www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Pramogos Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
Moterys, Alus Ir Svajonės...

Nauja Tema Atsakyti   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Toliau »
Autorius Žinutė
Seneka

Super aistruolis

Taigi jaunus žmones manau pakankamai perspėjau. artikuliacija :puiku:
čia manau rasime bendrų temų Idea Įvairiais klausimais. Čia bus lyg vyriškos giminės kampas, žinoma bus laukiamos ir merginos, čia galėsime
rinkti seksualiausias merginas, čia galėsime kalbėti apie kvailus nutikimus ir nuotikius...ir t.t

Taigi siūlau tokią temą ką turi Vyras padaryti per savo Gyvenimą?...

06-05-23 20:15       Atsakyti
wezzzchg

Super aistruolis
pastatyti nama, pasodinti medi ir uzauginti sunu :smile2: ar kazkaip panasiai... ir dar parnest zmonai pinigu :smile2:

06-05-23 22:45       Atsakyti
_nuosirdi_

Super aistrietė
galėtume rinkti seksualiausią vyruką

06-05-23 23:59       Atsakyti
Seneka

Super aistruolis
Citata:
galėtume rinkti seksualiausią vyruką

Galėsime Idea Arrow

06-05-24 15:46       Atsakyti
Eimi

Super aistrietė
Mano vienas pazhistamas pasake, kad jo tikslai yra:
1. Sulauzhyti medi.
2. Nugriauti nama.
3. Pripildyti vaiku namus.

Sake, dabara yra sustojes ties 2 punktu Laughing

06-05-24 17:54       Atsakyti
Eimi

Super aistrietė
1. Sulauzhyti medi.
2. Nugriauti nama.

06-05-24 17:56       Atsakyti
Seneka

Super aistruolis
Aš pradėsiu nuo paauglystės iki subrendimo, tai linksmi nuotikiai kuriuos manau iškrėtė dauguma vyrų. Pradėsiu vardinti po vieną taip bus linksmiau
prisiminti viską jūs galite pritarti arba ne, galite pasakyti ar jums taip buvo nutikę taigi:
Dar mokykloje per kūno kultūros pamoką pasislėpti mergaičių drabužinėje ir su triukšmu iš ten būti išvarytam.

Man taip asmeniškai nebuvo nutikę, aš nesislėpiau, o buvau tik užėjęsWink

06-05-24 18:02       Atsakyti
Atasas

Savas aistruolis
Senai... jau bebuvo, bet vis dar sypsena man pakelia atvejas:
Buvau mazdaug 10-okas, turejom tokia anglu kalbos mokytoja ("slapia vista" klicke del jos sukuosenos buvom ikale).... zodziu ir jai niestejo ir man. sedziu ranka padejes ant stalo kampo, ta viduri pamokus savo plaukuota ant jos atsireme! (vaikyti galvojau is susijaudinimo iskart pabagsiu), manes kazko tai paklause- kaip visada nezinau... sako siandien po pamoku *****ateini! Kojos net drebejo iki kol sulaukiau, atejau, atsisedau(is pasimetimo kaip ir priklausytu- pirmam suole su visais sasiuviniais ir tusiniais). Ta atsisedo ant stalo salia, prasiskete ir sako nu tai ka darysim, ar zaidimus zaist nori
Susijaudinau, pasimeciau ir pro duris! ... uzrakintos!... pasigriebiau raktus nuo jos stalo ir tada pabegau!
Ziauriai ziuaru ten isejo, i pamokas kokiu pora men nejau vengaiu...
Zodziu praejo gan nemazai laiko ir per "simtadieni" dvyliktoku as diskoteka vesdavau, ten viska tvarkau ir i sales uzkuliusius pasiziuriu.... !!!! Ta pati mano viliotoja palenkta tokio Tomuko pumpuojama...
Iki siol gailiuosi, bet labiau su sypsena is savo drovumo

06-05-24 18:35       Atsakyti
wezzzchg

Super aistruolis
Atasas:
Buvau mazdaug 10-okas, turejom tokia anglu kalbos mokytoja ("slapia vista" klicke del jos sukuosenos buvom ikale).... zodziu ir jai niestejo ir man. sedziu ranka padejes ant stalo kampo, ta viduri pamokus savo plaukuota ant jos atsireme! (vaikyti galvojau is susijaudinimo iskart pabagsiu), manes kazko tai paklause- kaip visada nezinau... sako siandien po pamoku *****ateini! Kojos net drebejo iki kol sulaukiau, atejau, atsisedau(is pasimetimo kaip ir priklausytu- pirmam suole su visais sasiuviniais ir tusiniais). Ta atsisedo ant stalo salia, prasiskete ir sako nu tai ka darysim, ar zaidimus zaist nori
Susijaudinau, pasimeciau ir pro duris! ... uzrakintos!... pasigriebiau raktus nuo jos stalo ir tada pabegau!
Zodziu praejo gan nemazai laiko ir per "simtadieni" dvyliktoku as diskoteka vesdavau, ten viska tvarkau ir i sales uzkuliusius pasiziuriu.... !!!! Ta pati mano viliotoja palenkta tokio Tomuko pumpuojama...

o tai! Laughing pries koki pusvalandi, kazka lbj panasaus skaiciau knygoj Laughing tik ten pabaiga ne tokia buvo... Laughing

06-05-24 19:26       Atsakyti
chatukas

Naujas aistruolis
Eimi:
1. Sulauzhyti medi.
2. Nugriauti nama.

Kies domejausi, tai zmonos 3 darbai kuriuos ji turi padaryti per santuoka Very Happy

06-05-24 19:30       Atsakyti
_nuosirdi_

Super aistrietė
Atasas:

čia kažkokia neįtikėtina istorija

06-05-24 19:36       Atsakyti
Atasas

Savas aistruolis
Aisku dabar nebeirodysi... aisku ir nereikia... taciau atsiminimas tai linksmas Wink O tau neitiketina kad man taip galejo pasisekt ar kad toks maiselis buvau Question

06-05-24 20:05       Atsakyti
artikuliacija

Super aistruolis
Seneka:
[img]]

Taigi jaunus žmones manau pakankamai perspėjau. artikuliacija :puiku:
čia manau rasime bendrų temų Idea Įvairiais klausimais. Čia bus lyg vyriškos giminės kampas, žinoma bus laukiamos ir merginos, čia galėsime
rinkti seksualiausias merginas, čia galėsime kalbėti apie kvailus nutikimus ir nuotikius...ir t.t

Taigi siūlau tokią temą ką turi Vyras padaryti per savo Gyvenimą?...

i mergaiciu kabina per fizini nesiverzdavau, o ramiai ieidavau :smile2: jei laikydavo, mesdavom koki klasioka i duris Twisted Evil ir ramiai joms cyupiant ieidavom. mano klasej panos turejo taikytis su vaikinais, bo musu buvo 5 kartus daugiau :smile2: aisku mes visi kazkuriai tai simpatizavom, tad ir nekriaudem per daug, gerai sutarem. pasiutus musu klase buvo, mums deja 100-adienio neleido mokykloj daryt. vienintelei laidai per mokyklos istorija :smile2: as per isleistuves mokyklos bugna sulauziau, netycia, prisiekiu Laughing

ka turi vyras padaryti per savo gyvenima.... igivendinti svajone. cia ir moteriai, manau, tiktu.

as turiu siaip dalyku, kuriuos noriu igyvendinti, bet cia jau kiekvienam savo. noriu issilaikyti lakuno megejo teises, pravaziuoti dideliu ( ne maziau 260 km/h) greiciu autobanu klausantis rammstein, yra daugybe dalyku, juos galima igyvendinti. grandioziniu reikalavimu sau nestatau. na, is materialios puses, noriu pasistatyti sau nama. kokio as noriu. dar noriu mesti rukyti, bet tai gali palaukti iki tol, kol vaiku turesiu. kas cia dar... yra tokiu dalykeluu visokiu, bet tingiu vardinti. daug jau ka isbandziqau, ka norejau gyvenime pabandyti. daug dar liko. tikiuosi tas sarasas neisseks, vis pildysis. dar vienas noras -noriu mirti dar noredamas gyventi.

06-05-24 20:44       Atsakyti
Eimi

Super aistrietė
chatukas:
Eimi:
1. Sulauzhyti medi.
2. Nugriauti nama.

Kies domejausi, tai zmonos 3 darbai kuriuos ji turi padaryti per santuoka Very Happy

Tavo turimos zhinios nesutampa su manosiomis Cool Very Happy

06-05-25 07:14       Atsakyti
artikuliacija

Super aistruolis
[quote="wezzzchg"]
Atasas:

o tai! Laughing pries koki pusvalandi, kazka lbj panasaus skaiciau knygoj Laughing tik ten pabaiga ne tokia buvo... Laughing

nenoriu uzsitraukti niekieno rustybes, tai tik pasakysiu, kad as irgi pazinojau viena vaikina, kuris po pamoku papumpuodavo mokytoja savo. su juo viskas tvarkoj. bet vat mokytoja Confused jis, tiesa, pilnametis buvo, ar beveik jau pilnametis.

06-05-25 10:50       Atsakyti
wezzzchg

Super aistruolis
bet cia gi jau gan rimtas priekabevimas jei pati mokytoja lenda prie mokinio ir dar mokykloj!.. bet is darbo tai labai lengvai gali islekt jei tik kas pasakytu/pasiskustu..

06-05-25 11:48       Atsakyti
artikuliacija

Super aistruolis
mokytojoms tiek ir temoka... :smile2: kazkas su galva visgi negerai, sutinku.

06-05-25 15:00       Atsakyti
Seneka

Super aistruolis
Taigi sekantįs nuotykis kuris visur minimas, tai ant bato galiuko pasistatęs veidroduką įsitikinti, kad pirmoji klasės gražuolė išties mūvi raudonas kelnaites.

Man asmeniškai taip nebuvo nutikęs, o gana senai pas dėdę dar būdamas galima sakyti mažas bežiūrėdamas įvaires kasetes filmus, buvau labai nustebintas vienos kasetės Wink

06-05-25 17:43       Atsakyti
Atasas

Savas aistruolis
Seneka:
Taigi sekantįs nuotykis kuris visur minimas, tai ant bato galiuko pasistatęs veidroduką įsitikinti, kad pirmoji klasės gražuolė išties mūvi raudonas kelnaites.

Man asmeniškai taip nebuvo nutikęs, o gana senai pas dėdę dar būdamas galima sakyti mažas bežiūrėdamas įvaires kasetes filmus, buvau labai nustebintas vienos kasetės Wink

Mano mokykloje tai laiptai patikdavo.... arciau tureklu, galva aukstyn... ir lakstai sau patenkintas
O del mokytojos tai sutraumavo :smile2: ... tikrai be galo pasimeciau, dabar tokia proga pasitaikytu... nebebutu ant tiek ir idomu Rolling Eyes

06-05-26 03:39       Atsakyti
Atasas

Savas aistruolis
Sad ir reikejo tokia tema uzvest Evil or Very Mad nostalgija dabar suest baigia :smile2: ir i deprasija krentu Confused
Pasiilgau normalesniu zmoniu, namo uzsinorejau, kad ir su vyrais vyriskai pasikoliot ar ka...
PS jeigu greitu laiku neparashysiu, geliu cia nesiuskit- NEVALGAU ZALUMYNU :smile2:

06-05-26 13:41       Atsakyti
artikuliacija

Super aistruolis
o kur, Atasai, randies?

06-05-26 13:49       Atsakyti
Atasas

Savas aistruolis
artikuliacija:
o kur, Atasai, randies?

visu pida**tu ir supida**stejusiu sostineje- E n g r r l a n d- kur futbolas yra gimes ir vyrai isnyke :smile2:

06-05-26 13:54       Atsakyti
_diniux_

Super aistrietė
tai labas,daugiau ziuriu cia tokiu jau renkasi,o tai mes tik su artikuliu buvom Rolling Eyes

06-05-26 14:01       Atsakyti
Atasas

Savas aistruolis
siaip tai daug kas renkasi anglija.com , bet adminas tai mane tiesiog supykino (ta prasme vemti) kazkokie tai paranoidai cenzuratai
LAAAAAAAAAABAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSS visiems (keista kazkaip tai sveikintis, nes daug jau ir cia esu perskaitinejes(kitu niku lankydavausi), o is kur tiksliau jus bernai? (merginos nerasykit- neidomu- nu idomu, bet ne rasinejimui)
pi**iec uz'ban'yns mane su visa bloga nuotaika ir issireiskimais Rolling Eyes

06-05-26 14:10       Atsakyti
Seneka

Super aistruolis
Kitas gana dažnas nutikimas: praktikuoti begarsį seksą su kurso drauge, kai gretimame kambaryje jos tėvai galvoja, kad jaunimas rengiasi egzaminui.

Gal kam nors buvo nutikę kažkas panašaus.

06-05-27 11:16       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Toliau »
Perskaitė: 8163   Atsakė: 172
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje