| Autorius |
Žinutė |
Joaaana
Naujas aistruolis
|
Ka manote apie Gotus?  |
|
| 05-12-18 19:38 |
Atsakyti |
|
clubberis
Tikras aistruolis
|
o ka galima manyti? Normalus zmones, kiek zinau, labai protingi Pats viena gota pazistu. Labai fainas zmogus! )) O tu ka manai? |
|
| 05-12-18 19:53 |
Atsakyti |
|
Joaaana
Naujas aistruolis
|
kartais ju isvaizda buna kraupi .. bet man jie labai faini ... jie nesneka nesamoniu ... as turejau vaikina Gota .. labai fainas:) ... bet kai as pati ... nu kaip pasakyt jau panasejau i Gotus gavau grasinanciu laisku ... ir pan. |
|
| 05-12-18 20:06 |
Atsakyti |
|
kunoici
Naujas aistruolis
|
labas, as buvau gote tris metus.. is tiesu jie yra nuostabus zmones:supratingi,jautrus,turintis savita poziuri i gyvenima.. turiu savo foto,kai buvau gote.. galiu atsiusti.. tik e-maila parasyki.. |
|
| 05-12-18 20:17 |
Atsakyti |
|
Joaaana
Naujas aistruolis
|
|
_nuosirdi_
Super aistrietė
|
gotai man atrodo labai idomus zmones, ziurintis i gyvenima kitokiom akim, nei visi  |
|
| 05-12-18 20:18 |
Atsakyti |
|
Joaaana
Naujas aistruolis
|
bet su kiek Gotu esu bendravus tai jie yra bent truputi nusivyle gyvenimu ...  |
|
| 05-12-18 20:20 |
Atsakyti |
|
Dowiliuxe
Super aistrietė
|
na gotaj man wisaj netrugdo sejp man jie tajp pat atrodo labaj mieli zmones bet as manau kad jie gotaj,nes jiems rejke demesio
as pwz wisada i gotus ta demesi atkrejpiu tej wa |
|
| 05-12-18 20:21 |
Atsakyti |
|
Joaaana
Naujas aistruolis
|
| bet pvz. as jau visai nusivyliau gyvenimu ir man nerupi ar i mane kas kreipia demesi ar ne ... Tiesiog Noriu mirti ... |
|
| 05-12-18 20:24 |
Atsakyti |
|
_nuosirdi_
Super aistrietė
|
| Dowiliuxe: |
na gotaj man wisaj netrugdo sejp man jie tajp pat atrodo labaj mieli zmones bet as manau kad jie gotaj,nes jiems rejke demesio
as pwz wisada i gotus ta demesi atkrejpiu tej wa |
nemanau, kad gotai yra tie, kurie nori demesio. Zmogus gali noret demesio bele kiek, bet jeigu ne jo stilius rengtis taip, kaip rengiasi gotai, tai, manau, jis taip nesirengs. Nu pvz as. Jei man truktu demesio, as nebuciau gote, kad tik i mane pasiziuretu negerai cia pasakei sy kart, na bent as taip manau  |
|
| 05-12-18 20:30 |
Atsakyti |
|
_nuosirdi_
Super aistrietė
|
| Joaaana: |
|
bet pvz. as jau visai nusivyliau gyvenimu ir man nerupi ar i mane kas kreipia demesi ar ne ... Tiesiog Noriu mirti ... |
nu juk nera taip blogai, kaip galvoji, pripazink, kad mirt nenori pagalvok toki dalyka: jei tau dabar pasakytu: "as tave nuzudysiu... sutinki?" manau, kad nesutiktum...  |
|
| 05-12-18 20:31 |
Atsakyti |
|
Joaaana
Naujas aistruolis
|
| Sutikciau .. man buvo beveik panasiai ... viena vakara varem su draugem nemao is klubo ... ir prie manes prisikabino kazkoks girtas vyras ... as ji pasiunciau nes ir pati esu nenusileidzianti ... tada privare prie manes ... pradejo spardytis ... tada as garsiai pasakiau uzmusk mane !!! tada jis griebe uz kaklo ir darkarta paklause ar as to noriu as pasakaiu taip o poto dar apkeikes nuejo .... |
|
| 05-12-18 20:35 |
Atsakyti |
|
_nuosirdi_
Super aistrietė
|
|
Sutikciau .. man buvo beveik panasiai ... viena vakara varem su draugem nemao is klubo ... ir prie manes prisikabino kazkoks girtas vyras ... as ji pasiunciau nes ir pati esu nenusileidzianti ... tada privare prie manes ... pradejo spardytis ... tada as garsiai pasakiau uzmusk mane !!! tada jis griebe uz kaklo ir darkarta paklause ar as to noriu as pasakaiu taip o poto dar apkeikes nuejo .... |
tai gal pasakei "noriu" del to, kad jau pries tai buvai pasakius, jog nori, ir dabar savigarba ir isdidumas neleido pasakyti "ne"..? |
|
| 05-12-18 20:39 |
Atsakyti |
|
Joaaana
Naujas aistruolis
|
| nedelto pasakiau Noriu ... as pasakiau noriu nes to tikrai norejau .... |
|
| 05-12-18 20:41 |
Atsakyti |
|
Joaaana
Naujas aistruolis
|
Paziurek i mane ir pasakyk ka matai...
Negi taip sunku?
Manai kad as ...
Beviltiskai isimylejusi ...
Nusiminusi, palikta?
Ne, as esu niekas ...
Man sudauze ir sutrype sirdi ...
Telieka prasipjauti venas
Nes kai tu ziuri i mane ...
As vel ir vel mirstu ...
Pribaik mane dabar ...
Pribaik greiciau
As nenoriu mirti leta mirtimi ...
Pribaik, pribaik maldauju taves...
Per tave naktim nemiegu
Sneku su savim
As jau visai isdurnejau
Kodel tu taip pasielgiai su manim?
As ziuriu i tamsa ir matau save ...
Tuscia zmogu ... niekam nerupinti ...
gal tu kada ir suprasi mane ...... |
|
| 05-12-18 20:44 |
Atsakyti |
|
_nuosirdi_
Super aistrietė
|
|
nedelto pasakiau Noriu ... as pasakiau noriu nes to tikrai norejau .... |
man kad ir kas atsitiktu, niekad neprarasiu noro gyventi..  |
|
| 05-12-18 20:46 |
Atsakyti |
|
Joaaana
Naujas aistruolis
|
| As seniau buvau kitokia ... |
|
| 05-12-18 20:48 |
Atsakyti |
|
_nuosirdi_
Super aistrietė
|
|
As seniau buvau kitokia ... |
pasistenk ir vel tokia buti  |
|
| 05-12-18 20:49 |
Atsakyti |
|
Joaaana
Naujas aistruolis
|
| Perdaug skaudu ... ir Jei as prisirisu prie kokio zmogaus jam atsitinka nelaime todel as esu draugams uzdara ... |
|
| 05-12-18 20:55 |
Atsakyti |
|
_nuosirdi_
Super aistrietė
|
|
Perdaug skaudu ... ir Jei as prisirisu prie kokio zmogaus jam atsitinka nelaime todel as esu draugams uzdara ... |
man atrodo, kad tu tiesiog tai isitikinus ir tiek... |
|
| 05-12-18 20:59 |
Atsakyti |
|
Joaaana
Naujas aistruolis
|
| _nuosirdi_ ...- as nesu isitikinusi ... taip buna .... seniau net labai neatkreipiau demesio ... |
|
| 05-12-18 21:02 |
Atsakyti |
|
_nuosirdi_
Super aistrietė
|
as neturiu zodziu nebuvo pas mane tokiu atveju, kai gyvent nenori... |
|
| 05-12-18 21:07 |
Atsakyti |
|
Formaldehidas
Naujas aistruolis
|
| Argi ne miela, susedus dviese su mirtim isgert slakeli brendzio apkabinus per pecius? |
|
Atsakyti |
|
_nuosirdi_
Super aistrietė
|
| Formaldehidas: |
|
Argi ne miela, susedus dviese su mirtim isgert slakeli brendzio apkabinus per pecius? |
labai nemiela..  |
|
Atsakyti |
|
Joaaana
Naujas aistruolis
|
Gal visai Miela ... tik nenoreciau apsikabint ...  |
|
| 05-12-18 21:15 |
Atsakyti |