www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Apie viską Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
[b]Ka padovanot vaikinui nebanalaus gimtadienio proga?[ 8Q

Nauja Tema Atsakyti   1, 2  Toliau »
Autorius Žinutė
melynake

Naujas aistruolis
HELP!!!

Reik pagalbos, o tixliau isradingu ir siaip netradiciniu minciu ka galima padovanot vaikinui gimtadienio proga? Banalios mintys nedomina kaip pvz kvepalai,knygos ar gyvunai, tiesiog idomu butu sumastyt koky priza-superpriza Wink Brukstelkit savo nuomone! aciukas Wink

05-06-06 14:08       Atsakyti
zaltyss

Tikras aistruolis
Brukstelsim - negaila. Yra mintis del uzuominu palikimo skirtingu parduotuviu saugojimo spintelese, bet ideja dar neatidirbta

05-06-06 14:15       Atsakyti
joana

Naujas aistruolis
melynake:
HELP!!!

Reik pagalbos, o tixliau isradingu ir siaip netradiciniu minciu ka galima padovanot vaikinui gimtadienio proga? Banalios mintys nedomina kaip pvz kvepalai,knygos ar gyvunai, tiesiog idomu butu sumastyt koky priza-superpriza Wink Brukstelkit savo nuomone! aciukas Wink

mane istiko panasi beda tai as nupirkau tokia antikvarine masinele,manau patiks,ji yra vln akropoli po 60 lt

05-06-06 15:11       Atsakyti
ThunderstrucK

Tikras aistruolis
nu zodziu dab ira tox zaidimas katik isejes "Boiling Point: Road To Hell". tai va ji ir nupirk, nes geresnio bent jau as nesu mates (jis net half-life lenkia), beto nupirk RAM'u nes ten minimum 512 reikalauja. dekosi man Very Happy

05-06-09 19:07       Atsakyti
Zemfira

Naujas aistruolis
Man tai irgi aktualu, nes nieko naujo nebesugalvoju!
Pasidalinsiu senom, isbandytom ir pasiteisinusiom idejom:

padovanok jam maikute (ar triusikus) su savo nuotrauka ir kokiu uzrasu, daro kai kuriuose foto atelje, kainuoja berods 30 lt;

padovanok tiek dezuciu, kiek jam metu sukanka, kiekviena dezute pripildyk saldumynais ar kokiom smulkiom dovanelem;

sms;e parasyk jam adresa, kuriuo jis turi ateiti, tai turi buti restorano adresas, vaisinsi, beje, tu

Linkiu linksmai atsvesti! Very Happy

05-06-20 14:34       Atsakyti
Giedrulka

Tikras aistruolis
Zemfira:

padovanok jam maikute (ar triusikus) su savo nuotrauka ir kokiu uzrasu, daro kai kuriuose foto atelje, kainuoja berods 30 lt;

padovanok tiek dezuciu, kiek jam metu sukanka, kiekviena dezute pripildyk saldumynais ar kokiom smulkiom dovanelem;

sms;e parasyk jam adresa, kuriuo jis turi ateiti, tai turi buti restorano adresas, vaisinsi, beje, tu

O kiek kajnuoja kazka ant maikutes ar triusikeliu uzrasyt ?

05-06-20 15:24       Atsakyti
Giedrulka

Tikras aistruolis
Labai grazu i remeli iremint judvieju graziausia fotke ..paciai padaryti unreal atviruka , graziai paciai supakuoti ..i super popieriuka ..grazu bantuka! Siaip cia vienas is lengvesniu budu kazka padovanoti ..O siaip dar gali pasiuti didele pagalve sirdi ..as per Valentino diena pasiuvau ..buvo suzavetas ! Wink

05-06-21 09:55       Atsakyti
Maksas

Savas aistruolis
melynake:
HELP!!!

nupirk jam gerą peilį.

05-06-21 14:42       Atsakyti
Lady_Darkness

Naujas aistruolis
Labai mėgstu dovanoti jas savo draugam ir ypač mylimam berniukui. Žmogui, kurį gerai pažįsti ir juolab myli, surasti dovana labai lengva, ypač vln. Rimi (Savanoriu pr.) as buvau padarius magišką podelį su savo nuotrauka, bet ta nuotrauka pasirodo tik tada, kai įpili karšto vandens, o iki šiol puodelis juodas. Dar dovanojau raktų pakabuką stiklinį, o jame mano galvutė:)Akropoly tokius daro(3d formatas). O jis man norėjo padovanot auksinę žuvelę, manau šita dovana tai super:)arba šolį su parašiutu. Bet manau, svarbiausia ne tai ką tu dovanoji, o tai kaip tu dovanoji. Gali padovanoti ir patį nereikalingiausią daiktą(pvz, plaktuka), bet įteikti jį taip, kad jis sakys, kad tai šauniausia dovana, kurią jis yra gavęs. Vat neseniai, man vaikinukas padovanojo skrinelę, kurioje buvo 2 delfiniukai su savo vaikeliu, jis ten kazkaip pavaizdavo jūrą ir parašė kaiką romantiško, aš pasislėpiau po antklode, o jis iš žvakių padarė tokį takelį, kurio gale buvo šita dovana:)Dar gali rasti didžiulę dežę padėti ten savo dovaną ir ikišti daug balionų, tokių kurie lengvesni už orą, ir kai jis atidarys tą dežę, tai išskris balionai:)
Nu, krc, jei nieks netinka sakyk, gal dar ka sumastysiu... Very Happy

05-06-21 16:40       Atsakyti
grazi

Tikras aistruolis
su balionais faibas :puiku: :puiku:

05-06-21 17:21       Atsakyti
Zemfira

Naujas aistruolis
Giedrulka:
Zemfira:

O kiek kajnuoja kazka ant maikutes ar triusikeliu uzrasyt ?

Taigi parasiau, kad berods 30 lt. As seniai dariau, pries 3 metus dar, gali kaina ir pasikeisti.Kiek prisimenu, jie ir maikute duoda uz atskira kaina, bet pigiau paciai pirkti.

05-06-22 11:23       Atsakyti
Zemfira

Naujas aistruolis
Giedrulka:
Labai grazu i remeli iremint judvieju graziausia fotke ..paciai padaryti unreal atviruka , graziai paciai supakuoti ..i super popieriuka ..grazu bantuka! Siaip cia vienas is lengvesniu budu kazka padovanoti ..O siaip dar gali pasiuti didele pagalve sirdi ..as per Valentino diena pasiuvau ..buvo suzavetas ! Wink

Sauni ideja! Mano kaimyne taip dare, vaikinui labai patiko.

05-06-22 11:25       Atsakyti
Zemfira

Naujas aistruolis
Lady_Darkness:
Labai mėgstu dovanoti jas savo draugam ir ypač mylimam berniukui. Žmogui, kurį gerai pažįsti ir juolab myli, surasti dovana labai lengva, ypač vln. Rimi (Savanoriu pr.) as buvau padarius magišką podelį su savo nuotrauka, bet ta nuotrauka pasirodo tik tada, kai įpili karšto vandens, o iki šiol puodelis juodas. Dar dovanojau raktų pakabuką stiklinį, o jame mano galvutė:)Akropoly tokius daro(3d formatas). O jis man norėjo padovanot auksinę žuvelę, manau šita dovana tai super:)arba šolį su parašiutu. Bet manau, svarbiausia ne tai ką tu dovanoji, o tai kaip tu dovanoji. Gali padovanoti ir patį nereikalingiausią daiktą(pvz, plaktuka), bet įteikti jį taip, kad jis sakys, kad tai šauniausia dovana, kurią jis yra gavęs. Vat neseniai, man vaikinukas padovanojo skrinelę, kurioje buvo 2 delfiniukai su savo vaikeliu, jis ten kazkaip pavaizdavo jūrą ir parašė kaiką romantiško, aš pasislėpiau po antklode, o jis iš žvakių padarė tokį takelį, kurio gale buvo šita dovana:)Dar gali rasti didžiulę dežę padėti ten savo dovaną ir ikišti daug balionų, tokių kurie lengvesni už orą, ir kai jis atidarys tą dežę, tai išskris balionai:)

Super idejos, bet viskas Vln, o Kaune as nieko panasaus nemaciau... Sad

05-06-22 11:27       Atsakyti
Vanilla

Naujas aistruolis
As tai dazniausiai dovanoju ne materialias dovanas, nes per ilga laika tokiu jau nebera, nedovanosi gi kaskars kvepalu, ar kazko panasaus. Tai va paskutiniu laiku, dovanoju staigmenas. Tai vakara gamtoje su sampanu. Tai uzsakau kambari (didesnem progom, sukaktims). Tai spontaniskai i kokia musu pamegta vietele nuvaziuojam...Galeciau daug prirasyti, bet mintis ta, kad man ir paciai labiau patinka tokios neapciuopiamos dovanos, ir mano draugui bet uztat prisiminimai unreal... Smile

05-08-03 17:51       Atsakyti
Robkyte

Naujas aistruolis
Lady_Darkness:

Norejau paklaust kiek ta ideja kainuoja su magisku puodeliu ir savo foto ant jo? Wink Very Happy

07-05-30 19:27       Atsakyti
Eimi

Super aistrietė
Robkyte:
Lady_Darkness:

Norejau paklaust kiek ta ideja kainuoja su magisku puodeliu ir savo foto ant jo? Wink Very Happy

30-40 lt Wink

07-05-30 19:36       Atsakyti
stranger21

Tikras aistruolis
O ka padovanot paneliai? Smile

07-05-30 20:03       Atsakyti
Kristinaa

Super aistrietė
panelė skamba panašiai kaip bandelė, tai paneliai dovanok bandelę (o gal bulkutę) :smile2: :taip: nors, jei panelės, būtų kaip bandelės, tai nedovanotumėt jūs net muselės. taigi nevadinkime mergelių bandelėm, oi panelėm.
o jei rimtai tai man panelė kažkoks šlykštus žodis (kaip vazelinas). jums neužkliūva tas "panelei"?

07-05-31 23:02       Atsakyti
Myce

Super aistrietė
Laughing Laughing

07-05-31 23:05       Atsakyti
_diniux_

Super aistrietė
Kristinaa:
panelė skamba panašiai kaip bandelė, tai paneliai dovanok bandelę (o gal bulkutę) :smile2: :taip: nors, jei panelės, būtų kaip bandelės, tai nedovanotumėt jūs net muselės. taigi nevadinkime mergelių bandelėm, oi panelėm.
o jei rimtai tai man panelė kažkoks šlykštus žodis (kaip vazelinas). jums neužkliūva tas "panelei"?

nu ma tai ne Laughing tik iskart sutapatinau-paneliai-speneliai :smile2:
a man nepatinka zodis-citramonas,bo turi savo istorija.
del paneles,nu gi geriau,nei sakytu-e,a girdi,ka cia mergai padovanot,nuuu :tyliu:

07-06-01 01:32       Atsakyti
artikuliacija

Super aistruolis
ThunderstrucK:
nu zodziu dab ira tox zaidimas katik isejes "Boiling Point: Road To Hell". tai va ji ir nupirk, nes geresnio bent jau as nesu mates (jis net half-life lenkia), beto nupirk RAM'u nes ten minimum 512 reikalauja. dekosi man Very Happy

Citata:
nupirk jam gerą peilį.

beviltiska, zmones. joms nuotraukos atrodo sauni ideja. o jusu - durnos.
gerai tik tiek, kad vis vien su tom dovanelem gauni, kas labiausiai patinka :smile2:

07-06-01 11:45       Atsakyti
auryteeea695

Naujas aistruolis
Gal kas zinot kur pirkt tu netikru medaliu,kur galetum uzrasyt ar isgraviruot "tobulam vaikinui ir pan"? Confused nzn kur ieskot.....

08-02-12 00:37       Atsakyti
Kristina1236

Naujas aistruolis
Gal galite padeti as noriu vaikinui padovanoti marskynelius gimtadienio proga kur butu ant priekio mano nuotrauka ar pan kad butu prisiminimas tik vat niekaip negaliu sugalvoti ka parasius ant ju prieki ar nugaroj gal galite patari?jei galima greiciau :puiku: Confused

09-08-27 00:20       Atsakyti
Eimi

Super aistrietė
Iš priekio - Užimtas
Iš nugaros - Nelįsk, sakiau, kad užimtas!
:smile2:

09-08-27 07:52       Atsakyti
mini

Super aistrietė
Ir jūs tai vadinate nebanaliom idėjom? Vienintelė geresnė buvo - apie nematerialias dovanas.
O apie materialias - aš visą gyvenimą labai mėgau žvejoti, o mano vyras iš viso "civilizacijos produktas" - jokių gamtų ar žvejybų. Tai aš, biaurybė, suorganizavau išvyką prie ežero ir padovanojau jam meškerę :smile2: Dabar jau jis mane agituoja važiuoti pažvejoti. :smile2:

09-08-27 10:50       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti 1, 2  Toliau »
Perskaitė: 25418   Atsakė: 43
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje