www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Menas, kūryba Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
EILES APIE MIRTY

Nauja Tema Atsakyti   1, 2, 3, 4  Toliau »
Autorius Žinutė
ARCI

Svečias
Sukurau eilerasty apie mirty YVERTINKIT
Tu isejai ir net tamsi naktis nemate
Kaip tu apsiglaudei pilka migla
Ir tik baltu baltu leliju kvapas man isdave tave
Ir tik baltu baltu leliju kvapas pasake man
KAd tu gilam gilam karste

05-05-31 22:27       Atsakyti
Vytas

Super aistruolis
nori kritikos? Smile gausi:)

pirma: Ivertinti yra "i" nosine o ne "y";
antra nezinau ar labai cia jau tinka prie mirties ir siaip gedulo nekaltybes simbolis Confused na nebent tame karste guli nekalta mergele Smile bet nepasakyta lyrinio subjekto lytis Smile tad del to kyla man tokia kritika Smile

05-05-31 22:31       Atsakyti
Kalava

Tikras aistruolis
ARCI:
Sukurau eilerasty apie mirty YVERTINKIT
Tu isejai ir net tamsi naktis nemate
Kaip tu apsiglaudei pilka migla
Ir tik baltu baltu leliju kvapas man isdave tave
Ir tik baltu baltu leliju kvapas pasake man
KAd tu gilam gilam karste

Tu isejai ir net tamsi naktis nemate Čia tipo naktį laidojo Question

05-05-31 22:33       Atsakyti
Svečias

Cia eilerastis galima interpretuoti kaip nori!!!As suprantu kitaip:)

05-06-01 09:41       Atsakyti
ARCI

Svečias
Vytas:
nori kritikos? Smile gausi:)

pirma: Ivertinti yra "i" nosine o ne "y";
antra nezinau ar labai cia jau tinka prie mirties ir siaip gedulo nekaltybes simbolis Confused na nebent tame karste guli nekalta mergele Smile bet nepasakyta lyrinio subjekto lytis Smile tad del to kyla man tokia kritika Smile

Rasiau su klaidom nes as ne is LIetuvos:)beto neturu Lt raidziu!O eilerasty galit interpretuoti kaip norit juk cia eilerastis:)

05-06-01 09:46       Atsakyti
Vytas

Super aistruolis
tai nieks ir nesako kad turi rasyti "į" gali ir "i", bet tikrai ne "y".
Smile

05-06-02 22:04       Atsakyti
ernika

Naujas aistruolis
Vytas krc'e juokini mane su savo prieskabom tu kep bLogoji feja ish muLtiko brrrrr Medūza paprashe zmogus ivertint tajgi ivertinkit,o ne pre bazaro kabinekities :taip: ejLerashtukas visaj nebLogas tik va rejktu truputuka pakoreguot ir Labiau ishpLesti minti nes dabar nera ajshku kas kodeL kur ir kada na nesamoniu cia prirashiau,bet esme suprasti turejai Rolling Eyes shaunuoLe stenkis ir toLiau :puiku:

05-08-13 21:58       Atsakyti
Vytas

Super aistruolis
ernika:
Vytas krc'e juokini mane su savo prieskabom tu kep bLogoji feja ish muLtiko brrrrr Medūza paprashe zmogus ivertint tajgi ivertinkit,o ne pre bazaro kabinekities :taip: ejLerashtukas visaj nebLogas tik va rejktu truputuka pakoreguot ir Labiau ishpLesti minti nes dabar nera ajshku kas kodeL kur ir kada na nesamoniu cia prirashiau,bet esme suprasti turejai Rolling Eyes shaunuoLe stenkis ir toLiau :puiku:

prase kritikos gavo Smile o kas del bazaro.... isiskityk i visuma o ne is konteksto spresk apie viska Wink

:smile2:

p.s. galetum ir tu lietuviskai parasyt Smile bo nelabai eina suprast tavo mivnciu Smile o juoktis sveika :smile2:
esi skoloj kad prailginu tavo gyvenima :smile2:

05-08-14 02:29       Atsakyti
Vytas

Super aistruolis
siaip expromtas:

gyvenimas tikra kancia,
tai gal gyventi nevalia?
ne, gyvenmas yra tiesa,
kurios nevertint nevalia.

gyvenimas ne rozem klotas,
bet ir ne sudinas jisai,
kiekvienas gali kurti,
gyvenima ir ne tikai...

gyvenime matai tu visko
blogio, gerio ir ne tik
keikvienas turi teise,
ka jam pasirinkt Rolling Eyes

05-08-14 02:40       Atsakyti
ernika

Naujas aistruolis
Vyts nibLogs ejLerashts :taip:

05-08-14 14:58       Atsakyti
Dowiliuxe

Super aistrietė
nej sis nej tas!!! :ne: :ne: :ne:

05-08-14 15:49       Atsakyti
Dowiliuxe

Super aistrietė
Vytas:
siaip expromtas:

gyvenimas tikra kancia,
tai gal gyventi nevalia?
ne, gyvenmas yra tiesa,
kurios nevertint nevalia.

gyvenimas ne rozem klotas,
bet ir ne sudinas jisai,
kiekvienas gali kurti,
gyvenima ir ne tikai...

gyvenime matai tu visko
blogio, gerio ir ne tik
keikvienas turi teise,
ka jam pasirinkt Rolling Eyes

geras man patiko!!! :taip:

05-08-14 15:50       Atsakyti
nexuz

Svečias
Mirties valanda

Naktis, puse dvieju izengiau i baltu zibintu gatve, tylu….. ramu….. staiga variklio garsas ir juodas kadilakas letai arteja link manes. Einu nuleides galva, atstumas vis mazeja, uzvaldo blogos mintys, neramu…. baime. Einu, o jis arteja….. ir likus desimciai metru girdziu, kaip automatiskai atsidaro kadilako langas, pakeliu galva, pro langa islenda vamzdis. Sukausto kuna baime, kraujas sustingsta venose, laikas sustoja ir visas gyvenimas prabega pro akis. Suvis, kulku spiecius skrieja link manes, staiga pajuntu, kaip kulkos viena po kitos skruodzia mano kuna, prarandu pusiausvyra ir krentu ant kieto ir salto grindinio ir girdziu, kaip tuscios gilzes nukrenta ant zemes. Kadilakas nesustoja, padidina greiti ir suka i desine, dingsta juodame tunelyje. Guliu kraujo pelkej, laukiu pagalbos. Uzvaldo saltis, jegos senka, prarndu samone, sirdis sustoja ir uzsimerkia akys. Gyvybe apleidzia mano kuna ir mane issiveda mirtis. Ar zinai kaip ji atrodo? Juoda, tyli, beveide zibanciom akim, i kurias paziurejes sustingsti, nei pajudet, nei pratarti zodzio negali. Ji sugriebia ir nepaleidzia, negaili nieko, nei seno nei jauno, pasiima visus. Per brangiai man kainuoja juodas bilietas, ant kurio kruvinom raidem parasyta: tik i viena puse. Dar per anksti, dar ne laikas, yra del ko gyvent. Ispleses mirciai bilieta is jos nagu, paziuriu i jos zibancias akis, suplesau bilieta ir atsisukes nugara i ja gryztu atgal, gryztu gyventi. Sirdis atsigauna, akys atsimerkia, pradedu kviepuoti. Aplink mane zmones baltais chalatais, dziaugiuos ir istariu gryzau, gryzau gyventi.

05-08-14 23:16       Atsakyti
grazi

Tikras aistruolis
idomi mintis...rasytojo gysleles nesimato,bet mintis isdomi. Rolling Eyes

05-08-14 23:36       Atsakyti
nexuz

Svečias
na siaip ir nesiruosiu tapti rasytoju Smile siaip sove mintis i galva ir parasiau Smile

05-08-14 23:41       Atsakyti
grazi

Tikras aistruolis
keista tokai mintis,kai pagalvoji tai nzn is kokios busenos gimsta tokie aprasymaij.liudesio?apmastymo gyvenimo?hm...

05-08-14 23:43       Atsakyti
Svečias

anksciau as kurdavau romantiskus, meiles ir is gyvenimo textus, o dabar mintys sukasi apie mirti....

05-08-14 23:51       Atsakyti
Svečias

kartais pagalvoju apie ja, isivaizduoju, kaip as guliu karste, zmones juodais kostiumais aplink mane, o as guliu, nieko nejauciu, nieko negirdziu, nekvepuoju, nematau, many jokios gyvybes, mane nuleidzia i dvimetrine duobe ir uzkasa amziams. kur as? ka as darau? ka matau po mirties? Ar as jau is naujo gyvenu, kokios lyties esu, klausimu tiek daug ir kolkas nezinau atsakymo. Kas man pasakys ta viena atsakyma, kuri taip noriu isgirst.....

05-08-14 23:56       Atsakyti
grazi

Tikras aistruolis
kuo tave sudomino mirtis?

05-08-15 00:02       Atsakyti
grazi

Tikras aistruolis
deja niekas.kartaij idomu pasvarstyti,bet kai per daug tada jau beprasmishka..atsakymo vis nerando ir pradeda tai vargint :smile4:

05-08-15 00:11       Atsakyti
nexuz

Svečias
Na as nesu koks filosofas Smile)) as nenusiritau i kokia bedugne, kad jau vaikyciaus ar laukciau mirties, as tiesiog kartais pagalvoju apie tai:)

05-08-15 01:15       Atsakyti
Dowiliuxe

Super aistrietė
as kartajs pagalwoju kad as mirus :taip: :taip: ir tajp kejsta pasidaro
:taip: brrr... gereu negalwosiu :ne: :ne: :ne:

05-08-15 12:28       Atsakyti
mazuleee

Tikras aistruolis
Idomu...

05-08-15 12:38       Atsakyti
Lieber

Savas aistruolis
Perskaičius net šalta pasidarė.. Confused Skaitydama lengvai galėjau įsivaizduoti visą šį veiksmą Smile Bet manau dar baugiau būtų skaityti jei mirtis neturėtų išvis akių arba jos tiesiog nežibėtų Smile

05-08-15 13:25       Atsakyti
nexuz

Svečias
Ot nepagalvojau Smile nereikejo kist tu akiu Very Happy

05-08-18 22:13       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti 1, 2, 3, 4  Toliau »
Perskaitė: 13115   Atsakė: 82
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje