nemoku laizytis, todel bijau tureti vaikina... ka daryti ?
-
-Nebijok, viskas bus ok, patikek as net pati bijojau pirmo bucinio, nebuvau turejus bx nej vieno, ir atsirado vienas, per... susitikima jis mane pabuciavo, buvau aptirpus ;DD, o po to nznau kelinta susitikima pasileizem ; DDDDDDDDD
kokia kvaila tema,o komentarai dar kietesni na bet turint galvoj,kad cia rasanciu zmoniu amziaus vidurkis 12 metu tai gal ir nieko. anyway,vaikai,pirma rasyti ismokit bent jau dalinai be klaidu,paskui "laijzikites"..
As tai visai sutinku kad laiziakas pirmas zingsnis link lovos, va siandien nuejom su vaikinu i kina, sale buvo beveik tuscia tai atsigulem lozeste, ir taip pradejom buciuotis, atsigulem ir skendom, vos nenusirengem. Tad taip tik atrodo jog tas laiziakas nieko nereiskia, bet jei isijauti ir atsipalaiduoji , tai.. : )
Nu va pravesiu tokią kaip ir pamokėlę, baxūrams jei jau tokios kalbos čia.. Pirmas kartas visada būna pilnas klausimų, kaip ten kas.. Bet patikėkit, nėra tikrai nieko sudėtingo. Pirmiausiai duok panelei bučiny, apglėbk jos lūpas savosiomis, leisk ir jai atsakyti tuo pačiu, kuo toliau tuo labiau viskas gausis savaime, burnytės atsidarys, priliesk savo liežuvuku jos liežuvuką, gali su juo net ir pažaisti ir viskas savaime prasidės.. Sukamaisiais judesiais, glamonėk jos lūpas savosiomis, taip pat įtraukdamas liežuvuką į vaidmenį. Kai jau įsijausit į bučinį, susijaudinsit, galit pasiglamonėti, švelniai paglostyk jos užpakaliuką, ir vis stipriau ją bučiuok, aišku nekišk per daug liežuvio, valdyk seiles ir viskas gausis puikiai, svarbiausia higiena! Sėkmės!
A asmenikai pradėjau su savo drauge ir 2 draugais aidiant butelį. Į kurį butelis atsisuka su tuo bučiuojiesi. Su drauge apsikabini. Ir nebuvo taip baisu nes visi inojom kaip tai daryt, bet nė vienas nebuvom to darę. Dabar i praktika praverčia bučiuojantis su man patinkančiu vaikinu.