| Autorius |
Žinutė |
KAFAU
Naujas aistruolis
|
noriu suzinot koki jusu didziausi pasiekimai sporte? kovos menuose arba kitokiuose.... lauksiu atsakymu...  |
|
| 05-11-11 15:44 |
Atsakyti |
|
Tomkis
Naujas aistruolis
|
| buvau Šiaulių klubo "Tauras" jėgos trikovės nugalėtojas tarp jaunimo ir prizininkas tarp vyrų |
|
| 05-11-11 16:08 |
Atsakyti |
|
bedzius
Tikras aistruolis
|
5 metus sportavau breikia, visi pasiekimai suvarytas stuburas ir sanariai, bet vistiek buvo faina  |
|
| 05-11-11 17:04 |
Atsakyti |
|
Eimi
Super aistrietė
|
Begimo rungtyse esu uzhemusi prizines vietas  |
|
| 05-11-11 17:23 |
Atsakyti |
|
TRoSaS
Naujas aistruolis
|
| esu 4 lygio WT kungfu mokinys:)) na dar ir suolyje i toli esu pasizymejes |
|
| 05-11-13 17:19 |
Atsakyti |
|
Vytas
Super aistruolis
|
| tokiu atveju temos pavadinima reiketu sukonkretinti kad kalba eitu apie butent kovos menus, bo yra tema apie pasiekimus sporte! |
|
| 05-11-14 10:59 |
Atsakyti |
|
cheepandale
Naujas aistruolis
|
| KAFAU: |
noriu suzinot koki jusu didziausi pasiekimai sporte? kovos menuose arba kitokiuose.... lauksiu atsakymu...  |
tox koki jus vargu ar pasieksit |
|
| 05-11-15 18:12 |
Atsakyti |
|
ProMirooo
Naujas aistruolis
|
4 metai kick boks... sulauzyta ranka ,visa galva guzu,labai daug buvo koju traumu ... o pasekimu buvo ne mazai .. daug kur buvau
 |
|
| 05-11-15 23:20 |
Atsakyti |
|
rmntz
Super aistruolis
|
sules laikais esu keliose respublikinese varzybose dalyvaves. su aitvarais (o ka nesportas?) 2 vieta ploksciuju ir 3 laisvos konstrukcijos aitvaru klasese.
ir dar ultralengvuju sklandytuvu varzybose 1998 metais 5 vieta.
taip atrodo:
Bro-11m
skraidziau su butent tokiu. |
|
| 05-11-16 16:20 |
Atsakyti |
|
paulixx
Naujas aistruolis
|
man16.dabar stumiu 110kg nuo krutin4s ant skersinio padarau 22 prisitraukimus.ir spagata.patariu uzsiimti kulturizmu ir deti chemijos geriausia metana su rataboliu nes poveikis tikrai efektyvus.duoda mases ir nereal jegos  |
|
| 05-11-19 21:03 |
Atsakyti |
|
rmntz
Super aistruolis
|
| paulixx: |
man16.dabar stumiu 110kg nuo krutin4s ant skersinio padarau 22 prisitraukimus.ir spagata.patariu uzsiimti kulturizmu ir deti chemijos geriausia metana su rataboliu nes poveikis tikrai efektyvus.duoda mases ir nereal jegos  |
tada busit dideli, stiprus raumeningi ir grazus trukumas tik vienas, impotentai  |
|
| 05-11-23 12:36 |
Atsakyti |
|
Tomkis
Naujas aistruolis
|
Jo tik dideli ir gražūs būsit tol kol sportuosit, o visos kitos bėdos truks kur kas ilgiau.  |
|
| 05-11-24 10:46 |
Atsakyti |
|
KAFAU
Naujas aistruolis
|
kulturizmas gerai, nesz bus grazus kunas ir stiprus raumenys, bet yra trukumas tas kad gali laisvai susigadyt stubura, senat vej atsilieps, sakau is kitu patirties, bet pats vaikstau ant treniruokliu..
