www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Muzika Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
Tokio Hotel...

Nauja Tema Atsakyti   1, 2, 3, 4  Toliau »
Autorius Žinutė
Yoyage

Naujas aistruolis
Niu sweiki...tiesiog ieshkau bendraminciu kam patinka Tokio Hotel...nors pati klausau tikrai ne pop rocko o biski kazka sunkesnio,o vokieciu kalbos pakest negaliu bet cia buwo nerealiai DIDELĖ išimtis Įsimylėjęs aisku zinau kad dauguma zmoniu sako kad cia paaugliai norintys ishgarset,tipo ju prodiuseriai turi ziauriai daug bapkiu o pas vaikinukus talento yra 0...bet cia taip sneka kas nera ju gywaj girdeje dainuojant...niu norejau paklaust kaip jums pati grupe ir dwynukai,nes pati juos dievinu ypac Bill... :smile2:

06-04-24 18:26       Atsakyti
_nuosirdi_

Super aistrietė
kodėl aš tokia atsilikus nuo gyvenimo. nežinau tokių Confused

06-04-24 18:28       Atsakyti
Yoyage

Naujas aistruolis
cia tokia vokieciu grupe... Very Happy man tai ziauriai patinka...ir nepamanykit kad Bill merga nes ten vaikinas...

06-04-24 18:32       Atsakyti
Dowiliuxe

Super aistrietė
hmz,neklausyciau wien del to kad wokiskai dainuoja Confused

06-04-24 18:43       Atsakyti
_nuosirdi_

Super aistrietė
Dowiliuxe:

graži vokiečių kalba Rolling Eyes

06-04-24 18:46       Atsakyti
Yoyage

Naujas aistruolis
as irgi iki tol negalejau vokieciu kalbos pakest... :ne: bet tai dabar kai Tokio Hotel klausaus wisaj pamirshtu kad wokishkai jie dainuoja... Very Happy grazu man ir wiskas...

06-04-24 18:54       Atsakyti
Dowiliuxe

Super aistrietė
_nuosirdi_:
Dowiliuxe:

graži vokiečių kalba Rolling Eyes

man ziauriai negrazi,fekkk :tyliu: bet aisku rusu slykstesne :smile2:

06-04-24 21:46       Atsakyti
kliedesys

Tikras aistruolis
Mažvaikiai transfestitai užvaldė nevispročius nepilnamečius :smile2: Masinė psichozė :smile2:
nemėgstu šios grupės, netoleruoju ir negaliu pakęsti. Trumpiau tariant - nekenčiu Twisted Evil

06-04-25 09:17       Atsakyti
Yoyage

Naujas aistruolis
kliedesys:
Mažvaikiai transfestitai užvaldė nevispročius nepilnamečius :smile2: Masinė psichozė :smile2:
nemėgstu šios grupės, netoleruoju ir negaliu pakęsti. Trumpiau tariant - nekenčiu Twisted Evil

niu zinai as lyg ir bendraminciu ieshkojau.... Mad

06-04-25 13:51       Atsakyti
kliedesys

Tikras aistruolis
pasaulis žiaurus :smile2:

06-04-25 14:22       Atsakyti
FWS

Naujas aistruolis
be komentaru.... :blogai: :blogai: :blogai:

06-04-25 14:55       Atsakyti
_nuosirdi_

Super aistrietė
FWS:
be komentaru.... :blogai: :blogai: :blogai:

nejau taip blogai? Laughing reiks parsisiųst kokią vieną dainą, smalsumas mane pražudys Laughing

06-04-25 15:14       Atsakyti
Dowiliuxe

Super aistrietė
parsisinciau tokio hotel-durch den monsun Laughing nu nebloga daina :taip: :puiku: beje,priedainis labai girdetas Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

06-04-25 16:23       Atsakyti
Yoyage

Naujas aistruolis
kazkodel wisi juos labai wertina pagal ishwaizda...niu jei zmogus atrodo kitaip nei wisi tai nereiskia kad jo ir muzika bloga ar jis pats yra blogas zmogus...nerwina mane tokios nuomones... Sad tiesiog netolerantiski zmones...

06-04-25 16:52       Atsakyti
kliedesys

Tikras aistruolis
Aik pajauk visus, kurie tau priesarauja :smile2:
netolerantiski? - tu taip pat nepriimi mano ar kito nors zmogaus nuomones, kuris pasisake pries TH - netolerantiska tu esi, netolerantiska Twisted Evil

06-04-25 17:26       Atsakyti
Yoyage

Naujas aistruolis
kliedesys:
Aik pajauk visus, kurie tau priesarauja :smile2:
netolerantiski? - tu taip pat nepriimi mano ar kito nors zmogaus nuomones, kuris pasisake pries TH - netolerantiska tu esi, netolerantiska Twisted Evil

niu pz...pats tu juos isvadinai tranwestitais ir pan...ir as wisaj ne apie ju ishwaizda norejau pakalbet o apie ju muzika...o tu apie ju muzika sprendi is ishwaizdos...niu cia ir ishlenda tawo tolerantishkumas... Confused

06-04-25 18:07       Atsakyti
kliedesys

Tikras aistruolis
Galim pasneketi apie ju muzika, tik nemanau, kad reikes daugiau nei tirju sakiniu, apibudinti, koki s*da jie varo :smile2:

06-04-25 18:50       Atsakyti
_nuosirdi_

Super aistrietė
kliedesys:
Galim pasneketi apie ju muzika, tik nemanau, kad reikes daugiau nei tirju sakiniu, apibudinti, koki s*da jie varo :smile2:

vienam gal š, kitam gal tai :puiku:

06-04-25 19:09       Atsakyti
_nuosirdi_

Super aistrietė

06-04-25 19:11       Atsakyti
Dowiliuxe

Super aistrietė
gera daina "schrei" Laughing :puiku:
geras nesitikejau kad man patiks nors wiena juju daina,o wa jau dwi geros dainos :smile2: :smile2: :puiku: :puiku: :puiku:
o man ju iswaizda patinka,nesuprantu ko ce kiti prie jos kabiniejaties? Confused Confused

06-04-25 19:17       Atsakyti
_nuosirdi_

Super aistrietė
Dowiliuxe:
geras nesitikejau kad man patiks nors wiena juju daina,o wa jau dwi geros dainos :smile2: :smile2: :puiku: :puiku: :puiku:
o man ju iswaizda patinka,nesuprantu ko ce kiti prie jos kabiniejaties? Confused Confused

mmm, vis dėlto vokiečių kalba nėr tokia žiauri? :smile2:

06-04-25 19:21       Atsakyti
Dowiliuxe

Super aistrietė
_nuosirdi_:
Dowiliuxe:

nu nee rods Rolling Eyes :smile2:

06-04-25 19:26       Atsakyti
_nuosirdi_

Super aistrietė
Dowiliuxe:
_nuosirdi_:
Dowiliuxe:

nu nee rods Rolling Eyes :smile2:
:smile2: :puiku:

06-04-25 19:35       Atsakyti
Yoyage

Naujas aistruolis
tai pasirodo yra zmoguciu kuriems patinka... Very Happy labai faina...ir sakiau kad nera ta wokieciu kalba labai baisi... Very Happy

06-04-25 21:58       Atsakyti
_nuosirdi_

Super aistrietė
Yoyage:
tai pasirodo yra zmoguciu kuriems patinka... Very Happy labai faina...ir sakiau kad nera ta wokieciu kalba labai baisi... Very Happy

man ta kalba labai graži.

06-04-25 22:30       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti 1, 2, 3, 4  Toliau »
Perskaitė: 15755   Atsakė: 97
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje