www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Seksas Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
Mylejimasis per menesines

Nauja Tema Atsakyti   « Atgal  1, 2, 3
Autorius Žinutė
dew

Super aistrietė
nu ma tai dzin. reputacija tai susisikai tu, ne as

09-08-17 15:39       Atsakyti
mini

Super aistrietė
sauleta-diena:
kokios tau cia gedos dienos?juk taip gamtos sukurta ir tai wisiskai naturalu...nera ko cia gedytis...o kad sawo geriausiai drauges pasakysi tai kas cia tokio?tu arba labai stipriai su plyta per galwa gawai arba tu tikrai is praeities...tu geriau patyletum...
o myletis per menesines man asmeniskai atrodo slykstu,bet cia tik mano nuomone....

Prieštarauji pati sau. :smile2: Nemėgstu, nepatinka... bet šlykštu? Jei visiškai natūralu?

09-08-18 13:52       Atsakyti
pupsikgirl

Naujas aistruolis
jaigu vaikinui ir tau netrukdo tai, tai mano nuomone yra normalus dalykas...Smile o kas bijo issitept tai galiu pasakyti kad tam yra dusai Smile kas nezinojot..

09-08-18 18:42       Atsakyti
viollab

Naujas aistruolis
nu zinai fauste22!!is kur tu atsiradai?!!kuriam amziuj tu gyveni ir ar isvis supranti,kas yra mylejimasis?!!!man drauge atsiunte tavo pasireiskima apie sexa per menesines ir as perskaicius,tiesiog negalejau patiketi,kad dar yra tokiu neismaneliu ir taip "dievo" tipo bijanciu Very Happy Kaip tu isvis gali rasyti,kad menesines,tai moters geda??!!tai jokia geda!!tai gyvenimas ja,moteri,tokia sukure,ir tu!!tokia,labai tipo moraliska,kaip tik tai labiau uz kitus ir turetum suprasti,kad tai tik gyvenimas!!!ir kodel mes,moterys,turim to gedintis??mylintis vyras visada priims tai,kaip gyvenima ir myles moteri dar labiau,matydamas,kaip ji kencia skausma del menesiniu,kad galetu tureti ju abieju vaikeli ir kad per menesines ji pasijunta tikra moterimi!!!Negaliu patiketi,kad dar yra tokiu kaimo mergu!!kuriu galu tu isvis esi cia uzsiregistravus?!tokioms,kaip tu-cia nevieta!!!registruokis i mociuciu saita!!!gaila man taves,kad tu pati saves gedinies Sad

09-10-19 03:03       Atsakyti
viollab

Naujas aistruolis
Fauste22:
PigPen:
Norejau paklaust ar myledamasis su mergina per menesines ir nuleides jai i vidu galimas varijantas kad ji pastos ? Smile nu seip tai kaip visi tvirtina kad ne bet noriu pazet ka sitas kolektyvas pasakys Smile dekui

Gerbiamasis jaunuoli, skaitau ir savo akim net negaliu patikėti,kad yra tokių jaunuolių,kurie norėtų pamylėti mergaitę per menstruacijas.Tuo labjau,dar sunkiau patikėti ir sveiku protu suvokti,kad yra tokių "mergužėlių"(negaliu be kabučių rašyti),kurios prisileidžia jaunuolį per savo gėdos dienas. Exclamation Svieto pabaiga...Juk padorus auklėjimas negrįžtamai reikalauja,kad mergaitės per savo gėdos dienas itin kruopščiai tvarkytųsi pačios,gink dieve nepaviešinant savo gėdos ne tik ,kad vyriškajai giminei,bet ir geriausiai draugei.O čia rašo apie mylėjimąsį....Kaip pločiau diržu jaunikaičio vietoj tokiai "damai"per atstatytą savo apsiburbuliavusį raudoną užpakalį,tai gyvenime nebenorėtų savo sarmatos niekam demonstruot, ir net pasakot.Svieto pabaiga...

09-10-19 03:33       Atsakyti
viollab

Naujas aistruolis
Fauste22:
Licker:
Fauste22>
Fizikas as. Vingiu pas mane oiiiii kiek daug...

Fizikas?Matosi...

pirma zinute as parasiau neskaicius tavo pasireiskimu anksciau Very Happy
blyn blyn Very Happy Very Happy Very Happy
manau,kad esi stora ir sena senmerge,kuri jau nebesugeba kitaip islieti savo pykcio,kaip kad sitame saite Very Happy
uzsiregistravau siandien,vien del drauges,nes atsiunte tavo idiotiska mastyma apie mylejimasi!
tu vien tik izeidineji kitus,net nesusimastydama,kad ,butent,tu ir esi problema Very Happy
jei nesi bandzius,tai ir nesakyk,kad tai yra blogai ,o,jei,netycia,pabandei...ir tau nepatiko,tai nereiskia,kad visiems nepatiks ;)juo labiau tavo buvusiam partneriui Very Happy
nulipk nuo savo kvailes sosto nors karta ir pamastyk apie savo gyvenima!is kur pas tave tiek pykcio del sekso su vyru...?gal tau patinka moterys...?nepamastei.aa...?aisku,tai tik patetiskas tavo pasiteisinimas butu Very Happy
o gal tau isvis sexas nepatinka,nes niekas nenori tureti sexo su tavimi Wink? Very Happy
gerai pamastyk,pries izeidinedama kitus Very Happy
tavo manymu isvis sexas-nuodeme Very Happy
jau rasiau-registruokis i mociuciu saita,bet dabar manau,kad ir tos mociutes turejo daugiau sexo gyvenime,negu tu!! Very Happy
taip,kad tau belieka...net nezinau...vienuolynas tau netinka,nes svajoji apie sexa,tik negauni!tai net nezinau,kur tau vieta butu... ?
pati susirask!mums neidomu!!!

09-10-19 04:10       Atsakyti
zinau

Naujas aistruolis
du kart pastojau... Shocked teisingai sako teoriskai ne.. bet mazas % yra kurios pastoja.. nes ne pas kiekviena ovuliacija ivyksta 10-14 ciklo diena.. dazniau tiketini tokie pastojimai pas l.jaunus zmogeliukus.. Very Happy nors antras mano po mano trisdesimtmecio uzkibo... :smile4: taip kad nezaiskit..jei nepasiruose teveliais tapti

10-10-27 20:51       Atsakyti
Mainote

Tikras aistruolis
Fauste22:

Svieto pabaiga...Juk padorus auklėjimas negrįžtamai reikalauja,kad mergaitės per savo gėdos dienas itin kruopščiai tvarkytųsi pačios,gink dieve nepaviešinant savo gėdos ne tik ,kad vyriškajai giminei,bet ir geriausiai draugei.O čia rašo apie mylėjimąsį...

gėdos dienos :smile2: perlas :smile2:

10-10-30 20:25       Atsakyti
Monikaaa__

Naujas aistruolis
Aš tai negaliu mylėtis per mėnesines... nes man nėra jokio malonumo. Tiesa pasakius netgi visai nemalonu... Ir šiaip ne itin higieniškai visa tai atrodo Smile

10-10-31 00:25       Atsakyti
nela1

Naujas aistruolis
na man juokingi jusu pasisakymai,atrodo kad sedeciau vaiku darzeli:Do ypac juokina vienos damos pasisakymai,arba tu vienuole arba cielka esi,pabandyk pati per menstruacijas atkist savo raudona subine savo vaikinui,aisku jeigu tu ji toki turi,abejoju ar vaikinas atsisakytu,nes vyrams kai kuriems patinka butent per menesines nes didesnis karstis ten.tai gal mergyte jei nezinai savo komentarus ir sapaliojimus pasilik sau...

10-11-01 21:28       Atsakyti
skaistuxxx123

Naujas aistruolis
Fauste22:
PigPen:
Norejau paklaust ar myledamasis su mergina per menesines ir nuleides jai i vidu galimas varijantas kad ji pastos ? Smile nu seip tai kaip visi tvirtina kad ne bet noriu pazet ka sitas kolektyvas pasakys Smile dekui

Gerbiamasis jaunuoli, skaitau ir savo akim net negaliu patikėti,kad yra tokių jaunuolių,kurie norėtų pamylėti mergaitę per menstruacijas.Tuo labjau,dar sunkiau patikėti ir sveiku protu suvokti,kad yra tokių "mergužėlių"(negaliu be kabučių rašyti),kurios prisileidžia jaunuolį per savo gėdos dienas. Exclamation Svieto pabaiga...Juk padorus auklėjimas negrįžtamai reikalauja,kad mergaitės per savo gėdos dienas itin kruopščiai tvarkytųsi pačios,gink dieve nepaviešinant savo gėdos ne tik ,kad vyriškajai giminei,bet ir geriausiai draugei.O čia rašo apie mylėjimąsį....Kaip pločiau diržu jaunikaičio vietoj tokiai "damai"per atstatytą savo apsiburbuliavusį raudoną užpakalį,tai gyvenime nebenorėtų savo sarmatos niekam demonstruot, ir net pasakot.Svieto pabaiga...

11-12-28 03:02       Atsakyti
skaistuxxx123

Naujas aistruolis
nu fauste22 zodziuose yra tiesos bet per daug juose fantazijos...tyrus vaikinai ar tuolabiau merginos...nezinau ir nemanau kad pas mus pasaulyje vieni angeliukai su sparnais skraido...kita vertus mes turime visi savo poziurius i dalykus ir tai normalu jog nevisi su jais sutaria...o mano nuomone yra tokia jeigu man reikia gedytis prie savo vaikina,vadinasi as juo pasitiketi negaliu ir tokio man nereikia...todel jai su savo vaikinu ar vyru gali viska aptarti tada ir gyvenimas geras nes apie kiekviena tema gali su juo sneketi...ir zinai jog jis patikimas zmogus tavo gyvenime nes jai jis eis ir sawo draugam ten varys tj zn...*** jis toks pyda**s reikalingas...Very Happy

11-12-28 03:08       Atsakyti
viva_la_amor

Naujas aistruolis
Nors teoriškai pastoti neįmanoma, praktika rodo, kad visgi ir tokių "bajerių" būna, taip kad geriau šitaip nerizikuokit...
O bent man mylintis net ir mėnesinėms beveik visai pasibaigus, vis tiek akto metu nemaloniai peršti, kažkaip nei šis, nei tas. Ir vaikinui nepatinka. Na, nebent be prezervatyvo gal ir kitaip, bet visgi, jei labai norit per mėnesines žaist, tai bent neikit iki galo viduje.

12-04-11 21:45       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti « Atgal  1, 2, 3
Perskaitė: 27264   Atsakė: 63
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje