www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Mergaitėms Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
Brendimas!!!

Nauja Tema Atsakyti   1, 2  Toliau »
Autorius Žinutė
herodote

Naujas aistruolis
Na siaip noreciau visu merginu pagalbos. Man jau 13 metu, bet dar neprasidejo menstuacijos Sad . Krutine jau yra, bet menstruaciju nera. Iskyros bega jau gal vieneri metai, bet menesines ne! Ar tai normalu?????Gal tai koksnors uzdegimas(blogas simptomas). Beje man vis niesti ta viena(lytiny organa). Exclamation Exclamation Question Question Padekit labai prasau!!!

05-09-27 19:47       Atsakyti
zzzuuika

Naujas aistruolis
Nebijok, viskas normaliai Smile tik del niezejimo tai pasitark su gydytoju, nes cia gali but koks uzdegimas ar grybelis... O siaip tai gali paskaityt apie ta niezejima paneles zurnaluose, ten daug parasyta.. Smile

05-09-27 20:02       Atsakyti
Lieber

Savas aistruolis
Manau viskas normalu Smile Nepergyvenk Wink

05-09-29 22:22       Atsakyti
herodote

Naujas aistruolis
aciu, kad mane palaikote ir, kad parasote savo nuomone

05-10-02 18:43       Atsakyti
Zuikoote

Naujas aistruolis
Nesijaudink,viskas savo laiku Wink siaip jos gali prasideti net 15 m. tad buk rami Smile

05-10-04 01:36       Atsakyti
Maryte

Naujas aistruolis
krc man tik 15metu prasidejo menstracijos,nu uz keliu dienu suejo 16,ir as labai dziaugiuosi,kad taip ilgai ju nebuwo,o as suprantu kad tu menstraciju nori,ane?patikek manim nieko gero tos menesines,papi9ldomas merginoms vargas..kazkokia nesamone,merginos ir gimdo,ir serga menesinem,o vyrai tai krc nieko nedaro!kaip fainai butu jei vyrai galetu gimdyt,ane merginos?tada jau pasijuokciau

05-10-09 16:34       Atsakyti
skorpion

Tikras aistruolis
jums uztat barzdos nereik skust...

05-10-13 23:26       Atsakyti
herodote

Naujas aistruolis
na istikruju butu gerai, kad vaikinai pabutu merginu kailyje! jeigu mums nereikia barzdos skusti, tai jums nereikia koju depiliuoti...

05-10-14 14:33       Atsakyti
Linuke

Naujas aistruolis
Maryte:
krc man tik 15metu prasidejo menstracijos,nu uz keliu dienu suejo 16,ir as labai dziaugiuosi,kad taip ilgai ju nebuwo,o as suprantu kad tu menstraciju nori,ane?patikek manim nieko gero tos menesines,papi9ldomas merginoms vargas..kazkokia nesamone,merginos ir gimdo,ir serga menesinem,o vyrai tai krc nieko nedaro!kaip fainai butu jei vyrai galetu gimdyt,ane merginos?tada jau pasijuokciau

Pritariu, tikuosi ir as susirgti 16:)

05-10-14 17:36       Atsakyti
skorpion

Tikras aistruolis
o taip jus labai nuskriaustos,nesvaikit tik bl

05-10-14 22:16       Atsakyti
ninut

Naujas aistruolis
skorpion:
o taip jus labai nuskriaustos,nesvaikit tik bl

nu jo pabutum nors dienele musu kajlyje...
Smile))
tau barzdos skutimas pasidarytu lyg rojus, o ka mergina turi iskest.. Smile Smile Smile

05-10-16 13:08       Atsakyti
skorpion

Tikras aistruolis
vaje vaje kokios kancios,tiesiog kristaus kancios:)) jus gyvenat ilgiau ,barzdos neskutat,tai neaimanuokit Smile

05-10-16 19:56       Atsakyti
Ultra_Solnuska

Tikras aistruolis
ok, neskutam barzdos, uztat skutam daug didesnius plotus Very Happy

05-10-16 21:08       Atsakyti
Sunflower

Naujas aistruolis
Dzeezis, kaip smagu tom, kuriom tik 15-16 prasideda. Maniskes tai 11 su puse prasidejo Mad kiek pamenu

05-10-16 23:24       Atsakyti
N0mad

Tikras aistruolis
siajp patarciau visgi pas gydytoja nueiti... buna atveju kai celka vientisa ir del to neisbega... td gydytojas turi prapjauti... taj del sventos ramybes geriau pasitikrink, kad neprasidetu rimtesnes ligos kokios... :taip:

05-10-19 03:10       Atsakyti
mazuleee

Tikras aistruolis
Nu as seip berods 12m susirgau,o mano drauge 15m tai visom skirtyngai,tad nieko ce blogo!

05-10-19 08:17       Atsakyti
Linuke

Naujas aistruolis
Sunflower:
Dzeezis, kaip smagu tom, kuriom tik 15-16 prasideda. Maniskes tai 11 su puse prasidejo Mad kiek pamenu

Kaip suprast maniskes?

05-10-19 18:32       Atsakyti
romanticgirl

Naujas aistruolis
as susirgau 13,bet geriau jau buciau susirgus kokiu 15. Confused vienas vargas su tom menesinem. atsimenu kad labai ju laukiau,bet kai prasidejo, tai jau eina n... :tyliu:

05-10-23 15:28       Atsakyti
Vudzio_gerbeja

Naujas aistruolis
Linuke:
Sunflower:

Kaip suprast maniskes?

supratau ka tai reiskia:)

05-10-26 14:03       Atsakyti
kyska

Tikras aistruolis
kad neprasideda-sziaugsmas, o vat del niezejimo beda....siaip jei nesusirgsi budama 16 metu tada kreiptis pas ginekologe, o iki tol gali ramia galva sedet.
o niezejimas-lek pas gyditoja, tai tokia labai menka ir siaip nekenksminga ligele, bet nemaloni.ja galejai pasigaut nuo mamos jei valotes i viena ranksluosti ar kur viesuosiuose tuoletuose arba nuo didelio saldumynu kiekio.sita grybeli kartais turi nuo gimimo, ta liga serga vaikai kartais, net daugintis skatina dideli cukraus(saldumynu) kiekis, pasitark su mamyte.ji tikrai zinos ka daryti, tam reikia tokio tepaliuko ir tiek.

05-10-28 19:50       Atsakyti
herodote

Naujas aistruolis
na aciu uz palaikymus ir patarimus!

05-11-03 11:59       Atsakyti
Ziauri

Naujas aistruolis
mergos!!!!! man menesines!! Smile pagaliau... nors nenoriu... nors man tik 11 metu... uzkniso jau...

05-12-03 19:07       Atsakyti
canonarch3r

Tikras aistruolis
Maryte:

kur jau nieko nedaro ! Twisted Evil daro gal tik tu nezinai ;P o kadangi vyrai negimdo tad pasikuokiam is taves haha

05-12-03 19:14       Atsakyti
herodote

Naujas aistruolis
gerai kai jie negimdo!!!

06-02-22 20:34       Atsakyti
Vitalija

Super aistrietė
nuo nieziejimo yra visokiu kremiuku, jei tik pavirsinis niezulys...gal dazniau plaukis ta vieta?

06-02-22 20:40       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti 1, 2  Toliau »
Perskaitė: 6423   Atsakė: 37
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje