www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Sportas Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
KOKI JUSU DIDZIAUSI PASIEKIMAI SPORTE?

Nauja Tema Atsakyti   1, 2  Toliau »
Autorius Žinutė
KAFAU

Naujas aistruolis
noriu suzinot koki jusu didziausi pasiekimai sporte? kovos menuose arba kitokiuose.... lauksiu atsakymu... :puiku:

05-11-11 15:44       Atsakyti
Tomkis

Naujas aistruolis
buvau Šiaulių klubo "Tauras" jėgos trikovės nugalėtojas tarp jaunimo ir prizininkas tarp vyrų

05-11-11 16:08       Atsakyti
bedzius

Tikras aistruolis
5 metus sportavau breikia, visi pasiekimai suvarytas stuburas ir sanariai, bet vistiek buvo faina Very Happy

05-11-11 17:04       Atsakyti
Eimi

Super aistrietė
Begimo rungtyse esu uzhemusi prizines vietas Wink

05-11-11 17:23       Atsakyti
TRoSaS

Naujas aistruolis
esu 4 lygio WT kungfu mokinys:)) na dar ir suolyje i toli esu pasizymejes

05-11-13 17:19       Atsakyti
Vytas

Super aistruolis
tokiu atveju temos pavadinima reiketu sukonkretinti kad kalba eitu apie butent kovos menus, bo yra tema apie pasiekimus sporte!

05-11-14 10:59       Atsakyti
cheepandale

Naujas aistruolis
KAFAU:
noriu suzinot koki jusu didziausi pasiekimai sporte? kovos menuose arba kitokiuose.... lauksiu atsakymu... :puiku:

tox koki jus vargu ar pasieksit

05-11-15 18:12       Atsakyti
ProMirooo

Naujas aistruolis
4 metai kick boks... sulauzyta ranka ,visa galva guzu,labai daug buvo koju traumu ... o pasekimu buvo ne mazai .. daug kur buvau Very Happy
Razz

05-11-15 23:20       Atsakyti
rmntz

Super aistruolis
sules laikais esu keliose respublikinese varzybose dalyvaves. Very Happy su aitvarais (o ka nesportas?) 2 vieta ploksciuju ir 3 laisvos konstrukcijos aitvaru klasese.

ir dar ultralengvuju sklandytuvu varzybose 1998 metais 5 vieta.
taip atrodo:

Bro-11m
skraidziau su butent tokiu.

05-11-16 16:20       Atsakyti
paulixx

Naujas aistruolis
man16.dabar stumiu 110kg nuo krutin4s ant skersinio padarau 22 prisitraukimus.ir spagata.patariu uzsiimti kulturizmu ir deti chemijos geriausia metana su rataboliu nes poveikis tikrai efektyvus.duoda mases ir nereal jegos Twisted Evil

05-11-19 21:03       Atsakyti
rmntz

Super aistruolis
paulixx:
man16.dabar stumiu 110kg nuo krutin4s ant skersinio padarau 22 prisitraukimus.ir spagata.patariu uzsiimti kulturizmu ir deti chemijos geriausia metana su rataboliu nes poveikis tikrai efektyvus.duoda mases ir nereal jegos Twisted Evil

tada busit dideli, stiprus raumeningi ir grazus Very Happy trukumas tik vienas, impotentai Laughing

05-11-23 12:36       Atsakyti
Tomkis

Naujas aistruolis
Jo tik dideli ir gražūs būsit tol kol sportuosit, o visos kitos bėdos truks kur kas ilgiau. :taip:

05-11-24 10:46       Atsakyti
KAFAU

Naujas aistruolis
kulturizmas gerai, nesz bus grazus kunas ir stiprus raumenys, bet yra trukumas tas kad gali laisvai susigadyt stubura, senat vej atsilieps, sakau is kitu patirties, bet pats vaikstau ant treniruokliu.. Laughing
mano didziausi pasiekimai tai dziudzitsu ir kobudo lietuvos cempionas buvau, ir aikido 3kiu Very Happy buvau seniau jauniausias lietuvoj su 3 kiu Very Happy bet cia buvo seniau ... :puiku:

05-11-25 15:33       Atsakyti
ksena

Naujas aistruolis
Esu 5 lygio kungfu WingTsun mokine Cool bet cia toli grazu ne pabaiga,nes as planuoju siekti auksto meistriskumo lygio Cool

06-09-04 15:38       Atsakyti
weedass

Naujas aistruolis
3 vieta Lietuvos 1lygos futbolo cempionate

06-11-28 05:03       Atsakyti
pandorra

Naujas aistruolis
12 kart pirma vieta Lt cempionatuose,Lt rinktinej esu Razz Razz Very Happy

07-02-23 21:47       Atsakyti
Razoras

Tikras aistruolis
ksena:
Esu 5 lygio kungfu WingTsun mokine Cool bet cia toli grazu ne pabaiga,nes as planuoju siekti auksto meistriskumo lygio Cool

O kurioj vietoj cia kaune yra wingtsun klubas ? Nes as taip pat noreciau lankyt , o kiek kainuoja ? Nereikia ten pirkt aprangos ir panasiai ?

07-03-02 13:38       Atsakyti
sinewy_man

Naujas aistruolis
juoka kelia man toki pasakymai, kad paejau y kacelka, pavalgiau metano ar dar didesnio Š ir as jau heraklis....o paskui ateina pas panele ir atsinesa vibratoriu su savim Very Happy pats esu kovotojas shidokan srityje, nors esu jaunas, bet jau dirbu treneriu ir tikrai galiu pasakyt, kad nebutina valgyt visokio brudo ar kilnot gelezis jei nori grazu, tvirta, lankstu kuna turet Wink

07-04-11 14:23       Atsakyti
vytoksas

Tikras aistruolis
Nu ko jus visi ant to impotentiskumo iskart varot? Bandet, zinot, kad taip buna? Kol jis rytu ta metana ir kita suda, butu tikrai pajegesnis, nei buvo pries tai... Smile Tik va kazi ar sulauktu senatves Twisted Evil Baikit juokus su tais metanais ir pan, sportas reikalingas, kad butum sveikas, o ne chemijos auka Idea

07-04-15 19:43       Atsakyti
sinewy_man

Naujas aistruolis
vytoksas seip sportas reikalingas tikrai kad butum sveikas ir pan, bet rask nors viena sportininka kuris kazka pasiekes ir paklausk, ar jam viskas gerai su sveikata, nei vieno sportininko sveiko nera, isore grazi, o vidus puva po truputy, nes kuo daugiau pasieki, tuo dar daugiau nori, o tada neziurai nieko, y ta nieka ir sveikata yeina

07-04-16 12:14       Atsakyti
vytoksas

Tikras aistruolis
Na neveltui yra posakis "Kas perdaug, tas nesveika" Wink

07-04-16 14:19       Atsakyti
mirzafcikas

Naujas aistruolis
pakartotas lietuvos jaunimo 100m begimo rekordas mokykloje, bet dabar pradejau gert ir tik nuo mentu begioju:)))

07-04-21 12:15       Atsakyti
Razoras

Tikras aistruolis
Na as tik pradejau savo karjera , bet ateiti tikrai daug pasieksiu , nes yra noras , o kai yra noras bet ka gali pasiekt :puiku:

07-05-31 00:06       Atsakyti
recaras

Naujas aistruolis
paulixx:

Tai laikina.. Chemijos pririjus..
Man 17, spaudimas 105, tryco spaudiams 90, tupimas pilnas 150, nepilnas 180, atkelimas 190. Svoris mano 65 Smile

07-07-03 19:33       Atsakyti
sach

Naujas aistruolis
begau 2000m per 6 min. 24 sec

07-07-21 23:16       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti 1, 2  Toliau »
Perskaitė: 5636   Atsakė: 33
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje