Na mums manau sitas stripsnis tikrai pades... taigi dekui Vaikinas skaite lb net susidomejes, pasirodo jis toli grazu dar tiek nzn, kiek as, na bet ka padarysi, svarbu mokytis nori
nuo temos i sali bet tuom tik idomiau beje kas cia minejo kad 3men negert alkoholio jokios mesos ir t.t. tai man tas jausmas kaip matai save is salies ir interpretuoji save esamajame laike tai buvo kaip pisigeriau pirma karta buvo baisoka bet dabar mielai negerciau ir metus kad tik vel ta galeciau patirt oj pasitaisau tai cia taip nutiko ishsiblaivius pasveiksu ir t.t.
na nebent klaidingai supratau ...bet buvo tikrai keista ir neiprasta o mesos nebandziau nevalgyt ir ne viena diena o kelias savaites taip buvo .... nu zodziu idomu cia labai bet jau krypstam nuo marko teoriju as tai nesutinku su jo nuomone kad sexas ir meile skirtingi dalykai ir kenkt gali vienas kitam ..... jis tikriausiai mylejo tik sexa ir del to i savo hobi nepainioja dvasiniu jausmu vos ne kaip darbas :)bet juk tarp to ir to turi buti harmonija kazkokia, juk zmogus savo sugebejimais pranoskta bet kokia givybes rusi , zmogus nesivadovauja instinktais ir turi didziuli privaluma gali myletis del malonumo skirtingai nei gyvunai ishskyrus gal delfinus
dabar tikrai neieskosiu kurios vietoj, bet ten pradzioj nu nevisai, bet didelej teksto daly yra sakoma vienas ir tas pats, tik perteikiama vis kitaip... paskui tai dingo :>
O seip neblogas straipsnis :>
Buvo vietu kad ir kaip ziovavau, bet vistiek pabaigiau ir perskaiciau
dabar tikrai neieskosiu kurios vietoj, bet ten pradzioj nu nevisai, bet didelej teksto daly yra sakoma vienas ir tas pats, tik perteikiama vis kitaip... paskui tai dingo :>
O seip neblogas straipsnis :>
Buvo vietu kad ir kaip ziovavau, bet vistiek pabaigiau ir perskaiciau
Visai atsitiktinai aptikau sita saita ir sita tavo teksta, rmntz. sudomino knyga, kuria siulei kai kuriems. Gal butu galima ir man kaip nors ja gauti? Ir ta tavo paslaptingoji asmenine biblioteka domintu.....
Geras straipsnis. Pradėjau skaityt tikrai skeptiškai nusiteikusi. Baigiau su ta mintim, kad reiks būtinai išsisaugot, ištaisyt klaidas, susitvarkyt visas šžųūė ir atsispausdint.
Subalansuota vyrams, bet tinka ir moterims.. Sužinojau tikrai daug ką naujo.
Perskaiciau viska.
As asmeniskai negaliu pakesti, kai vyras ciulpia mano spenelius, kaip kudikis. Nemanau, kad butu, kas nors gero is to jei vyras tik ranka pridejas laikyti prie mano klitorio ir tiketusi, kad as pati pasitenkinsiu. Jauciu pagalvociau, kad jis neturi ne maziausio supratimo, ka daryti su moterimi. Kai as esu virsuje, galiu lengvai pasiekti orgazma, taip pat lengvai davedu ir vyra. Bet del to nemanau, kad tai jis geras meiluzis, kad jis kazka ypatingo padare. Tiesiog su laiku isigilinau ir ismokau pajusti, kas jam geriausia, kaip judeti, ka daryti, kad jis pabaigtu kartu su manim.
O ta mintis, kad meile tik trukdo geram seksui, uzmuse viska.
Vienintelis dalykas, kas tiesa, tai, kad vyras turi stengtis atkreipti demesi i tai, ka moteris suvokdama ar ne bando parodyti. Taip pat ir moteris turi stengtis perprasti vyra, kad abu pajustu didziausia pasitenkinima ir malonuma. Be to tiesa ir tai, kad kai moteris pasiekia viena orgazma, labai lengvai gali pasiekti ir dar keleta, tik vyras turi zinoti, kaip tai padaryti. Vel gi tai greiciausiai priklauso nuo to, kiek vyras isigilina i savo moteri.
Perskaiciau viska.
As asmeniskai negaliu pakesti, kai vyras ciulpia mano spenelius, kaip kudikis. Nemanau, kad butu, kas nors gero is to jei vyras tik ranka pridejas laikyti prie mano klitorio ir tiketusi, kad as pati pasitenkinsiu. Jauciu pagalvociau, kad jis neturi ne maziausio supratimo, ka daryti su moterimi. Kai as esu virsuje, galiu lengvai pasiekti orgazma, taip pat lengvai davedu ir vyra. Bet del to nemanau, kad tai jis geras meiluzis, kad jis kazka ypatingo padare. Tiesiog su laiku isigilinau ir ismokau pajusti, kas jam geriausia, kaip judeti, ka daryti, kad jis pabaigtu kartu su manim.
O ta mintis, kad meile tik trukdo geram seksui, uzmuse viska.
Vienintelis dalykas, kas tiesa, tai, kad vyras turi stengtis atkreipti demesi i tai, ka moteris suvokdama ar ne bando parodyti. Taip pat ir moteris turi stengtis perprasti vyra, kad abu pajustu didziausia pasitenkinima ir malonuma. Be to tiesa ir tai, kad kai moteris pasiekia viena orgazma, labai lengvai gali pasiekti ir dar keleta, tik vyras turi zinoti, kaip tai padaryti. Vel gi tai greiciausiai priklauso nuo to, kiek vyras isigilina i savo moteri.
vieni sutinka su viskuo ka jiems sako, kiti nesutinka su viskuo ka jiems sako. o treti sutinka tuk su tuo kai juos giria, bet su niekuo kas jiems nepatinka
na man paciam irgi nevisai tobulas cia tas straipsnis, bet jau taip pazodziui jo interpretuoti tai nereikia.
neblogas straipsnis, gerai padirbeta. ale nevisai su viskuo kas ten isdestyta sutikciau.
patiko fraze, kad bachuriuks gali patenkint moteri nieko nedarydams nors paciam tai tik antras bandymas, taciau sakyciau tik tuo atveju jei jo moteriai tai ne pirmas ar antras kartas ir ji pati tikrai gerokai patyrus. tokiu atveju ji turetu jau zinot kaip ir kas ja geriausiai uzveda, mat susiejus dviem pradinukams kazin ar kas gero iseitu, juk nezinai nei kas nei kaip, net nezinai kaip tavo paties kunelis sureguos i kaikurias naujoves.
siaip puikus rasinys, nors kaikuriose vietose ziovulys apeme, bet kaikur atrode kad skaitau apie save su antraja puse. parekomenduosiu ir kitiems, nors kazi kokio stebuklo neatras bet kartais maloniu prisimint tai kas primirsta
citata is igojo kurinuko"Kai moteris mylisi su tavimi, ji nori tureti orgazma. Ji gali pati ta orgazma pasiekti masturbuodamasi. Tu neturi daryt taip, kad ji tai patirtu; ji tai gali ir pati. Viskas ka tau reikia daryti, tai leisti jai tai patirti. Kitiap tariant, jeigu tu visko nesugadinsi, padaryti kad ji baigtu, yra labai paprasta. Viskas ka tau reikia daryti, tai leisti kad tai yvyktu. "
del mosturbavimosi.... blet taj gal isvis tegu vaikinas su pana vienas pries kita save pasitenkina ir zjb sexas tada jei panos pacios orgazma turi pasiekti taj ble tegu bachurai patys sau mostorbuoja,kad pasiektu.... juk maloniau su pana ane?..... taj jau galima pasistenkt ir padet panai pasiekt orgazma....
tai cia labai panasu i tai ka kaikurie vyrai apie kai kurias panas pasakojo, tik priesingai. daugmaz irgi kad nori i ja pasitenkink, ji pagules, netrugdys cia taip daryti neliepia, tik raso kad jau geriau taip, negu kad daryt nesamones.
Neperskaiciau iki galo, bet uzteko tiek, kiek perskaiciau...
Turiu savo nuomone, o tai, kas cia rasoma, bent man, didziausia nesamone, sutikciau daugiausiai 10% su sia rasleva...
Jau vien pati pradzia, kuri pasakoja apie gyvunus ir zmones... Sutinku, kad seksas yra budas pratesti giminei, bet kad zmogus ir gyvunas siuo atzvilgiu, kaip supratau, yra tas pats... Esu linkusi teigti, kad gyvunai siuo atzvilgiu yra netgi daug auksciau uz zmogu, prisiminkime, kad dazniausiai gyvunas "rujoja" ne istisus metus, o jo gyvuliskas instinktas, butent yra- pratesti gimine, o ne patirti malonuma... Priesingai, nei zmogui, kuris seksu uzsiima istisus metus, tik dazniausiai ne tam, kad pratesti gimine, o kad patirti malonuma... Panasi mintis buvo iskelta, bet tuo paciu,buvo uzgincyta...
Nenoriu as cia pradeti teksto interpretacijos ir labai isiplesti, tiesiog, mano nuomone, sito teksto autorius rasydamas apie tai, ko nori moterys ir kaip jas patenkinti, is tikruju, neturi ne zalio supratimo, kaip tai padaryti...
As jau geriau masturbuociausi ir gimdyciau vaikus is megintuvelio, nei nuo taip mastancio zmogaus...
O gimines pratesimas nesibaigia vien seksu, tai tik pirmas zingsnis, o kazkam vaikeli reikia isnesioti ir pagimdyti, kas tikrai nera pats didziausias malonumas...Geriausia siuo atveju butu mylintis vyras salia, ne tas, kuris apsiriboja "kyst-myzt" ir keliomis sekundemis abipusio (ar netgi vienpusio) malonumo, o kuris myletu, saugotu ir padetu(net gyvunai gina, saugo ir rupinasi savo besilaukianciomis patelemis)...
Na, nesvarbu, kiek zmoniu, tiek nuomoniu...
Tiesiog gerbiamiems vyrukams, norintiems suzinoti, ko nori moterys, visu pirma, siulyciau ju paciu to paklausti...
nu bet kaip man patinka tokie atsakymai, kaip mazdaug " neperskaiciau visko, bet kai zmogus... gyvulys... kystmyzt... tai manau kad ..." tai negaliu nuotaika pakelia. taigi niekas ir nesako kad cia sventa tiesa ir yra butent taip. kitas dalykas, tai man gaila zmoniu kurie per savo mastymo siauruma taip save riboja, ir negali daugko suvokti. jug niekas ir neliepia mastyti butent taip, turi visi savo nuomone apie visa tai, ir jos keisti niekas nesiulo, tiesiog yra tokia mintis, ja galima suprasti, o paskui gerai apgalvoti, kiek tame yra tiesos. siulau daskaityti viska iki galo ir pabandyti viska bent trumpam suvokti butent taip, nepainiojant su tuo savo esamu nusistatymu ir isitikinimu. paskui galesi gryzti prie savo senojo mastymo, o gal netgi ir papildyti ji keliom naujom spalvom.
jeigu netingeciau ir tureciau daugiau laiko, noreciau prideti dar keliata panasiu minties perliuku, kurie vel visa tai apverstu aukstyn kojom gal kadanors veliau.
mano manymu nesamones visiskos prirasytos... as pats pakankamai daug patyres, zinau kaip moterim manipuliuot taip pat kaip kiekviena normali moteris moka vyrais manipuliuot:) ir as zinau pakankamai apie seksa, o jo tos teorijos tokios pavirsutiniskos, lyg jis pats niekad nieko panasaus nebutu patyres ir tik knygutese skaites...
as visiskai sutinku su amelija, estreja ir enary... daug cia parasyta nesamoniu kurias jis kaip faktus mini. ir tokia ilga nesamone... bereikalo 20 minuciu savo gyvenimo issvaisciau:)
daug ten tu visokiu nuomoniu yra. su sita tai as is dalies sutinku. dar kazkur esu vieno paleontologo panasu straipsni skaites, ten biski apie kitka buvo, bet irgi daugka galima taip apie dabartinio zmogaus elgesi paaiskint
o del pacio M.P. tai manau kad tu jam paciam gali parasyt emaila ir paklaust, kiek ir ko jis yra isbandes
Perskaiciau viska nuo pradzios iki galo, dekui uz gera teksta!!!!
Daug idomiu dalyku suzinojau, kuriuos tik galejau numanyti ir kaikuriuos tik numaniau. istiesu cia yra rasoma gryna tiesa. pats mylejausi jau daug kartu ir prisimenu pirmusiuos, kai tik tik mokinausi, ir su partnere isbandem ivairiu budu, bet ne visus ir sis tekstas tik uztvirtino mano mintis. Dekui
Na seniai cia bebuvau sitam forume. Ir ka galeciau pasakyti, pirmiausia perskaicius sita ilga straipsni...mm..tai man patiko sitos mintys. Daug pasisemiau ideju. Aisku, tai buvo seniai zinoma, betgi skamba kaip naujai, nes seniai pamirsta.