| Autorius |
Žinutė |
herodote
Naujas aistruolis
|
Na siaip noreciau visu merginu pagalbos. Man jau 13 metu, bet dar neprasidejo menstuacijos . Krutine jau yra, bet menstruaciju nera. Iskyros bega jau gal vieneri metai, bet menesines ne! Ar tai normalu?????Gal tai koksnors uzdegimas(blogas simptomas). Beje man vis niesti ta viena(lytiny organa). Padekit labai prasau!!! |
|
| 05-09-27 19:47 |
Atsakyti |
|
zzzuuika
Naujas aistruolis
|
Nebijok, viskas normaliai tik del niezejimo tai pasitark su gydytoju, nes cia gali but koks uzdegimas ar grybelis... O siaip tai gali paskaityt apie ta niezejima paneles zurnaluose, ten daug parasyta..  |
|
| 05-09-27 20:02 |
Atsakyti |
|
Lieber
Savas aistruolis
|
Manau viskas normalu Nepergyvenk  |
|
| 05-09-29 22:22 |
Atsakyti |
|
herodote
Naujas aistruolis
|
| aciu, kad mane palaikote ir, kad parasote savo nuomone |
|
| 05-10-02 18:43 |
Atsakyti |
|
Zuikoote
Naujas aistruolis
|
Nesijaudink,viskas savo laiku siaip jos gali prasideti net 15 m. tad buk rami  |
|
| 05-10-04 01:36 |
Atsakyti |
|
Maryte
Naujas aistruolis
|
| krc man tik 15metu prasidejo menstracijos,nu uz keliu dienu suejo 16,ir as labai dziaugiuosi,kad taip ilgai ju nebuwo,o as suprantu kad tu menstraciju nori,ane?patikek manim nieko gero tos menesines,papi9ldomas merginoms vargas..kazkokia nesamone,merginos ir gimdo,ir serga menesinem,o vyrai tai krc nieko nedaro!kaip fainai butu jei vyrai galetu gimdyt,ane merginos?tada jau pasijuokciau |
|
| 05-10-09 16:34 |
Atsakyti |
|
skorpion
Tikras aistruolis
|
| jums uztat barzdos nereik skust... |
|
| 05-10-13 23:26 |
Atsakyti |
|
herodote
Naujas aistruolis
|
| na istikruju butu gerai, kad vaikinai pabutu merginu kailyje! jeigu mums nereikia barzdos skusti, tai jums nereikia koju depiliuoti... |
|
| 05-10-14 14:33 |
Atsakyti |
|
Linuke
Naujas aistruolis
|
| Maryte: |
|
krc man tik 15metu prasidejo menstracijos,nu uz keliu dienu suejo 16,ir as labai dziaugiuosi,kad taip ilgai ju nebuwo,o as suprantu kad tu menstraciju nori,ane?patikek manim nieko gero tos menesines,papi9ldomas merginoms vargas..kazkokia nesamone,merginos ir gimdo,ir serga menesinem,o vyrai tai krc nieko nedaro!kaip fainai butu jei vyrai galetu gimdyt,ane merginos?tada jau pasijuokciau |
Pritariu, tikuosi ir as susirgti 16:) |
|
| 05-10-14 17:36 |
Atsakyti |
|
skorpion
Tikras aistruolis
|
| o taip jus labai nuskriaustos,nesvaikit tik bl |
|
| 05-10-14 22:16 |
Atsakyti |
|
ninut
Naujas aistruolis
|
| skorpion: |
|
o taip jus labai nuskriaustos,nesvaikit tik bl |
nu jo pabutum nors dienele musu kajlyje...
))
tau barzdos skutimas pasidarytu lyg rojus, o ka mergina turi iskest..  |
|
| 05-10-16 13:08 |
Atsakyti |
|
skorpion
Tikras aistruolis
|
vaje vaje kokios kancios,tiesiog kristaus kancios:)) jus gyvenat ilgiau ,barzdos neskutat,tai neaimanuokit  |
|
| 05-10-16 19:56 |
Atsakyti |
|
Ultra_Solnuska
Tikras aistruolis
|
ok, neskutam barzdos, uztat skutam daug didesnius plotus  |
|
| 05-10-16 21:08 |
Atsakyti |
|
Sunflower
Naujas aistruolis
|
Dzeezis, kaip smagu tom, kuriom tik 15-16 prasideda. Maniskes tai 11 su puse prasidejo kiek pamenu |
|
| 05-10-16 23:24 |
Atsakyti |
|
N0mad
Tikras aistruolis
|
siajp patarciau visgi pas gydytoja nueiti... buna atveju kai celka vientisa ir del to neisbega... td gydytojas turi prapjauti... taj del sventos ramybes geriau pasitikrink, kad neprasidetu rimtesnes ligos kokios...  |
|
| 05-10-19 03:10 |
Atsakyti |
|
mazuleee
Tikras aistruolis
|
| Nu as seip berods 12m susirgau,o mano drauge 15m tai visom skirtyngai,tad nieko ce blogo! |
|
| 05-10-19 08:17 |
Atsakyti |
|
Linuke
Naujas aistruolis
|
| Sunflower: |
Dzeezis, kaip smagu tom, kuriom tik 15-16 prasideda. Maniskes tai 11 su puse prasidejo kiek pamenu |
Kaip suprast maniskes? |
|
| 05-10-19 18:32 |
Atsakyti |
|
romanticgirl
Naujas aistruolis
|
as susirgau 13,bet geriau jau buciau susirgus kokiu 15. vienas vargas su tom menesinem. atsimenu kad labai ju laukiau,bet kai prasidejo, tai jau eina n... |
|
| 05-10-23 15:28 |
Atsakyti |
|
Vudzio_gerbeja
Naujas aistruolis
|
| Linuke: |
| Sunflower: |
Kaip suprast maniskes? |
supratau ka tai reiskia:) |
|
| 05-10-26 14:03 |
Atsakyti |
|
kyska
Tikras aistruolis
|
kad neprasideda-sziaugsmas, o vat del niezejimo beda....siaip jei nesusirgsi budama 16 metu tada kreiptis pas ginekologe, o iki tol gali ramia galva sedet.
o niezejimas-lek pas gyditoja, tai tokia labai menka ir siaip nekenksminga ligele, bet nemaloni.ja galejai pasigaut nuo mamos jei valotes i viena ranksluosti ar kur viesuosiuose tuoletuose arba nuo didelio saldumynu kiekio.sita grybeli kartais turi nuo gimimo, ta liga serga vaikai kartais, net daugintis skatina dideli cukraus(saldumynu) kiekis, pasitark su mamyte.ji tikrai zinos ka daryti, tam reikia tokio tepaliuko ir tiek. |
|
| 05-10-28 19:50 |
Atsakyti |
|
herodote
Naujas aistruolis
|
| na aciu uz palaikymus ir patarimus! |
|
| 05-11-03 11:59 |
Atsakyti |
|
Ziauri
Naujas aistruolis
|
mergos!!!!! man menesines!! pagaliau... nors nenoriu... nors man tik 11 metu... uzkniso jau... |
|
| 05-12-03 19:07 |
Atsakyti |
|
canonarch3r
Tikras aistruolis
|
| Maryte: |
|
krc man tik 15metu prasidejo menstracijos,nu uz keliu dienu suejo 16,ir as labai dziaugiuosi,kad taip ilgai ju nebuwo,o as suprantu kad tu menstraciju nori,ane?patikek manim nieko gero tos menesines,papi9ldomas merginoms vargas..kazkokia nesamone,merginos ir gimdo,ir serga menesinem,o vyrai tai krc nieko nedaro!kaip fainai butu jei vyrai galetu gimdyt,ane merginos?tada jau pasijuokciau |
kur jau nieko nedaro ! daro gal tik tu nezinai ;P o kadangi vyrai negimdo tad pasikuokiam is taves haha |
|
| 05-12-03 19:14 |
Atsakyti |
|
herodote
Naujas aistruolis
|
| gerai kai jie negimdo!!! |
|
| 06-02-22 20:34 |
Atsakyti |
|
Vitalija
Super aistrietė
|
| nuo nieziejimo yra visokiu kremiuku, jei tik pavirsinis niezulys...gal dazniau plaukis ta vieta? |
|
| 06-02-22 20:40 |
Atsakyti |
|
|