Ir siaip as tikrai jam nedovanociau marskinelius su savo nuotrauka Pati nelabai dziaugciausi tokia dovana gavus, nei kitam dovanociau. Ir kur ta maike det? Miegojimui?
Ir siaip as tikrai jam nedovanociau marskinelius su savo nuotrauka Pati nelabai dziaugciausi tokia dovana gavus, nei kitam dovanociau. Ir kur ta maike det? Miegojimui?
Siaip priklauso nuo to kiek metu, kiek jus laiko kartu ir koks jo humoro jausmas
Kad ir ta pacia maikute, bet gal jam patinka kokia nors futbolo komanda ar krepsinio komanda, o gal koks zaidejas? Jei jis nera abejingas krepsininiui, tai atributikos pilna parduotuvese.
Gal kuom nors labai domisi?
Siaip, geriausiai kas nors praktisko ir tinkamo Visokias saldybes galima pasilikti judvieju sventems
ne banalaus ? siaip tai vaikinai labiau megsta kazka praktiskesnio o ne grazius ar mielus suvenyrus
jeigu buciau mergina, tai paxurui is ginklu parduotuves nupirkciau normalia gelezine ragatke kaina jos normalios iki 30lt, arba uz kokia 80lt tai jau super duper maksimalaus sustrumo nu arba gali ir dar kazka panasaus berniukisko, tik ne vaikisko manau tokia dovana vaikina daug labiau pradziugintu ipac jeigu jis linksmas zmogus
Siaip priklauso nuo to kiek metu, kiek jus laiko kartu ir koks jo humoro jausmas
Kad ir ta pacia maikute, bet gal jam patinka kokia nors futbolo komanda ar krepsinio komanda, o gal koks zaidejas? Jei jis nera abejingas krepsininiui, tai atributikos pilna parduotuvese.
Gal kuom nors labai domisi?
Siaip, geriausiai kas nors praktisko ir tinkamo Visokias saldybes galima pasilikti judvieju sventems
Niu seip mes kaip metai su puse jau kartu ir vat jam sueina 19m tai net nezinau ka cia jam nupirkus zinau tai kad jis priema prikolus
ne banalaus ? siaip tai vaikinai labiau megsta kazka praktiskesnio o ne grazius ar mielus suvenyrus
jeigu buciau mergina, tai paxurui is ginklu parduotuves nupirkciau normalia gelezine ragatke kaina jos normalios iki 30lt, arba uz kokia 80lt tai jau super duper maksimalaus sustrumo nu arba gali ir dar kazka panasaus berniukisko, tik ne vaikisko manau tokia dovana vaikina daug labiau pradziugintu ipac jeigu jis linksmas zmogus
Gryna tiesa! as irgi tokiu sh kaip nuotrauku ar pliusiniu zaislu ar rakandu kur nedera niekur nemegstu nei gaut nei dovanot. Siaip kol pazisti zmogu visada reikia atkreipti demesi kas jam patinka ir ko noretu, o ta reikia daryti ne pries gimtadieni o istisus metus, nes visalaik kad ir nenorom jis ishsiduos. Kad ir pvz vienas pazistamas visalaik zavejosi mano darbais ir ne karta teko matyti ji darbe atplesiant vokus kuo papuola, ty.saukstu, tad sumaketavau ir padariau jam atvirute su voku ir padovanojau solidesni peili vokams su isgraviruotais jo inicialais. gan paprasta bet ir 'siltumas' suderintas su praktiskumu.
Kitas draugas-aktyvistas-visiska priesingybe, tai susimetem keliese ir nupirkom jam orini su optiniu ir isnuomojom kaime sodyba ir jodinedami saudem i paciu pasidarytus taikinius
abejais atvejais garantuotai jubileatai buvo labai patenkinti, tik reikia visad atkreipti demesi i pati zmogu, jo poreikius ir jokiu budu nedovanoti to, kas tau patinka, nekalbant jau apie tai, ka pati noretum gauti nes tokios dovanos beveik visada keliauja i siuksliu deze arba buna dovanojamos kam nors kitam
man mergina padovanojo valentino dienos proga juodus triusikus ir ant sikniuko uzrasyta "Esu mylimas " tai mane labai nustebino kiekviena karta nesioju su sypsena:)
As galiu pasidalinti tuo ka pati esu padarius vaikinui. Na cia buvo draugystes metu proga bet tinka ir gimtadieniui. Susitariau su jo mama kad galeciau jo namuose viska daryti. Taip pat su jo drauge kad pasikviestu ji i lauka. Tuo metu atvaziavau pas ji kol jis lauke buvo. Nuo duru iki jo kambario padariau ziedlapiu kelia. Kambari jo papuosiau virs lango tokiu pagamintu plakatu "myliu tave", (gimtadienio proga galima parasyt kazka gimtadieniskesnio) is sonu prikabinau balionu. Atsinesiau pacios pagaminta torta. Turejo ant jo but uzrasas su musu inicialais bet nesigavo padaryt na bet gal jums pavyks kazka tokio padaryt kazkoki uzrasa ant torto. Tada parasiau jo tai draugei kuri buvo su juo kad jau eitu namo. Paemiau torta i rankas,uzdegiau ta ferverkuti kai buna ir stovedama laukiau jo. Iejes i kambari vaikinas buvo tikrai nustebes ir nudziuges. Buvo dar beja ir sampano butelis
Man tai irgi aktualu, nes nieko naujo nebesugalvoju!
Pasidalinsiu senom, isbandytom ir pasiteisinusiom idejom:
padovanok jam maikute (ar triusikus) su savo nuotrauka ir kokiu uzrasu, daro kai kuriuose foto atelje, kainuoja berods 30 lt;
padovanok tiek dezuciu, kiek jam metu sukanka, kiekviena dezute pripildyk saldumynais ar kokiom smulkiom dovanelem;
sms;e parasyk jam adresa, kuriuo jis turi ateiti, tai turi buti restorano adresas, vaisinsi, beje, tu
Linkiu linksmai atsvesti!
O kiek kajnuoja kazka ant maikutes ar triusikeliu uzrasyt ?
Taigi parasiau, kad berods 30 lt. As seniai dariau, pries 3 metus dar, gali kaina ir pasikeisti.Kiek prisimenu, jie ir maikute duoda uz atskira kaina, bet pigiau paciai pirkti.
Reik pagalbos, o tixliau isradingu ir siaip netradiciniu minciu ka galima padovanot vaikinui gimtadienio proga? Banalios mintys nedomina kaip pvz kvepalai,knygos ar gyvunai, tiesiog idomu butu sumastyt koky priza-superpriza Brukstelkit savo nuomone! aciukas
sveiki? gal zinote tikslu adresa kur daro ant maikutes, pagalves nuotrauka? butu gerai vilniuje, man sita dovana yra nuostabi ir noreciau ja padovanoti tik vat problema nezinau kur tai daro