www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Seksas Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
Kaip veikia Durex Performa ar smth like this?

Nauja Tema Atsakyti  
Autorius Žinutė
as22vln

Naujas aistruolis
Sveiki,

probleme tokia, kad mylintis as sunkiai atsipalaiduoju. Na tai mazdaug nutinka 3 kartus is 5 (jei cia taip empyriskai:) )

Nenoriu patarimu tokiu kaip - "susikoncentruok ties ja", arba "galvok apie bulviakasi". Dirbu nervinga darba, todel turbut panasu kaltininkas yra... Iskart pasakau - myledamasis su drauge niekada apie zemes uki negalvoju ir visada esu susikoncentraves ties ja ir visada noriu padaryti malonuma jai. Taciau vat kazkas negerai... Kaip minejau, daznai per greit susijaudinu. Teigti, kad esu nepajegus, butu per daug jau pesimistiska, nes kai atsipalaiduoju ir viskas vykta taip kaip turetu, drauge kartais pavyksta pamaloninti ir 2 orgazmais per akta (na nesu ir monstras kaip kurie is musu, todel 2x per viena sueiti man fantastikas dalykas).

Anyway, prie reikalo. Drauge nevartoja jokiu kontraceptiku ir nezada to daryti. Mylimes visa laika su prezervatyvais. Girdejau apie sita Durex Performa... Noreciau (TIK RIMTU) atsakymu, kaip si preparata naudoti, jei vistiek neatsisakysime prezervatyvu. Kaip suprantu, tai yra skystis, ir jei as issitepu savaji biciuli juo ir uzsimaunu prezervatyva, tai baisu kad gali nusimauti, o antra vertus jei uzsitepu ant prezervatyvo, tai yra kai jau uzsidejes ji esu, tai nezinau ar veiktu tai. Tad jei galit, gal patarimu - nes siuo klausimu nieko nezinau.

Iskart skeptikams - paskaityti internete apie tai nenoriu. Tai tik teorija. Noriu isgirst praktikos siek tiek.

Dekui :puiku:

07-09-17 14:09       Atsakyti
arunas01

Tikras aistruolis
Durex performa ne skystis o perzervatyvas su tepalu viduje. Tas tepalas yra kaip anastetikas apmarina nervus. Kas juokinigiausia nebutinai pimpalo nervus. Pvz jeigu tu prezervatyva uzsimausi o veliau mergina tau nuciulps tai jai apmirs burna kaip pas stomatologa. Parduodami be recepto kiekvienose maisto prekese ar statoile.... Pries mylintis lai jis pabuna tau ant pimpalo bent pora minuciu kad tepalas isigertu. As tai ju nebenaudoju nes su jais baigti neina. Kvailai jautiesi pusantros valandos bruzini ir nieko ...

07-09-17 16:20       Atsakyti
as22vln

Naujas aistruolis
Jo, maciau kad yra ju belenkur pirkt. Dekui uz info :puiku: . Blin kazkaip nelabai patraukliai beatrodo dabar tas preparatas. Manau reikia pabandyt geriau du prezikus deti - bus ir 2x saugiau ir siek tiek maziau jautrumo

07-09-18 09:53       Atsakyti
Netuvienas

Naujas aistruolis
Man jau 25 metai ir ta pati problema mane kamuoja kaip ir as22vln. Tik gal situacija dar blogesne. Jei kas ko nesupras ar pan. galit savo kvailu komentaru nerasyti. Zodziu nuo pat pradzios mano lytinio givenimo turiu beda: greita ejakuliacija, pastoviai pora kartu kyst ir liaudiskai myzt. Net merginos neturiu, nes kamuoja ta mintis, kad patenkint jos negalesiu. Santykiauju gan retai ir tai tik su gerai pazystama mergina, kuri tai zino ir supranta. Tik tiek kad ji man kaip pana nepatinka, mes tik del to "reikalo" karts nuo karto susitinkam.
Kankinausi nemazai metu ir nutariau kreiptis pas urologa. Gal ne pas tinkama papuoliau, bet jo patarimai nepadejo. tik gal sek tiek, nors to siek tiek visiskai nepakanka. Zodziu rijau ivairius vaistus ir nieko. Tik viena purskala israse, kuris siek tiek padeda atideti spermos issiliejima. Kam idomu vadinasi Lidocain, bet jo be recepto neparduoda. Pastebejau, kad man padeda normaliausiai alkoholis. Aisku neturi but plyses, kad jau nieko nebegaletum, bet nepadaugines kai esu tai galiu normaliau pasimylet. Tai kam ta pati beda gali isbandyti toki varianta.
Net nezinau ka daryt, ar kreiptis pas kita urologa ar seksopatologa, net nezianu. Jau nebejaunas, bet su metais susijaudinimas nedingsta ir tuom jau isitikinau. Kai vaiksciojau pas urologa jis sake tai gali buti beda del nepastoviu santykiu. Galbut, bet as masturbuojos vos ne klas dien ir tai nepadeda juolabiau.
Zodziu jau net nezinau kas gali bepadeti. Ar cia jau tokia prigimtis ar nervu sistemoj beda net nzn. Esu manau visapusiskai normalus, bet su ta bedos net nezinau kaip atsikratyti.
Siaip idomu: kiek pas vyra vidutiniskai trunka aktas? Zinau, kad nuo daug ko priklauso, bet savo patirtimi gal galit pasidalinti.

08-07-18 18:46       Atsakyti
savekas

Naujas aistruolis
Netuvienas:
Man jau 25 metai ir ta pati problema mane kamuoja kaip ir as22vln. Tik gal situacija dar blogesne. Jei kas ko nesupras ar pan. galit savo kvailu komentaru nerasyti. Zodziu nuo pat pradzios mano lytinio givenimo turiu beda: greita ejakuliacija, pastoviai pora kartu kyst ir liaudiskai myzt. Net merginos neturiu, nes kamuoja ta mintis, kad patenkint jos negalesiu. Santykiauju gan retai ir tai tik su gerai pazystama mergina, kuri tai zino ir supranta. Tik tiek kad ji man kaip pana nepatinka, mes tik del to "reikalo" karts nuo karto susitinkam.
Kankinausi nemazai metu ir nutariau kreiptis pas urologa. Gal ne pas tinkama papuoliau, bet jo patarimai nepadejo. tik gal sek tiek, nors to siek tiek visiskai nepakanka. Zodziu rijau ivairius vaistus ir nieko. Tik viena purskala israse, kuris siek tiek padeda atideti spermos issiliejima. Kam idomu vadinasi Lidocain, bet jo be recepto neparduoda. Pastebejau, kad man padeda normaliausiai alkoholis. Aisku neturi but plyses, kad jau nieko nebegaletum, bet nepadaugines kai esu tai galiu normaliau pasimylet. Tai kam ta pati beda gali isbandyti toki varianta.
Net nezinau ka daryt, ar kreiptis pas kita urologa ar seksopatologa, net nezianu. Jau nebejaunas, bet su metais susijaudinimas nedingsta ir tuom jau isitikinau. Kai vaiksciojau pas urologa jis sake tai gali buti beda del nepastoviu santykiu. Galbut, bet as masturbuojos vos ne klas dien ir tai nepadeda juolabiau.
Zodziu jau net nezinau kas gali bepadeti. Ar cia jau tokia prigimtis ar nervu sistemoj beda net nzn. Esu manau visapusiskai normalus, bet su ta bedos net nezinau kaip atsikratyti.
Siaip idomu: kiek pas vyra vidutiniskai trunka aktas? Zinau, kad nuo daug ko priklauso, bet savo patirtimi gal galit pasidalinti.

jeigu yra nepastovus santykiai, tai aisku galimi tokie variantai ir tai normalu, kad su nauja mergycka greit baigi, nes tiesiog labai didelis susijaudinimas buna, kunas naujas, balsas naujas ir pan. bet jeigu turi mergina su kuria pastovus santykiai, tai tikrai neturi buti tokiu variantu kaip tau yra.
mano patarimas butu toks(ir gal nebereikes tau jokiu urologu) :
sugulsite su mergaite i lova, pradekit tarkim buciuotis, liesk ja visur, glamonek, glostyk, po pereik prie oralinio sekso, iaudrink ja stipriai per kokias 5-10 minuciu, buk atsipalaidaves, negaukis ka darai, jausk malonuma matytamas ir jausdamas kaip jai malonu, stenkis, kad judesiai butu uztikrinti ir grakstas, lankstus ar kaip cia pasakyti, svelnu gal, o ne tokie staigus, grubus ir lauzyti. priimk sprendima, kad ir koks jis butu ir daryk ji pasitikedamas savimi ir nedvejok. po to ramiai susivilges ar seilem ar lubrikantu bent jau penio galvute, bet geriau visa po biski ieik i ja, niekur neskubek, po biski, po biski i viena sona, i kita, keliasdesimt sekundziu tarkim tiesiai, po to tik pradedi jausti, kad uz tarkim kazkur 1minutes jau baigsi, kad ir taip ramiai myledamasis neskubedamas, gali vel istraukti peni, dar pamaloninti ja oraliniu budu, gali buciuoti kuna visa, krutine, kakla, kirksnis, pilva, ausis ir t.t, po to vel ikisti peni ir testi toliau, o kai pajusi, kad vel neuzilgo turetum baigti, tai arba susistabdyk ir laikydamas peni makstyje, arba ji istraukes, sudrekink pirsta nyksti ir pradek jaudinti jos klitori, stebek kaip jai patinka ar stipriau paspaudus ar sukamaisiai judesiais ar i sonus varinejant pirsti.. aisku tai darydamas gali vet pradeti po biski judinti ir peni jos makstyje, po to greiciau, greiciau ir kai vel pajunti, kad tau jau greitai fejarverkai arteja, tai paprasyk merginos pakeisti poza ir jei tai greit vyksta ir nespeji nustumti savo kulminacijos, tai tuo metu malonink ja rankomis, tiek klitori, tiek maksti pirstais ir del nieko nesijaudink, kad darai kazka blogai, nes pamatysi kaip jai viskas patiks ir tiks, na ka vyruti jau apie 20 minuciu nebaigei? Wink jei nori dar nebaigt, tai tesk si principa, o jei jau pavargai arba tavoji pavargo ar jau labai gerti norit, tai pasijudink greiciau ir ilgiau ir issiliek ant jos :puiku:
p.s nepamirsk viso akto metu, na bent jau 15 kartu pasakyti kokia ji nuostabi, kaip ji tave jaudina, kaip tau patinka ja visa jausti ir grozetis, kokia ji grazi ir kokia nepakartojama ir t.t.
tai va, gerai paskaityk ka cia parasiau, paskaites pabandyk viska uzsimerkes isivaizduoti, po to dar paskaityk gerai, isisavink esme, principa ir po to jau praktikoj, na ir jei nesunku, tai parasyk ar pavyko Smile gal is pirmo karto nepavyks, na bet su 3-5 kartu praktika turetum jau buti ramus ir uztikrintas savo veiksmais. ir isimink, kad seksas yra atsipalaidavimas ir ramaus, malonaus laiko praleidimas, o ne kazkoks skubejimas ir mastymas, ar cia jai gerai ar blogai, pats matysi kaip ji jausis ir viska gali valdyti, o ypac jei tavo parnere jau metai ar 2 ta pati.
sekso metu gali jos klausti ar jai patinka taip, seksas ir snekejimas tuo metu irgi labai didelis pliusas tolimesniems jusu zaidimams ir kitam ju lygiui Wink
enjoy bahuras Wink

08-09-19 12:40       Atsakyti
vyr1990

Naujas aistruolis
Nusprendziau ir as pabandyti DUREX PERFORMA, iki isol VISADA naudojau lifestyles SKYN, nusprendziau kad butu idomu paziuret kaip ten su tuo performa ilgai besitesiantis seksas. Tai va, zodziu, prezervatyvas plyso pirmo bandymo metu ... teko begti iki vaistines POSTINOR ... po to seke dar 5 kartai, abu buvo saugus, tik tiek, kad performa veikia galbut per stipriai nes 2 is 5 neistengiau aplamai pabaigti ... Zodiu, performa tirkai veikia, jei kam yra bedu, bandykit

10-11-09 19:21       Atsakyti
blabla123

Naujas aistruolis
Sveiki,turiu klausimeli,su paprastais prezervatyvais viskas normaliai,bet pabandziau tuos "PERFORMA" ir kai pradedu myletis tai "daiktas" paima ir nulinksta..Kas cia galetu buti? Ir prasyciau normalius komentarus,nes blevyzgu galiu ir internete prisiskaityti,aciu.

12-01-09 23:22       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti
Perskaitė: 7931   Atsakė: 7
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje