www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Menas, kūryba Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
Ka manote apie GOTUS?

Nauja Tema Atsakyti   « Atgal  1, 2, 3, 4
Autorius Žinutė
wezzzchg

Super aistruolis
saulius117:
Gote -mazgote Laughing Laughing Laughing
Man jie patinka. O su tais kerzais galima lengvai uzmusti zmogu. Laughing

del kerzu. mano drauge vos neispyre i galva kazkokiam netiketai, ne vietoj ir ne laiku pasitaikiusiam vaikinukui Rolling Eyes buvo juoliga (mums) Laughing aisku neuzmuse butu, bet vozteleja tai tikrai kaip reikiant... Laughing

06-05-10 17:44       Atsakyti
FWS

Naujas aistruolis
lb faini mieli zhmones..... :puiku:

06-05-13 09:36       Atsakyti
volk

Naujas aistruolis
10-15m tai nekaip atrodo Smile
vyresniems gal labiau tinka
siaip nieko pries Wink

06-05-20 12:01       Atsakyti
Sad_song

Naujas aistruolis
man gaila kaikuriu is jusu nes gyvenat na maziausiai pries amzius kelis gotika tai ne isvaizda po velniu....kazkur dar ir mirti ipaise man keista kaip jus dar gyvenas sioj zemej...gotas gimstama o vat pisgociais tampama....Smile)) kvaila klausyt "kaip as tapau gote...ir klausiau him pjuasciaus venas nes tai juk taip gotiska...."aw...gaila man jusu...Wink))) tikri gotai buna labai "gilus" ir ramus [bet ne liudni] zmones...is ju galima tikrai laaabai protingu minciu isgirst...

06-05-22 17:45       Atsakyti
artikuliacija

Super aistruolis
patylesiu. nors ne.

rasau apie gotus.

stengsiuos kiek galima trumpiau, bet turiu labai jau nemazai info, tad nesitikekit, nebent uzknis minkyt jums cia klavisus, nes nesu as gotas, nei jiems prijauciantis, nei nekenciantis. kai kurias grups tik megstu.

gotai siaip, buvo gentis, bet mes ne apie tai, tad sia dali ir tos genties itaka europos kulturai paliksime istorijos mokytojams.

gotaika, kaip architektura, buvo laikoma negrazia, lyginant su klasikine. bet vat uzejio mada (18 a.) ir nostalgija seniesiams amziams, buvo prieeita iki to, kad buvo statomi gotikiniu pastatu griuvesiai 9butent griuvesiai statomi) gotika buvo tokios eros kultura, kai buvo mirtinai tikima i dieva, pomirtini gyvenima ir t.t, tai uzeme svarbia vieta zmoniu gyvenime. uztektu paziureti i sarkofagus (juos dare ne tik egiptieciai) jog pamatytumet, kiek skiresi poziuris i mirti dabar ir tada. zmones pilnai prieme kuno irima ir aplipima po mirties gyviais, ka mes skaitome slyksciais reiskiniais. mirtiesm kultas valde zeme.

1970-aisiais didziojoje britanijoje uzgime nauias muzikinis ir kultiurinis reikaliukas. mire Punk, gime Goth. grupe Bauhaus yra laikoma pirmaja gotu grupe. ankstyvuoju periodu dar ryskesnes grupes buvo : Siouxsie & the Banshees, Southern Death Cult, Sex Gang Children, 45 Grave, The Damned, And Also The Trees, The Virgin Prunes, Joy Division, The Cure, The Cramps, Alien Sex Fiend ir Christian Death.

80'aisiais iskilo death metal, kas dalinai irgi yra goth'u reikalas, The Sisters of Mercy, The Mission UK, Xmal Deutschland, Dead Can Dance, ir Fields of the Nephilim tapo gan populiarios, The Cure megstu as ir siandien.

90'aisiais goth musika tapo nebe tokia populiaria uk ir us, bet atsirado naujos grupes ir atlikejai, kurie gal ir nera tiksliai gotai, bet visgi artimos sielos (kai kurie, kuriuos minesiu, visgi yra tikri gotai):

Marilyn Manson, Jack Off Jill, Nine Inch Nails, Type O Negative, Lacuna Coil, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Slipknot, ir Mortiis situos as megstu.

toliau. KAS LIECIA APRANGA IR TEMA, KAS YRA TIKRAS GOTAS

1995 METAIS BUVO ISLEISTAS GOTU KODAS, BET DEL NESUTARIMU JIS BUVO PASALINTAS 1998 METAIS. NBERA TIKSLAUS APIBREZIMO, KAS YRA GOTAS,AIP IR NERA TIKSLAUS APIBREZIMO, KAS YRA ROKAS. TAI - MENAS. NE MATEMATINIS DALYKAS, LOGORITMU IR RIBU NEPRITAIKYSI.

aptingau, tad dali apie kultura ir apranga praleisiu. gal veliau.

06-05-24 11:56       Atsakyti
Zuike

Tikras aistruolis
Kartais labai grazus jie buna. Tiek merginos, tiek vaikinai. Tik nepatinka, kai merginos veida baltai nusipudruoja Rolling Eyes

06-05-29 21:58       Atsakyti
DaughterOFrage

Naujas aistruolis
ash asmeniskai manau...kad gotai yra labai dvasingi zmones..... Rolling Eyes nu nznau......bet manau kad ne visi kurie rengiasi juodai ir t.t. ( nu tipo kip gotai ) yra tikri gotai....ce gal daugiau dvasinis dalykas......juk ju ir mastymas turi but neyprastas...ne toks kaip kitu zmoniu....nors siaip man atrodo labai ironiska kad zmogus kuris rengiasi juodai ( nu nevisada, bet tikrai prijaucia juodai spalvai ) gali buti toks dvasingas ir geras, juk juoda daznaj asosijuojasi su blogiu ir panashjajs dalykajs .....nors gal nevisi gotai tokie gal ce tik man pasiseke pazinti tokius gotus, kurie kaip zmones man paliko tikrai dideli ispudi.....em ir dar turiu viena pastebejima kad gotus daznaj maso su satanistais ( velnio garbintojais ) bet taip tikrai nera....gotai visai kitas reikalas...njum nedaug ce as apie juo zinau...bet turiu va tokia nuomone..... Smile Smile Smile

06-06-03 18:15       Atsakyti
Triushiz

Naujas aistruolis
Dar ir pasilaizyt su ja :smile2:

06-06-04 22:31       Atsakyti
aston_martin

Tikras aistruolis
Mano stilius kostiuminis jei toks yra Laughing Kaip Apolonas sake Wrangler yra Wrangler.Siaip parasykit daugiau apie gotus kaip jie atrodo visai susidomejau....

06-06-11 14:30       Atsakyti
GodDaughter

Naujas aistruolis
niu nzn...man tai nepatinka tas ju stilius...wisad juodi...taip niuru Confused

06-06-27 15:13       Atsakyti
artikuliacija

Super aistruolis

cia is tu geruliu.

06-06-27 15:44       Atsakyti
goodgirl

Tikras aistruolis
seip yra gotu zmoniu kurie labai faini ir bendrauti yra malonu......kazkas rase kad is ju galima isgirst protingu minciu jo sutinku su tuom..... :puiku: .jie kitaip galvoja apie zmones pasauli ir tt.......ce bent jau mano nuomone...o del ju stiliaus as tai neturiu nieko pries jai jiems tai patinka tai liux! kartais pamatai zmogu kaip jis apsirenges tai ir sprendi apie jo vidu kox jis yra...bet kai ten pjaustosi venas ir tt......tai man slykstu tada...ar negi butinai pjaustitis kad butum tikras gotas?!!! Very Happy

07-01-17 04:01       Atsakyti
sectumsempra

Naujas aistruolis
Gotai buduliai :smile2:

07-01-17 12:06       Atsakyti
goodgirl

Tikras aistruolis
ne per ziauriai pasakei???!!!!! Neutral Mad

07-01-18 00:24       Atsakyti
sectumsempra

Naujas aistruolis
GG>nefega Razz

07-01-19 00:09       Atsakyti
goodgirl

Tikras aistruolis
:smile2:

07-01-19 00:39       Atsakyti
mistutea

Naujas aistruolis
normalus zhmones kayp ir wjsj....tjk labjau norj ishreikshtj sawo asmenybe juoda spalwa;] o juoda spalwa yra geray;P ir spygljuotos apyrankes jega;PP :taip:

07-01-25 21:48       Atsakyti
mistutea

Naujas aistruolis
normalus zhmones kayp ir wjsj....tjk labjau norj ishreikshtj sawo asmenybe juoda spalwa;] o juoda spalwa yra geray;P ir spygljuotos apyrankes jega;PP :taip:

07-01-25 21:49       Atsakyti
sectumsempra

Naujas aistruolis
Eik tu, vista spygliuota. O tau Gotai sake, kad tJoox RashjEeMaSzzZz Ish mAdJos IshjeJoOO KartJu SjU PokjiEmonJiaiS iR KindjieRiais? TjikRaS GuoC tjp NeArjashjoO Very Happy Nesijaudink, isaugsi.

07-01-26 21:21       Atsakyti
alba867666332

Naujas aistruolis
Gotai debilai......
Palaidojau pries kelias dienas savo katina. o po keliu dienu radau ishkasta kapa...... o jame katino nebuvo. taj buvo pilaites miske.
Gal kas nors zino gal buvo panasiu atveju??? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad :blogai: :blogai: :blogai: Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

10-09-24 16:19       Atsakyti
alba867666332

Naujas aistruolis
Gotai debilai......
Palaidojau pries kelias dienas savo katina. o po keliu dienu radau ishkasta kapa...... o jame katino nebuvo. taj buvo pilaites miske.
Gal kas nors zino gal buvo panasiu atveju??? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad :blogai: :blogai: :blogai: Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

10-09-24 16:20       Atsakyti
Tomas88

Naujas aistruolis
norėčiau panelės gotės iš kauno,pats ne gotas,bet tokios mane žavi :taip:

10-12-12 10:05       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti « Atgal  1, 2, 3, 4
Perskaitė: 7086   Atsakė: 97
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje