
Atsakyti |
|
Februario
Tikras aistruolis
|
| Herkus: |
|
O is jusu bent vienas klauso Apocalyptic'os, seniau jie Metallic'os balades perdirbinejo, ypac geras buvo One variantas. Nu bet dabar tie suomiai labai neblogai atsigave, elektrike prie violonceliu pridejo ir pjauna geriau nei gitaros :} |
Na, tai yra įdomu tik kurį laiką, kol šviežia. Po to grįžti prie originalo...  |
|
| 04-07-02 09:22 |
Atsakyti |
|
Seadevil
Naujas aistruolis
|
Nesutinku, kad tai yra idomu kol shviezia. man tarkim ilga laika tai buvo lygiaverchiai dalykai. O be to, Apocalyptica padeda atrasti nauja skambesi senuose Metallicos gabaluose, toki, apie koki net gal pagalvot nepagalvotum  |
|
| 04-08-02 14:25 |
Atsakyti |
|
kliedesys
Tikras aistruolis
|
Ten kazkas snekejo apie Testamentus, tai man, asmeniskai, ju geriausias albumas yra "Demonic" (1996m).
Del Metallicos albumu pasakysiu tik tiek - kuo jie senesni, tuo jie geresni O "St.Anger" - is pagarbos siai grupei nevartosiu zodzio i sh... raides  |
|
| 04-08-04 12:56 |
Atsakyti |
|
star
Naujas aistruolis
|
|
ka apie jas manot gerai ar blogai? |
As pati tokia esu, todel negaliu blogai manyti:  |
|
| 04-08-04 19:05 |
Atsakyti |
|
kliedesys
Tikras aistruolis
|
priklauso dar nuo to, ka jus vadinate:
1. metalu;
2. mergina, kuri klausosi tokios muzikos (turiu omeny jos apranga, pomegiai ir t.t.).  |
|
| 04-08-09 12:17 |
Atsakyti |
|
Knock
Naujas aistruolis
|
Pritariu Kliedesiui del Testament True. |
|
| 04-08-10 20:42 |
Atsakyti |
|
Skrajoklis
Naujas aistruolis
|
|
ka apie jas manot gerai ar blogai? |
Čia aišku skonio reikalas.Klausykitės jus tos muzikos,jei jums patinka.Jėzus Marija,gyvenimas dar labiau paįvairės  |
|
| 04-08-11 13:21 |
Atsakyti |
|
Hitler
Tikras aistruolis
|
tokios merginos man super. dazniausiai yra apie ka pakalbet ne tik apie jos vakarykscius pirkinius maximos pardoj. ir apranga liuks atrodo, bet cia jau skonio reikalas  |
|
| 04-08-13 19:31 |
Atsakyti |
|
kolonele
Tikras aistruolis
|
|
Iron Maiden Dance of Death |
visai nebloga muzika jei kalbi apie anglijos grupe. |
|