krc man tik 15metu prasidejo menstracijos,nu uz keliu dienu suejo 16,ir as labai dziaugiuosi,kad taip ilgai ju nebuwo,o as suprantu kad tu menstraciju nori,ane?patikek manim nieko gero tos menesines,papi9ldomas merginoms vargas..kazkokia nesamone,merginos ir gimdo,ir serga menesinem,o vyrai tai krc nieko nedaro!kaip fainai butu jei vyrai galetu gimdyt,ane merginos?tada jau pasijuokciau
skaichiau vakar laikrashty. ishrasti hormonai, ishplechiantys ir skatinantys funkcionuoti vyro krutineje esanchias pieno liaukas(tikekit ar ne, mes jas turim - faktas). nesamone! o tu chia verki, tipo musu kalte, kad jus gimdot . nesiseilink, ash net neturiu galimybes pagimdyti sau vaika. tu gali rinktis. o man, to norint, butina matyt tave ar kita tavo padermes atstove bent 9 men ir laukti. tu tuo tarpu nusipirkai banke spermos ir vsio.
oj patikekit mane jau nervina man sesiolika metu o brendimo pozymiu nej kvapo.. tik krutite kaip spuogai dar ant tos vietos keli plaukai ir viskas ojj... ar tai normalu ar ne?????
labuka wisiems... patikekit as irgi ziauriaij laukiau menkiu kol jos prasides bet kai man pries metus prasidejo ir kai jau metus ta varga kenciu tai pagalvoju kad geriau buciau nenorejus... bet yra kaip yra tik nesuprantu vieno dalyko nors menkes jau metus taciau pas mane krutine lb nedidele gal galit merginos pasakyt del ko taip gali but??? ir mane tai lb nervina!!!!!!!
nju man menesines prasidejo nuo 12m,.. o db jaw 15m,.. o krutine irgi tikaj labaj maza,.. na kaj toks amzius tj ne as wiena jaw tai ir pastebiu,.. o tj tjp pat manja iawrej uzknisa,.. ka daryt?
krc man tik 15metu prasidejo menstracijos,nu uz keliu dienu suejo 16,ir as labai dziaugiuosi,kad taip ilgai ju nebuwo,o as suprantu kad tu menstraciju nori,ane?patikek manim nieko gero tos menesines,papi9ldomas merginoms vargas..kazkokia nesamone,merginos ir gimdo,ir serga menesinem,o vyrai tai krc nieko nedaro!kaip fainai butu jei vyrai galetu gimdyt,ane merginos?tada jau pasijuokciau
Sveiki, man 13 metu. Turiu problema. Apie 1.5 metu atgal prasidejo baltos isskyros. Viskas buvo normalu, kol vakar akropolyje ant triusiku tualete pamaciau rudas demes. Issigandau. Siandien nuejau i tulika ir isbega rudos isskyros. Man laaabai baisu. patarkit kas. ;// Menesiniu dar neturiu.