Sukurau eilerasty apie mirty YVERTINKIT
Tu isejai ir net tamsi naktis nemate
Kaip tu apsiglaudei pilka migla
Ir tik baltu baltu leliju kvapas man isdave tave
Ir tik baltu baltu leliju kvapas pasake man
KAd tu gilam gilam karste
pirma: Ivertinti yra "i" nosine o ne "y";
antra nezinau ar labai cia jau tinka prie mirties ir siaip gedulo nekaltybes simbolis na nebent tame karste guli nekalta mergele bet nepasakyta lyrinio subjekto lytis tad del to kyla man tokia kritika
Sukurau eilerasty apie mirty YVERTINKIT
Tu isejai ir net tamsi naktis nemate
Kaip tu apsiglaudei pilka migla
Ir tik baltu baltu leliju kvapas man isdave tave
Ir tik baltu baltu leliju kvapas pasake man
KAd tu gilam gilam karste
Tu isejai ir net tamsi naktis nemate Čia tipo naktį laidojo
pirma: Ivertinti yra "i" nosine o ne "y";
antra nezinau ar labai cia jau tinka prie mirties ir siaip gedulo nekaltybes simbolis na nebent tame karste guli nekalta mergele bet nepasakyta lyrinio subjekto lytis tad del to kyla man tokia kritika
Rasiau su klaidom nes as ne is LIetuvos:)beto neturu Lt raidziu!O eilerasty galit interpretuoti kaip norit juk cia eilerastis:)
Vytas krc'e juokini mane su savo prieskabom tu kep bLogoji feja ish muLtiko brrrrr paprashe zmogus ivertint tajgi ivertinkit,o ne pre bazaro kabinekities ejLerashtukas visaj nebLogas tik va rejktu truputuka pakoreguot ir Labiau ishpLesti minti nes dabar nera ajshku kas kodeL kur ir kada na nesamoniu cia prirashiau,bet esme suprasti turejai shaunuoLe stenkis ir toLiau
Vytas krc'e juokini mane su savo prieskabom tu kep bLogoji feja ish muLtiko brrrrr paprashe zmogus ivertint tajgi ivertinkit,o ne pre bazaro kabinekities ejLerashtukas visaj nebLogas tik va rejktu truputuka pakoreguot ir Labiau ishpLesti minti nes dabar nera ajshku kas kodeL kur ir kada na nesamoniu cia prirashiau,bet esme suprasti turejai shaunuoLe stenkis ir toLiau
prase kritikos gavo o kas del bazaro.... isiskityk i visuma o ne is konteksto spresk apie viska
p.s. galetum ir tu lietuviskai parasyt bo nelabai eina suprast tavo mivnciu o juoktis sveika
esi skoloj kad prailginu tavo gyvenima
Naktis, puse dvieju izengiau i baltu zibintu gatve, tylu .. ramu .. staiga variklio garsas ir juodas kadilakas letai arteja link manes. Einu nuleides galva, atstumas vis mazeja, uzvaldo blogos mintys, neramu . baime. Einu, o jis arteja .. ir likus desimciai metru girdziu, kaip automatiskai atsidaro kadilako langas, pakeliu galva, pro langa islenda vamzdis. Sukausto kuna baime, kraujas sustingsta venose, laikas sustoja ir visas gyvenimas prabega pro akis. Suvis, kulku spiecius skrieja link manes, staiga pajuntu, kaip kulkos viena po kitos skruodzia mano kuna, prarandu pusiausvyra ir krentu ant kieto ir salto grindinio ir girdziu, kaip tuscios gilzes nukrenta ant zemes. Kadilakas nesustoja, padidina greiti ir suka i desine, dingsta juodame tunelyje. Guliu kraujo pelkej, laukiu pagalbos. Uzvaldo saltis, jegos senka, prarndu samone, sirdis sustoja ir uzsimerkia akys. Gyvybe apleidzia mano kuna ir mane issiveda mirtis. Ar zinai kaip ji atrodo? Juoda, tyli, beveide zibanciom akim, i kurias paziurejes sustingsti, nei pajudet, nei pratarti zodzio negali. Ji sugriebia ir nepaleidzia, negaili nieko, nei seno nei jauno, pasiima visus. Per brangiai man kainuoja juodas bilietas, ant kurio kruvinom raidem parasyta: tik i viena puse. Dar per anksti, dar ne laikas, yra del ko gyvent. Ispleses mirciai bilieta is jos nagu, paziuriu i jos zibancias akis, suplesau bilieta ir atsisukes nugara i ja gryztu atgal, gryztu gyventi. Sirdis atsigauna, akys atsimerkia, pradedu kviepuoti. Aplink mane zmones baltais chalatais, dziaugiuos ir istariu gryzau, gryzau gyventi.
kartais pagalvoju apie ja, isivaizduoju, kaip as guliu karste, zmones juodais kostiumais aplink mane, o as guliu, nieko nejauciu, nieko negirdziu, nekvepuoju, nematau, many jokios gyvybes, mane nuleidzia i dvimetrine duobe ir uzkasa amziams. kur as? ka as darau? ka matau po mirties? Ar as jau is naujo gyvenu, kokios lyties esu, klausimu tiek daug ir kolkas nezinau atsakymo. Kas man pasakys ta viena atsakyma, kuri taip noriu isgirst.....
Perskaičius net šalta pasidarė.. Skaitydama lengvai galėjau įsivaizduoti visą šį veiksmą Bet manau dar baugiau būtų skaityti jei mirtis neturėtų išvis akių arba jos tiesiog nežibėtų