www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Mergaitėms Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
13 metu ir jau nescia.

Nauja Tema Atsakyti   1, 2, 3  Toliau »
Autorius Žinutė
doonaataa

Naujas aistruolis
sveiki.... ka man daryti???? man dar tik 13, o as jau nescia kaip pasakyti tevam???? man labai baisu kekviena diena mane pykina as toke jauna, o susigadinau gyvenima......

08-02-13 00:29       Atsakyti
doonaataa

Naujas aistruolis
prasau atrasykit kas nors maldauju Crying or Very sad

08-02-13 00:32       Atsakyti
doonaataa

Naujas aistruolis
sveiki.... ka man daryti???? man dar tik 13, o as jau nescia kaip pasakyti tevam???? man labai baisu kekviena diena mane pykina as toke jauna, o susigadinau gyvenima......

08-02-13 00:35       Atsakyti
cat01

Naujas aistruolis
doonaataa:

Išdrįsk pasakyti ir patarčiau darytis išvalymą...bet reikia tėvų sutikimo tai niekur nedingsi nepasakius tėvams...visada reikia mokėti už pasekmes...toks jau gyvenimas...

08-02-13 19:53       Atsakyti
doonaataa

Naujas aistruolis
aborta???? Sad man labai baisu jiem sakyti... o vaikinui papasakoti ar ne???? o jei nesidaryciau aborto tai kas butu???? ar as ta vaika isnesiociau juk man dar tik 13?

08-02-13 20:16       Atsakyti
doonaataa

Naujas aistruolis
aborta???? Sad man labai baisu jiem sakyti... o vaikinui papasakoti ar ne???? o jei nesidaryciau aborto tai kas butu???? ar as ta vaika isnesiociau juk man dar tik 13?

08-02-13 20:18       Atsakyti
doonaataa

Naujas aistruolis

08-02-13 20:19       Atsakyti
Marijuke

Super aistrietė
o ar tu esi isitikinus,kad nescia?koki testa darei? Rolling Eyes

08-02-13 20:22       Atsakyti
doonaataa

Naujas aistruolis
na nezinau testas rode, kaskokius tuos>>>> II
ir ten buvo parasyta jei II tie tai sveikiname tapus mamyte.... :asaros:
o testas tai paprastas is vaistines uz 10lt

08-02-13 21:06       Atsakyti
cat01

Naujas aistruolis
Jei draugauji tai būtinai pasakyk...nu man 18m. taip buvo tai mes tyliai gražiai susitvarkėm su ta problema...jei testas teigiamas, tai visvien nueik pas ginekologę...nedelsk geriau...kuo greičiau tuo geriau...nejau tu 13m. nori turėti vaikelį?kai pati jaunystė prasideda?man atrodo čia gyvenimo susigadinimas...bent kiek pažįstų draugių, kurios anksti pagimdė, čia būdamos 18 - 19, tai vargsta jos daba kaip reikiant...pirmiausia nueik pas ginekologę, gal nesi net nėščia...

08-02-13 21:35       Atsakyti
doonaataa

Naujas aistruolis
pasakiau tevam... Crying or Very sad labai reke, bet sakau, kad gali cia dar nesamone buti tai va ryt eisim pas daktara... labai bijau....

08-02-13 22:04       Atsakyti
cat01

Naujas aistruolis
Nu suprantama tėvų reakcija..juk tau dar tik 13m...bet nebijok gal dar net nėščia nesi..o saugojais, kai mylėjais ar jau taip gavosi?

08-02-13 22:18       Atsakyti
doonaataa

Naujas aistruolis
nu man tai jis sake, kad saugojos... kam jam meluoti Sad
bet jis dabar irgi labai issigandes kaip ir as... jis man liepe nedaryti isvalimo, nes jis labai pries tokius dalykus... oj... atrodo, kad cia kaskoke nesamone negaliu vis dar patiketi... bet dar tikesiuos, kad nenescia... Sad

08-02-13 22:43       Atsakyti
doonaataa

Naujas aistruolis
nu man tai jis sake, kad saugojos... kam jam meluoti Sad
bet jis dabar irgi labai issigandes kaip ir as... jis man liepe nedaryti isvalimo, nes jis labai pries tokius dalykus... oj... atrodo, kad cia kaskoke nesamone negaliu vis dar patiketi... bet dar tikesiuos, kad nenescia... Sad

08-02-13 22:45       Atsakyti
Erikass

Tikras aistruolis
tai kaip nematei ka kisa ten..

08-02-14 01:31       Atsakyti
doonaataa

Naujas aistruolis
o tai ka tavo panele labai jau ziuri ka ten tu kisi????????

08-02-14 19:23       Atsakyti
Jakudza

Naujas aistruolis
Tai karkis ar venas pjaukis..Hm nzn kokiu dar nusizudymo budu... Very Happy Ai nu ka cia blet 13 metu,o jau kekse..Mldc rmt tavo vietoj sokciau per balkona per langa.. :smile2: :taip:

08-02-14 23:20       Atsakyti
doonaataa

Naujas aistruolis
Jakudza:
Tai karkis ar venas pjaukis..Hm nzn kokiu dar nusizudymo budu... Very Happy Ai nu ka cia blet 13 metu,o jau kekse..Mldc rmt tavo vietoj sokciau per balkona per langa.. :smile2: :taip:

wow kaip jokinga :ploju:

08-02-15 20:00       Atsakyti
kristulsea

Naujas aistruolis
Njum istiesu tokioj situacijoj juokas neima... Donata prisidirbai kai reikiant... Confused :blogai:

08-02-15 21:04       Atsakyti
doonaataa

Naujas aistruolis
kristulsea:
Njum istiesu tokioj situacijoj juokas neima... Donata prisidirbai kai reikiant... Confused :blogai:

zinau.... :asaros:

08-02-16 16:21       Atsakyti
_nuosirdi_

Super aistrietė
kiek tavo draugui metu?

08-02-16 20:48       Atsakyti
doonaataa

Naujas aistruolis
16

08-02-17 00:04       Atsakyti
LedineAsara

Naujas aistruolis
pz vaikyti, ir kaip tu cia taip sugebejai? Rolling Eyes

08-02-17 01:47       Atsakyti
nutiaa

Naujas aistruolis
tai tu tikraj nescia? Shocked

08-02-17 13:38       Atsakyti
cat01

Naujas aistruolis
Nu ar buvai pas ginekologę? Ar nėščia tikrai esi? Ką žadi daryti?

08-02-18 19:50       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti 1, 2, 3  Toliau »
Perskaitė: 13200   Atsakė: 73
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje