www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Pažintys Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
Vaikinai iesko merginu

Nauja Tema Atsakyti   « Atgal  1, 2, 3 ... , 28, 29, 30  Toliau »
Autorius Žinutė
slezy

Naujas aistruolis
noreciau pabendraut su panele, miestas nesvarbus. tik tiek kad turetu buti linksma:)

10-12-19 01:31       Atsakyti
Mry6

Naujas aistruolis
Tvarkingas, rimtas, dosnus vaikinas (24m, 182cm) noretu praleisti vakara su tvarkinga, rimta mergina is Panevezio. +37060514493

11-01-02 12:57       Atsakyti
girlcrazy

Naujas aistruolis
labas Smile

11-02-01 16:46       Atsakyti
edipas

Naujas aistruolis
mergina be tabu ir vaikinas vienas kito svajoniu igyvendinimui...

11-02-01 22:33       Atsakyti
peterA

Naujas aistruolis
vaikinas 23 m., skaistus, i pm

11-02-02 18:24       Atsakyti
Orchid

Naujas aistruolis
Mazda:
neistikims:
ESU VEDES,SIMPATISKAS VYRUKAS.NORECIAU SUSIRASTI DRAUGE IS SIAULIU Laughing !
Apseisi Rolling Eyes Mad

Very Happy Very Happy Very Happy

11-02-08 06:14       Atsakyti
erikutjiz

Naujas aistruolis
vaikinas 18 metu skaistus. parasykit laukiu ;****

11-03-18 03:08       Atsakyti
Loss

Naujas aistruolis
Jei darbo dienomis ir darbo valandomis disponuojate laisvu plotu Kaune ar netoliese esančiuose miesteliuose bent pusvalandžiui,už suteiktąoralinę paslaugą atsilyginsiu pagal susitarimą. Tiks ir mašinoje, bet bus pigiau.Priimtinas ir abipusis oralinis bei kiti Jūsų pasiūlyti varijantai.Rašytiel. laišku adresu: carisma@mail.lt

11-04-06 17:48       Atsakyti
neeiline

Naujas aistruolis
as esu as ;DD noriu bendraut, tai gal parasysi? ;p*

11-04-12 13:59       Atsakyti
neeiline

Naujas aistruolis
as esu as ;DD noriu bendraut, tai gal parasysi? ;p*

11-04-12 13:59       Atsakyti
mindee1995

Naujas aistruolis
LENGVAI IR LEGALIAI UŽSIDIRBKITE PINIGU
Sveiki.Jeigu ieskote gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose,butinai tai perskaityk, nes naudinga.Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima.Tai pakeite mano gyvenima.As aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti.Dalyvaujant ivairiuose forumose, as randu sita straipsni,kuriame sakoma, kad galima padaryti tukstancius litu per keleta savaiciu idedant tik 6litus. Skaistalai, pagalvojau,tai turetu buti eilinis budas apmauti,bet nusprendziau perskaityti ir suzinoti kas siuloma.
Toliau ten sakoma, kad reikia persiusti po 2lt i banko saskaita
kiekvienam is saraso apacioje. Paskui isbraukti pirma saskaitos numeri ir irasyti savo saskaitos numeri i paskutine sesta eilute
ir talpinate sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose Jokiu apgauliu... As pamasciau, kad nieko neprarandu isskyrus savo 12lt ir
nusprendziau pabandyti.Ir atspekit kas...
Po keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis pinigai... As negalejau
patiketi savo akimis, jog tai veikia.Per pora savaiciu susikaupe apie 1000lt , po triju savaiciu prisidejo dar
apie 2000lt. dbr turiu uzdirbes 4000lt ir neskaitant smulkiu islaidu.Po pusantro men turetu buti apie 7000lt . Ir sita suma po truputi toliau dides.
O prasidejo tik nuo 12lt.Noriu su jumis pasidalinti kaip tai dirba, nes tai naudinga ir jums, ir man.
As jums pazadu, jeigu jus tiksliai seksite instrukcija ir neturesite
vilciu gudrauti, jus pradesite gauti daug daugiau pinigu, negu tikites,per daug nesistengdami.
Pasiulymas: Perskaitykite tai pora kartu. Issaugokite savo kompe, sekite
instrukcija ir pinigai neprivers jusu laukti. Sutikite - tai paprasta.
Tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir jusu
indelis yra tik 12lt ir pora valandu internete...
Svarbu: Tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir
neprarandate, bet tai tikrai dirba.
Atkreipkit demesi: Tiksliai sekite instrukcija ir 60000lt ir daugiau bus
jusu nuo 40 iki 80 dienu laikotarpije.
Visa tai sekmingai veikia del dalyviu saziningumo.
Yra trys paprasti zingsniai:
1. Jei dar neturite, jums reikia atsidaryti saskaita betkuriame lietuvos banke.
2. Pirmiausia I zemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2lt.
Po to perveskite po 2lt ir i sekancias banko saskaitas. Visa
tai ivykdzius, jus padarete paslauga, ir svarbiausia - tai visiskai
legalu. Jus taip pat prasote teisetos paslaugos, uz kuria mokate

1. LT547400012388523830

2. LT667044000124641003

3. LT587300010099915608

4. LT267300010104914497

5. LT787300010098107750

6. LT987300010125318315
Dabar isbraukite is saraso Nr.1 saskaitos numeri,
perneskite visas saskaitas vienu eiles numeriu i virsu,
o i atlaisvinta Nr.6 eilute irasykite savo banko
saskaitos numeri.
3. Darykite bet kokius pokycius, bet islaikykite pagrindine ideja,
Isplatinkite sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir naujienu juostose,
skelbimuose arba asmeniniais laiskais, isidemekite - kuo daugiau informacijos pasklis apie si
straipni, tuo didesnes bus jusu pajamos ir tos pajamos tesiogiai priklauso nuo jusu.
Sitas biznis sekmingai gyvuoja ir klesti del dalyviu saziningumo ir rimtumo. tdl viska
atlikite kruopsciai ir nepagailekite 12lt nes jums tai atsipirks su kaupu. saziningumas daro pinigus.
Ir kada jus pasieksite pirma eilute,
jus turesite tukstancius lt tiesiog kaip saraso kurejas!
Tai kainuoja tik 12lt ir kelias valandas nesunkaus darbo internete. Uzsiimkite tuo dabar, neatidekite rytdienai. Laikas pinigai.
O dabar as papasakosiu, kodel jus bet kokiu atveju nieko neprarandate, o
tikrai islosiate. Tiesiog paprasta aritmetika.
Sakysim is 200 laisku ar straipsniu as gausiu 5 atsakymus (menkas rezultatas),
tai reiskia as uzdirbsiu 10lt budamas sestoje saraso pozicijoje.
Dabar sitie 5 zmones isplatina dar po 200 pranesimu
su jusu saskaitos numeriu jau 5 pozicijoje, ir pastariesiems taip pat atsako
tik po 5 zmones - tai jau 500lt i saskaita
Toliau sitie 25 zm. daro po 200 patalpinimu su jusu sask.Nr. 4 pozicijoje
ir atsako vel 5 zm. - pajamos 2500lt. Toliau sitie 125 zm. patalpinus po 200
pranesinu ir gavus po savo 5 zm. jums duoda 12500lt pajamu (jus 3 pozicijoje)
Toliau dar idomiau: sitie 625zm. daro 200 patalpinimu su jusu sask. Nr. 2
pozicijoje, atsako velgi po 5 zm. - tai 62500lt.
toliau paskaiciuokite kokie pinigai cia, ir visai nesunkiai uzdirbti.
Ar ne ispudingas skaicius Ir tai tik uz pirmutinius 12litu.
siame biznyje svarbiausia buti saziningam. kitaip nieko nesigaus.
Ar jus galite isivaizduoti kiek zmoniu kasdien visame pasaulyje prisijungia
prie interneto ir skaito sita straipsni, kaip ir jus dabar skaitote.
Kiekviena diena internete pasirodo nuo 200 iki 500 nauju vartotoju.
Ir toliau dideja. Sekmes
Svarbiausia buti sažiningu ir pinigai aplankys Jus labai greitai!

11-04-24 00:03       Atsakyti
Vytautas05

Naujas aistruolis
Jeigu ieskai gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose, butinai tai perskaityk, nes naudinga. Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima! Nepageilekite 5 min. ir perskaitykite tai.

Tai pakeite mano gyvenima.

As aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti. Dalyvaujant ivairiuose forumose, as randu sita straipsni, kuriame sakoma, kad galima padaryti tukstancius litu per keleta savaiciu idedant tik 12litu. Nesamone, pagalvojau, tai turetu buti eilinis budas apmauti „lochus“, bet nusprendziau perskaityti ir suzinoti ka man kisa.

Toliau ten sakoma, kad reikia persiusti po 2lt i banko saskaita , kiekvienam is saraso apacioje. Paskui isbraukti pirma saskaitos numeri ir irasyti savo saskaitos numeri i paskutine sesta eilute, ir talpinate sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose.

Jokiu apgauliu… As pamasciau, kad nieko neprarandu isskyrus savo 12lt ir nusprendziau pabandyti.

Ir atspekit kas???

Po keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis pinigai… As negalejau
patiketi savo akimis, jog tai veikia.

Per pora dienu susikaupe apie 200lt , po savaites prisidejo dar
apie 800lt. Po pusantro men turetu buti apie 16000lt . Ir sita suma po truputi toliau dides.

O prasidejo tik nuo 12lt.

Noriu su jumis pasidalinti kaip tai dirba, nes tai naudinga ir jums, ir man. As jums pazadu, jeigu jus tiksliai seksite instrukcija ir neturesite vilciu gudrauti, jus pradesite gauti daug daugiau pinigu, negu tikites, per daug nesistengdami.

Pasiulym as: Perskaitykite tai pora kartu!!! Issaugokite savo kompe, sekite instrukcija ir pinigai neprivers jusu laukti. Sutikite - tai paprasta!!!

Tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir jusu indelis yra tik 12lt ir pora valandu internete…

Svarbu: Tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir neprarandate, bet tai tikrai dirba!!!

Atkreipkit demesi: Tiksliai sekite instrukcija ir 60000lt ir daugiau bus jusu nuo 40 iki 80 dienu laikotarpije. Visa tai sekmingai veikia del dalyviu saziningumo.

Yra trys paprasti ZINGSNIAI:

1. Jei dar neturite, jums reikia atsidaryti saskaita betkuriame lietuvos banke.

2. Pirmiausia I zemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2lt. Po to perveskite po 2lt ir i sekancias banko saskaitas. Visa tai ivykdzius, jus padarete paslauga, ir svarbiausia - tai visiskai legalu. Jus taip pat prasote teisetos paslaugos, uz kuria mokate.

1. LT98 7044 0009 2061 8450
2. LT36 7044 0000 0064 1787
3. LT02 4010 0407 0024 5577
4. LT11 7300 0101 1806 6027
5. LT13 7300 0101 2363 0202
6. LT61 7011 7004 1207 0489

Dabar isbraukite is saraso Nr.1 saskaitos numeri, perneskite visas saskaitas vienu eiles numeriu i virsu, o i atlaisvinta Nr.6 eilute irasykite savo banko saskaitos numeri.

3. Darykite bet kokius pokycius, bet islaikykite pagrindine ideja, Isplatinkite sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir naujienu juostose, skelbimuose arba asmeniniais laiskais, isidemekite - kuo daugiau informacijos pasklis apie si straipsni, tuo didesnes bus jusu pajamos ir tos pajamos tesiogiai priklauso nuo jusu. Sitas biznis sekmingai gyvuoja ir klesti del dalyviu saziningumo ir rimtumo. tdl viska
atlikite kruopsciai ir nepagailekite 12lt nes jums tai atsipirks su kaupu. saziningumas daro pinigus. Ir kada jus pasieksite pirma eilute,
jus turesite tukstancius lt tiesiog kaip saraso kurejas!

Tai kainuoja tik 12lt ir kelias valandas nesunkaus darbo internete!!! Uzsiimkite tuo dabar, neatidekite rytdienai!!! Laikas pinigai!!!

O dabar as papasakosiu, kodel jus bet kokiu atveju nieko neprarandate, o tikrai islosiate. Tiesiog paprasta aritmetika.

Sakysim is 200 laisku ar straipsniu as gausiu 5 atsakymus (menkas rezultatas), tai reiskia as uzdirbsiu 10lt budamas sestoje saraso pozicijoje. Dabar sitie 5 zmones isplatina dar po 200 pranesimu su jusu saskaitos numeriu jau 5 pozicijoje, ir pastariesiems taip pat atsako tik po 5 zmones – tai jau 500lt i saskaita. Toliau sitie 25 zm. daro po 200 patalpinimu su jusu sask.Nr. 4 pozicijoje ir atsako vel 5 zm. – pajamos 2500lt. Toliau sitie 125 zm. patalpinus po 200 pranesinu ir gavus po savo 5 zm. jums duoda 12500lt pajamu (jus 3 pozicijoje) Toliau dar idomiau: sitie 625zm. daro 200 patalpinimu su jusu sask. Nr. 2 pozicijoje, atsako velgi po 5 zm. – tai 62500lt. toliau paskaiciuokite kokie pinigai cia, ir visai nesunkiai uzdirbti. Ar ne ispudingas skaicius? Ir tai tik uz pirmutinius 12litu. siame biznyje svarbiausia buti saziningam. kitaip nieko nesigaus. Ar jus galite isivaizduoti kiek zmoniu kasdien visame pasaulyje prisijungia prie interneto ir skaito sita straipsni, kaip ir jus dabar skaitote!!! Kiekviena diena internete pasirodo nuo 200 iki 500 nauju vartotoju. Ir toliau dideja!!!

Kokie sansai, kad jie uzsinores pameginti save kokioj nors naujovej??? Ar ysivaizduojate kokios galimybes!!! Su 12lt ir keliomis valandomis internete.Kaip paskleisti informacija internete?

1. Atidarot paieskos serveri google.com , jei zinote kitokiu paieskos serveriu tj gerai.
2. Rasom raktini zodi – forumas, skelbimas, naujos grupes, ir kt.
3. Paieska suras simtus forumu ir skelbimu skilteliu, kur jus ir
galite patalpinti savo straipsni.

11-06-28 15:18       Atsakyti
VardasTadas

Naujas aistruolis
Ieškau merginoms bet kokiem santykiam 186cm tamsus tel: 862260088 skype: ltadas, jei norėsit susitikt- Šiauliai

11-07-02 02:47       Atsakyti
Mindaugas1993

Naujas aistruolis
Sveikos paneles. esu mielas, paprastas, aukstas vaikinukas. ieskau paneles is Rokiskio ar jo rajono rimtai draugystiai Smile nuo 15 iki 17 metu. man paciam 18. Mano numeriukas yra: 869005142 arba skype: minde154. laukiu zinuciu Smile

11-07-21 17:56       Atsakyti
Edrunas

Naujas aistruolis
Sveiki,esu paprastas vyrukas (viakinukas), kuris ieskosi sau merginos. Amzius 18-21. Man paciam 18, esu draugiskas, romantiskas, linksmas, idomus. Sportiskas, stengiuos kuo daugiau sportuot. Patinka mokintis tai kaip pagaminti maista. Kulinarija vienu zodziu. Merginos kas susidomejot, parasykit. Viso geriausio. Smile Edwa

11-08-13 18:10       Atsakyti
Dream28

Naujas aistruolis
Mazda:
neistikims:
ESU VEDES,SIMPATISKAS VYRUKAS.NORECIAU SUSIRASTI DRAUGE IS SIAULIU Laughing !
Apseisi Rolling Eyes Mad
kas ieško,tas randa;D sėkmėsVery Happy

11-09-07 11:21       Atsakyti
pulsar7

Naujas aistruolis
25m vaikinas susipazintu su laisva panele is vln

11-10-05 13:18       Atsakyti
KingCup

Naujas aistruolis
Ieskau merginos pabendrauti, gal but ir daugiau Smile Man 40 metu, issiskyres. Nelabai eina susirasti anei gyvenimo anei sekso drauges. Kiek teko rasinetis visokiuose portaluose, tai ten kaip naujo darbo ieskotis, o vat paciam iseiti kazkur kazkaip neveza, na, turiu omeny net nezinau kur eiti. Na taip, esu uzdaro budo, nesikabineju prie merginu gatveje.

11-10-29 00:31       Atsakyti
gyti

Naujas aistruolis
gal yra merginu kurios noretu irmtiems santikams

11-12-02 00:17       Atsakyti
Mikanas123

Naujas aistruolis
man 19m ir man reikia nauju pazinciu gal net artimu laukiu zinuciu mano duomenys kiti anketoja

12-01-06 16:40       Atsakyti
PaselesVelnias

Naujas aistruolis
Berniukas 17 m. iesko paneliu pabendravimui. Jei yra kandidaciu i email.
Topkiller3000@gmail.com
Wink :puiku: Laughing

12-03-10 10:08       Atsakyti
Skorpijonka22

Naujas aistruolis
Aloha! Smile Ar yra ritaj nusitejkusiu susipazint? Wink Smile

12-03-12 20:40       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti « Atgal  1, 2, 3 ... , 28, 29, 30  Toliau »
Perskaitė: 47425   Atsakė: 727
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje