www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Mergaitėms Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
"laiziakas"

Nauja Tema Atsakyti   « Atgal  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Autorius Žinutė
Baxuriuks

Naujas aistruolis
[quote="Baxuriuks"]A

09-12-29 11:24       Atsakyti
remsas04578

Naujas aistruolis
noretum su manim tai padaryti man yra 16 m :taip: Porelė

10-05-08 20:13       Atsakyti
edita93

Naujas aistruolis
labas visiems perskaiciau jusu zinuciu pusiau nesamoniu :blogai: o pusiau samoniu :puiku: laizekas :smile2: cia paprastai laizitis Twisted Evil

10-11-13 18:14       Atsakyti
diancikazs

Naujas aistruolis
nemoku laizytis, todel bijau tureti vaikina... ka daryti ? Neutral Question Rolling Eyes Embarassed

10-11-20 21:26       Atsakyti
Emy

Naujas aistruolis
Kaip galima zinot ar bc gerai buciuojas ; DDD? Ar tiesiog yra molis,ir nopri isisiurbt i lupas ; DDDDD

10-11-28 20:20       Atsakyti
Emy

Naujas aistruolis
Kaip galima zinot ar bc gerai buciuojas ; DDD? Ar tiesiog yra molis,ir nopri isisiurbt i lupas ; DDDDD

10-11-28 20:20       Atsakyti
Emy

Naujas aistruolis
diancikazs:
nemoku laizytis, todel bijau tureti vaikina... ka daryti ? Neutral Question Rolling Eyes Embarassed
-
-Nebijok, viskas bus ok, patikek as net pati bijojau pirmo bucinio, nebuvau turejus bx nej vieno, ir atsirado vienas, per... susitikima jis mane pabuciavo, buvau aptirpus ;DD, o po to nznau kelinta susitikima pasileizem ; DDDDDDDDD

10-12-05 15:22       Atsakyti
broko

Tikras aistruolis
kokia kvaila tema,o komentarai dar kietesni :puiku: :smile4: na bet turint galvoj,kad cia rasanciu zmoniu amziaus vidurkis 12 metu tai gal ir nieko. anyway,vaikai,pirma rasyti ismokit bent jau dalinai be klaidu,paskui "laijzikites"..

10-12-11 11:06       Atsakyti
zwaqute

Naujas aistruolis
As tai visai sutinku kad laiziakas pirmas zingsnis link lovos, va siandien nuejom su vaikinu i kina, sale buvo beveik tuscia tai atsigulem lozeste, ir taip pradejom buciuotis, atsigulem ir skendom, vos nenusirengem. Tad taip tik atrodo jog tas laiziakas nieko nereiskia, bet jei isijauti ir atsipalaiduoji , tai.. : )

10-12-25 20:04       Atsakyti
blizgutiss

Naujas aistruolis
Question kas per nesamone. nesutinku su siuo pasisakymu

11-01-01 19:18       Atsakyti
Kileriukas32

Naujas aistruolis
Nu ismokaj????
Shocked

11-07-05 19:02       Atsakyti
Kileriukas32

Naujas aistruolis
SW visi.
Man 12as is KLAIPEDOS jieskau paneles Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

11-07-05 19:18       Atsakyti
Fauwen

Naujas aistruolis
Nu va pravesiu tokią kaip ir pamokėlę, baxūrams jei jau tokios kalbos čia.. Pirmas kartas visada būna pilnas klausimų, kaip ten kas.. Bet patikėkit, nėra tikrai nieko sudėtingo. Pirmiausiai duok panelei bučiny, apglėbk jos lūpas savosiomis, leisk ir jai atsakyti tuo pačiu, kuo toliau tuo labiau viskas gausis savaime, burnytės atsidarys, priliesk savo liežuvuku jos liežuvuką, gali su juo net ir pažaisti ir viskas savaime prasidės.. Sukamaisiais judesiais, glamonėk jos lūpas savosiomis, taip pat įtraukdamas liežuvuką į vaidmenį. Kai jau įsijausit į bučinį, susijaudinsit, galit pasiglamonėti, švelniai paglostyk jos užpakaliuką, ir vis stipriau ją bučiuok, aišku nekišk per daug liežuvio, valdyk seiles ir viskas gausis puikiai, svarbiausia higiena! Sėkmės!

11-12-07 16:44       Atsakyti
Zippy

Naujas aistruolis
Aš asmeniškai pradėjau su savo drauge ir 2 draugais žaidžiant butelį. Į kurį butelis atsisuka su tuo bučiuojiesi. Su drauge apsikabini. Ir nebuvo taip baisu nes visi žinojom kaip tai daryt, bet nė vienas nebuvom to darę. Dabar ši praktika praverčia bučiuojantis su man patinkančiu vaikinu. Wink

12-01-14 12:25       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti « Atgal  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Perskaitė: 29283   Atsakė: 289
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje