www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Pramogos Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
ar skauda veriant auskara i bamba?

Nauja Tema Atsakyti   « Atgal  1, 2, 3
Autorius Žinutė
Nesigilinam

Naujas aistruolis
Daug kas sake,kad skauda.
Bet man asmenishkaj tj y bamba neskaudejo.
Nes ash nuo mazhens nebijau adatu. [Bent jau tjp mama sako];DD*
Nju neesme.Zdz patariu wertis.Tik,kad kajkuriems neuzhgija,o kajkurjems ir pamazheja odos,tj per nauja tenka wertis,bet man uzhgijo po 2-wieju menesju.Zhjurint ar priema oda ta auskara.
Kitos negali wisa sawajte lankstytis,o ash galejau.
Ir net fizini daryt lejdo. ;DDDDDDDD*
Bet patarimas,gerjau y adata zhwilktelt tik tada,kada ywers.
Nes pamachjus adata,praejs nors wertis. Very Happy
Stora,netrumpa,rjesta.

08-05-11 17:37       Atsakyti
mini

Super aistrietė
Nesvaikit, nieko neskauda. Nors jei eini pas visokias savamoksles vėrėjas, tai gal... Tik paskiau kokius du mėnesius reikalinga atidi priežiūra, kai ko tenka ir atsisakyti. Geriau vertis žiemą, paprastai geriau gyja. Arba rudenį. Ir jokių vaistų neleido, tik papurškė kažkuo. Kaip ir užšaldė paviršiuj.

08-06-11 10:40       Atsakyti
pupse1

Naujas aistruolis
as svajojiu isiverti i bamba auskara bet kai man papasakojo drauges as bijau labai bijau vertis auskara Embarassed Crying or Very sad :smile4: nes man jos papasakojo:kad gali uzaugusi netureti vaiku gali neten iverti mano draugiai vere ir ne ten pataike gali pasaigauti daug ligu ir infekciju kai iveria gali tau nutrukti auskaras ir tektu bamba siuti taigi as nusprendziau nesiverti kad ir kaip noreciau as bijau rizikuoti taigi pagalvokite apie tai :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip: :taip:

08-07-03 13:43       Atsakyti
Frankiee

Naujas aistruolis
estetika:
Svajoju isiverti i bamba ausakara?
bet svarbiausia tai kad bijau skausmo
ar skauda kai leidzia vaistus?
kai veria auskara? Embarassed

Verkis! Vėriausi aš šeštoje klasėje ir nenumiriau. Skauda truputuką, bet tik tiek, kiek įsidūrus su adatėle kokia. Ehm, grožis reikalauja aukų. O jei esi vyresnė, tavo organizmas labiau subrendęs ir pasiruošęs priimti tą "svetimkūnį". Tai tavo svajonė. Wink

08-07-07 13:59       Atsakyti
Frankiee

Naujas aistruolis
pupse1:
as svajojiu isiverti i bamba auskara bet kai man papasakojo drauges as bijau labai bijau vertis auskara Embarassed Crying or Very sad :smile4: nes man jos papasakojo:kad gali uzaugusi netureti vaiku gali neten iverti mano draugiai vere ir ne ten pataike gali pasaigauti daug ligu ir infekciju kai iveria gali tau nutrukti auskaras ir tektu bamba siuti taigi as nusprendziau nesiverti kad ir kaip noreciau as bijau rizikuoti taigi pagalvokite apie tai :taip:

Dievaž! Čia tai nesąmonė. Aišku, jei veriesi namuose, be jokių dezinfekacinių priemonių, žinoma, gali būti visokios infekcijos. Bet tu eik pas profesionalą. O ne savamokslį. Ir tada viskas bus tvarkoje. Pati pamąstyk, mergaite, kuo susijęs lopinėlis tavo kūno, bambos, ir gimdymas? Arba pati durna arba durnas drauges turi. Shocked

08-07-07 14:03       Atsakyti
viki-kiki

Naujas aistruolis
estetika:

as irgi noriu vertis auskara,bet bijau tai pogi skausmo bei,kad gali auskaras uzkliuti kur nors ir isplysti su visa skura ;DD Laughing Very Happy padekit,nes nzn ka daryti ir akip nugaleti savo baime.

09-08-23 18:43       Atsakyti
Indriukas

Naujas aistruolis
estetika:

nėjokiu vaistų neleidž,su jeis patepa tau bamba ir auskara,nu dar adatėlė,aišku jauti kažka kai adata perveria,bet tikrai praeina,bentjau man neskaudėjo. ;p

09-08-26 14:48       Atsakyti
Indriukas

Naujas aistruolis
_nuosirdi_:
mano pusseserei gijo puse metų Confused

pusę metų? Surprised Man per savaitę užgijo,net nepuliavo nei nieko. Wink

09-08-26 14:50       Atsakyti
Indriukas

Naujas aistruolis
_nuosirdi_:
mano pusseserei gijo puse metų Confused

pusę metų? Surprised Man per savaitę užgijo,net nepuliavo nei nieko. Wink

09-08-26 14:50       Atsakyti
aurelija1234

Naujas aistruolis
o rimtai skauda kaip vere nes as noriu isivert auskara i bamba Shocked

10-08-21 13:07       Atsakyti
Renciuk

Naujas aistruolis
estetika:

As pati turiu bamboi auskara , o esu labai didele baile Very HappyD bet iskentejau ta skausma , o skausmas tikrai trumpas.. Ir nepasakyciau kad labai jau didelis . verkis sekmes tau Smile

12-05-16 00:14       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti « Atgal  1, 2, 3
Perskaitė: 9019   Atsakė: 62
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje