Sveiki, tai gal kasnors galetu patarti kanors sia tema, gal kokiu papildu rekomenduoti ar ko ?
Man 16 m.
ugis 170cm.
Patarkit, jei ka nors zinosiu galesiu padeti ir jums.
[quote="Vytas"]pirmiausia genai, paskum galima kazka ziuret, a pas tave tevai, seneliai,
NU jei 1,75m aukstas ugis tai taip, bet istikruju pas mane seimoje visi smulkus as jau zinau kad kalnu nenu versiu, bet gal dar kanors pakeisiu.
As keleriais metais uz tave vyresnis, mano ugis 173, nors idomu tai, jog kai kur pamatuoja ir 175. Hmm, keista. Na, paauglysteje labai norejau dar kokius 10 cm paaugti, deja... Dabar nuomone pasikeite! Sau patinku toks, koks esu! Turiu draugu, kurie dar zemesni uz mane. Jei stambaus sudejimo, tai kompensuoja nedideli ugi, na o jeigu smulkus, tada...hmm. kacialintis Nors jeigu kaulai smulkus, sunku.. Vargu, ar ka pakeisi? Girdejau, kad Japonijoje ar kinijoje israsta nauja technologija. Tau lauzo koju kaulus, deda metalinius itvarus ir maitina kalciu! Tas procesas skausmingas, visiskas pagijimas trunka apie metus, taciau rezultatas - paaugi nuo 5 iki 10 cm. Tai nuo zmogaus priklauso!
As keleriais metais uz tave vyresnis, mano ugis 173, nors idomu tai, jog kai kur pamatuoja ir 175. Hmm, keista. Na, paauglysteje labai norejau dar kokius 10 cm paaugti, deja... Dabar nuomone pasikeite! Sau patinku toks, koks esu! Turiu draugu, kurie dar zemesni uz mane. Jei stambaus sudejimo, tai kompensuoja nedideli ugi, na o jeigu smulkus, tada...hmm. kacialintis Nors jeigu kaulai smulkus, sunku.. Vargu, ar ka pakeisi? Girdejau, kad Japonijoje ar kinijoje israsta nauja technologija. Tau lauzo koju kaulus, deda metalinius itvarus ir maitina kalciu! Tas procesas skausmingas, visiskas pagijimas trunka apie metus, taciau rezultatas - paaugi nuo 5 iki 10 cm. Tai nuo zmogaus priklauso!
Nu gal Japoniško būdo netaikysiu, bet turiu neblogą planą: vasarai nusipirksiu Kreatino iš universal, mankštinsious, darysiu tempimo pratimus, dar pompuosiu visokį cheminį Š ir gal išspausiu bent kelis cm.
Nu gal Japoniško būdo netaikysiu, bet turiu neblogą planą: vasarai nusipirksiu Kreatino iš universal, mankštinsious, darysiu tempimo pratimus, dar pompuosiu visokį cheminį Š ir gal išspausiu bent kelis cm.
Taip, sutinku jog cheminiai preparatai nėra gerai organizmui, bet su visa derama pagarba pranešu, jog JEIGU REIKĖS VARTOSIU, KAD IR RADIOAKTYVIAS ATLIEKAS, KAD BENT KIEK UŽAUGČIAU. Kaip supratot man tai laaaaaaabai svarbu.
krepsinis ir plaukimas, ginastika padeda ugiui, o prisikacelines tai nemanau kad atrodysi aukstesnis. Nesitampyk ten perdaug del to ugio, dauguma panu yra zemesnes uz tave, pedalus auto pasieki tai reiskia viskas tau ok
krepsinis ir plaukimas, ginastika padeda ugiui, o prisikacelines tai nemanau kad atrodysi aukstesnis. Nesitampyk ten perdaug del to ugio, dauguma panu yra zemesnes uz tave, pedalus auto pasieki tai reiskia viskas tau ok
sekmes
pritariu kasis ir plaukimas labai geri du dalykai nors del panu tai cia dar klausimas..kartais pana nors ir 1.65m bet visvien dairosi i baxurus 1.90m ir pan cia tik nuo panos priklauso. o seip TheRock, tau dar tik 16m, taigi nesijaudink, paaugsi tikrai as pats tik paskutiniais savo 2 desimtmecio metais staigiau "priaugau" ugio
Nu dekui wisiems uz uzuojauta, gaila kad nuo jos nepaaugsiu. Kazkas ten sake kad kacialke ugio neprides-esme tame jog uzsikacialines visvien siektiek normaliau ,o jei esi zemas ir dar kudas tai visai skaitykit " vejo paputamas". As tiesa sakant zinau zemo ugio zmoniu kurie yra "uzsivare" ir zinot visai neblogai jie atrodo. Nesuprantu, mano pusbrolio ugis 2.10 m.
Beja wisai noreciau buti 195 cm. tiesa sakant tai mano swajoniu ugis.
The Rock, paziurek kada apie didziausio bicepso pasaulyje savininka laida. irgi, zemas, uz tave zemesnis.
Nereikia varytis, kad tipo kietas buutm. Nori ugio, yra hormonu terapija tokia, brangi, sunku ja gauti, bet jei pinigu negaila, kiek zinau ir Liretuvoje ja atlieka, bet kuris gydytojas poliklinikoje, jei tik ne koks visai nusmurges, zinos apie tai ir paaiskins placiau. as tingiu. reiks - suzinosi. papildai cia nepads, tik is lavonu issiurbti augimo hormonai, vat taip.
Pritariu tiems kas sakė daryti tempimo pratimus.Jeigu kilnosi sunkius svorius ūgio tai tikrai nepridės,jeigu vartosi chemines trašas irgi nieko gero nebus.Aš asmeniškai rinkčiausi žemesnį ūgį negu supuvsį nuo to cheminio šlamšto vidų.
Dabar pagalvok,pamatysi po kelių metų tau atrodys,kad tavo ūgis tikrai geras yra nes taip ir yra.Juolab,kad dar tikrai paaugsi.O jeigu prisirysi visokio šlamšto,tai gali paveikti neigiamai tavo organizmą,atskirus organus,nori būti su išpuvusiu vidumi?Paskui atsiras kitos problemos.Tad geriau daryk viską natūraliai,nes antraip anteityje gailėsies
Ai kad nieko gero is to ugio... krc nuvariau siandien i kauno urma ar kaip ten uzsivardina dzinsiuku nusipirkt, tai kur eini randi kokius geresnius... ner dydzio ner dydzio... vienas vargas, nors nesu toks aukstas 190cm... :/ vat kokios bedeles noreciau but kokiu 185, tada butu pats viduriukas, gal reik kojas apipjaustyt?
Sveiki, tai gal kasnors galetu patarti kanors sia tema, gal kokiu papildu rekomenduoti ar ko ?
Man 16 m.
ugis 170cm.
Patarkit, jei ka nors zinosiu galesiu padeti ir jums.
Kadangi tau metu jau 16, tai patikimiausia buda vaikystej daug koshes valgyt jau praleidai dar turi sansu kokius 5 cm paaugti, o paskui liks vienintelis budas: batai ant platformu
Sveiki,
kas ir keisčiausią aš taip pat norėčiau padidinti ūgį, norėtūsi būti aukštesniam, nors aš ganėtinai vyresnis nei šios temos autorius, daugėlis mane pavadins "bepročiu" ar pan.
Mano istorija. (Noras išsikalbėti ir pasidalinti tiek patirtimi, tiek išgyvenimais)
Autoriaus (TheRock) metų, t.y. kai man buvo 16 m. mano ūgis buvo 169 cm. Visada buvau mažiausias šeimoje, mažiausias klasėje... Iš pradžių mano ūgis didėjo labai "mažais žingsneliais". (per metus 2 cm ir pan.) Net mano jaunesnioji sesuo buvo už mane aukštesnė, tokia aplinka suformuoja žmogėniui komplekso įspūdį... Žmogus kompleksuoja dėl savo ūgio, nepagalvodamas, kad egzistuoja dar mažesnių žmogėnų... 16 m. praėjus ir atėjus 17 m. mano ūgis padidėjo 10 cm., aš jau buvau 179 cm viskas, nesuprantu, dėl kokių priežąsčių taip staigiai ūgtelėjau (nėrūkiau, mažai valgiau, nesportavau, mažai miegodavau). 18-19 m ūgis nedidėjo, nei 1 cm. Nors sportavau su ūgiu nesusijusią sporto šaka, tai rankų lenkimas, po metų mečiau, kadangi ėjo velniop sąnariai. 20 m ūgtelėjau tik 3 cm ir po to dar 4 cm (21 metų), šiuo metu esu 186 cm ūgio žmogėnas, iš tariamo "nykštuko" tapau vidutino ūgio žmogus, atsimenu laikus, kai reikėdavo tikrintis profilaktiškai (sveikatą, kai matoja svorį ir ūgį, tikrina akis ir pan.), pasižiūrėdavau į "Vaiko sveikatos pasą" ir egzistuodavo toks užrašas "mažas ūgis"... Dabar šeimoje esu aukščiausias, savo jaunėlę sesutę praaugau, jos ūgis 173 cm, mano brolio 177 cm, mano mamos 168 cm, tėvo - 182, galiausiai mano 186cm (kaip ir minėjau). Keista, bet noriu būti dar aukštesnis, mano supratimu, norėčiau būti 193-196 cm ūgio. Beje, sakoma, kad rūkymas stabdo žmogaus augimo procesą, čia yra tiesos, bet kiekvieno žmogaus vienoda problema yra skirtingai gydoma, kadangi žmogus - individualybė. Aš rūkiau - tuo laikotarpiu ūgis padidėjo (7 cm. - tai daug ar mažai, kiekvieno supratimo reikalas.). Beje, žmogaus ūgis auga (kalbant apie vyrišką lyti) iki 25 m, nors čia taip pat individualus reikalas. Kitas gali nebeaugti, o kitas gali dar nors 2 cm paūgėti. Neesu mėginęs preparatus/papildus (jie egzistuoja, tai kainuoja) ir pan., dėl beprotiško noro būti 193-96 ūgio pradėjau vartoti " GH Max" - Natūralus augimo hormono gamybos skatintoją. Reikia palaukti rezultatų tik po poros mėnesių, jeigu jie bus, jeigu padidės ūgis bent 1 cm, tai (galbūt) reikš, kad jis veiksmingas, o gal tai sutapimas... Manau, kad žmogus, kaip kiti gyvi padarai, egzistuojantys žemėje yra linkę adaptuotis prie aplinkos. Pvz: žmogus žaidžia krepšinį, nori ūgtelkti, kad įdėtų kamuolį, jo sąnonė fiksuoja šį "troškimą" į pasąmonę, taip užsikoduoja galvos tūrinyje "uždavinys", žmogus pradeda po truputi adaptuotis ir ūgtelti, tik dėl to, kad galėtų įdėti... O dėl pratimų, kaip pvz: kabėjimas ant tūrėklų - tai gali būti veiksminga arba ne, tai priklauso nuo žmogaus galvos turinio...
Patarsiu, kas nebeturi galimybės ar noro "žaisti" dėl ūgio.
Ką daryti?
Daugelį dalykų galima pataisyti. Ką daryti, jei jautiesi žemas ir nori kaip nors padidinti savo ūgį?
Žemesniems žmogėnams patarisiu rinktis vizualiai kūną ilginančius drabužius. Tinka ilgi paltai, megztiniai, džemperiai su vertikaliomis (tik ne horizontaliomis) linijomis, kurios imituoja vizualų žaismą (su ilgiu). Taip pat rinkis V formos iškirptes, nebijok atidengti daugiau kaklo. Pasirinkus neryškias spalvas, matinius atspalvius, mažiau dėmesio kreipiama į nedidelį ūgį. Be to, nebijok batų su nedidele pakulne, o jeigu priimtina su platforma ir panašiais imituojančiais ūgio didinimą būdais...
Turbūt šiam sykiui, tai tiek... Sėkmės, kovojant su savo ūgiu... <: