pasakykit, kaip tapti tikru METALISTU! as pats ne metalistas, bet kiek su metalistais esu bendraves, tai jie visai ciotki zmones... gal cia yra tikru metalistu?
Tavo klausimas,nei i tvora,nei i mieta.Dar paklausk,kaip tapti dudmaisininku...Metalistu netampama,juo gimstama ir jokios pamokos cia nepades
Tikrai ne gimstama - nereikia mistifikuoti. Juo tampama tada, kai pradedi klausytis tokios muzikos, pradedi suprasti ideologija, kurios realiai nera. Tai gyvenimo budas - tableciu skirtu norintiems tapti metalistais parduotuvese neparduoda.
pasakykit, kaip tapti tikru METALISTU! as pats ne metalistas, bet kiek su metalistais esu bendraves, tai jie visai ciotki zmones... gal cia yra tikru metalistu?
Nu jo... jau kaip paklausei....
Na, pavyzdys su dudmaishininku gal ne visai tikslus buvo. Ash ji patikslinchiau: panashiai skambetu klausimas - kaip tapti zhmogumi, kuris megsta skaniai pavalgyti?
Tai arba tau patinka toks gyvenimo budas ( muzika ), arba ne! Apie koki chia tapima kalba?...
Apskritai - kaip tu isivaizduoji metalista?
hmz... o ar butina kazkuo tapti? fainu zmogumi galima buti ir netapus kazkuo, kad ir metalistu...
siaip jei patinka metaline muzika, klausyk jos, pabandyk ja suprasti... isijausti, suvokti ta pasauli... gal kas nors ir pavyks... nueik i koncertus... pagyvenk ta dvasia ir pamatysi tinka tai tau ar ne... jei patiks, pradesi tuo dometis tai tiek... net nezinau ka daugiau pridurti...
kazkada (kai buvau maza gera mergaite ) neklausiau metalo, nes jo nesupratau... o dabar... dabar man patinka isiklausyti i sunku skambesi i rifus... uzvedancius ir profesionaliai atliekamus solo... liux...
Tavo klausimas,nei i tvora,nei i mieta.Dar paklausk,kaip tapti dudmaisininku...Metalistu netampama,juo gimstama ir jokios pamokos cia nepades
klystate - gimstama nezinant kuo busi, tik veliau palaipsniui tampama kazkuom - sita dalyka mokykloje kiekvienam turejo aiskinti per ivairias pamokas - kazkaip ziuriu suauge zmones ale apsimeta kad viska supranta nors nieko isvis nesupranta
Na gerai jau,gerai-nusisnekejau Bet klausti patarimo,kaip juo tapti...Na patarkit kas nors,jei galit.Pasakykit "recepta".Kartais zmogus apsivilkes kostiuma yra "tikresnis" metalistas uz ta,kuris nesioja visokius "pricindalus".
Jie bent groja rimta muzika, uz kuria siam pasaulyje nera vertinami pasauliniu poziuriu. Tokio popso is vis nelaikau muzika, muzika nedaroma vieno klaviso uzprogramavimu ir maivymusi su nupjautu laidu prie mikrofono, kai per koncerta groja irasas...argi tai muzika... rimta muzika daro rimti zmones-metalistai-taciau jie neivertinami. ir tokios muzikos klausyti nereikia jokiu tableciu. nesu metalistas, bet dievinu gotikini metala, ir tokios grupes kaip ''Tiamat'', ''Lake of Tears'', ''Anathema'', ''Entwine'' ir pan yra Jega, beje ir Lietuviu ''Ruination'' !!!
[quote="litauer"]as negaliu pakesti kaip jie rengesi, kaip jie atrodo, kokia jie muzika klauso!!! Idiotai jie visi jie netuose laikuose givena!!![/quot]
Tu ne tuos laikuos gimes esi asile.... nepatinka metalistai tau turbut del to, kad uz savo toki poziuriu i galva nuo ju esi gaves... susikurk tema apie Britney Spears, ar kokia Dinamika ir ten savo vaikiskas mintis destyk ir geriau jei nezinai!
Kazkaip perskaicius tavo klausima atrodo, kad nori buti kazkuo (siuo atveju metalistu), nes siais laikais tai madinga (issiskirti)...
Anyway jei tikrai labai noresi, jei tau patiks toks gyvenimo poziuris ir muzika, tai galiu palinketi tik sekmes.
Apskritai death metal man patinka ir klausaus jo tik budamas vienas ir nepersu jo niekam, nes tai balades mirciai, o juk as nesavizudis kox :}. Jei taip noris issiskirti is kitu, tai nera cia ko prisislieti prie metalistu, panku, skinu ar dar kokiu ten. Reikia ieskoti panasiai mastanciu, pvz. mano geriausias draugas klauso repo ir mes puikiai sutariam ir net randam panasumu skirtinguose muzikos stiliuose. Ir apskritai visi tie, kurie nori issikirti dazniausiai buna iki 16 metu :} Veliau viskas nueina i antra plana...
As cia skaiciau, skaiciau,... kol galiausiai nusibodo. Filosofuojate apie metalistus, bet man idomu - keli is jusu save metalistu pavadintu? Kad klauso zmogelis kokiu "Slipknot'u" ar dar kazko ka per "Mtv" groja.... cia dar LABAI toli iki metlisto.
O kaip tapti? Nu, galiu Tau patarti...Vaidi...jei labai nori, tereikia susirasti kelis draugelius... jie Tau truputi pades ir Tu jau savas.
AngryAngel As cia skaiciau, skaiciau,... kol galiausiai nusibodo. Filosofuojate apie metalistus, bet man idomu - keli is jusu save metalistu pavadintu? Kad klauso zmogelis kokiu "Slipknot'u" ar dar kazko ka per "Mtv" groja.... cia dar LABAI toli iki metlisto.
O kaip tapti? Nu, galiu Tau patarti...Vaidi...jei labai nori, tereikia susirasti kelis draugelius... jie Tau truputi pades ir Tu jau savas.