mano didziausi pasiekimai tai dziudzitsu ir kobudo lietuvos cempionas buvau, ir aikido 3kiu buvau seniau jauniausias lietuvoj su 3 kiu bet cia buvo seniau ...  |
|
| 05-11-25 15:33 |
Atsakyti |
|
ksena
Naujas aistruolis
|
Esu 5 lygio kungfu WingTsun mokine bet cia toli grazu ne pabaiga,nes as planuoju siekti auksto meistriskumo lygio  |
|
| 06-09-04 15:38 |
Atsakyti |
|
weedass
Naujas aistruolis
|
| 3 vieta Lietuvos 1lygos futbolo cempionate |
|
| 06-11-28 05:03 |
Atsakyti |
|
pandorra
Naujas aistruolis
|
12 kart pirma vieta Lt cempionatuose,Lt rinktinej esu  |
|
| 07-02-23 21:47 |
Atsakyti |
|
Razoras
Tikras aistruolis
|
| ksena: |
Esu 5 lygio kungfu WingTsun mokine bet cia toli grazu ne pabaiga,nes as planuoju siekti auksto meistriskumo lygio  |
O kurioj vietoj cia kaune yra wingtsun klubas ? Nes as taip pat noreciau lankyt , o kiek kainuoja ? Nereikia ten pirkt aprangos ir panasiai ? |
|
| 07-03-02 13:38 |
Atsakyti |
|
sinewy_man
Naujas aistruolis
|
juoka kelia man toki pasakymai, kad paejau y kacelka, pavalgiau metano ar dar didesnio Š ir as jau heraklis....o paskui ateina pas panele ir atsinesa vibratoriu su savim pats esu kovotojas shidokan srityje, nors esu jaunas, bet jau dirbu treneriu ir tikrai galiu pasakyt, kad nebutina valgyt visokio brudo ar kilnot gelezis jei nori grazu, tvirta, lankstu kuna turet  |
|
| 07-04-11 14:23 |
Atsakyti |
|
vytoksas
Tikras aistruolis
|
Nu ko jus visi ant to impotentiskumo iskart varot? Bandet, zinot, kad taip buna? Kol jis rytu ta metana ir kita suda, butu tikrai pajegesnis, nei buvo pries tai... Tik va kazi ar sulauktu senatves Baikit juokus su tais metanais ir pan, sportas reikalingas, kad butum sveikas, o ne chemijos auka  |
|
| 07-04-15 19:43 |
Atsakyti |
|
sinewy_man
Naujas aistruolis
|
| vytoksas seip sportas reikalingas tikrai kad butum sveikas ir pan, bet rask nors viena sportininka kuris kazka pasiekes ir paklausk, ar jam viskas gerai su sveikata, nei vieno sportininko sveiko nera, isore grazi, o vidus puva po truputy, nes kuo daugiau pasieki, tuo dar daugiau nori, o tada neziurai nieko, y ta nieka ir sveikata yeina |
|
| 07-04-16 12:14 |
Atsakyti |
|
vytoksas
Tikras aistruolis
|
Na neveltui yra posakis "Kas perdaug, tas nesveika"  |
|
| 07-04-16 14:19 |
Atsakyti |
|
mirzafcikas
Naujas aistruolis
|
| pakartotas lietuvos jaunimo 100m begimo rekordas mokykloje, bet dabar pradejau gert ir tik nuo mentu begioju:))) |
|
| 07-04-21 12:15 |
Atsakyti |
|
Razoras
Tikras aistruolis
|
Na as tik pradejau savo karjera , bet ateiti tikrai daug pasieksiu , nes yra noras , o kai yra noras bet ka gali pasiekt  |
|
| 07-05-31 00:06 |
Atsakyti |
|
recaras
Naujas aistruolis
|
| paulixx: |
Tai laikina.. Chemijos pririjus..
Man 17, spaudimas 105, tryco spaudiams 90, tupimas pilnas 150, nepilnas 180, atkelimas 190. Svoris mano 65  |
|
| 07-07-03 19:33 |
Atsakyti |
|
sach
Naujas aistruolis
|
| begau 2000m per 6 min. 24 sec |
|
| 07-07-21 23:16 |
Atsakyti |
|