www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Sportas Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
Kaip padidinti ugi, ka naudoti kad paauktum???

Nauja Tema Atsakyti   « Atgal  1, 2
Autorius Žinutė
Stiopa

Tikras aistruolis
Nu nezinau, ko visi to ugio verkia, jeigu tavo ugis <1.50 ir uztenka. Aukstiems tik visokiu problemu yra ir t.t. Be to jeigu kam ugio Dievulis pasykstejo, tai gal dave kokia gera savybe, kurios kitas aukstas neturi.... va. Turiu klasioka, jis zemiausias buvo, dabar siek tiek paaugo, bet kase kiek prisimenu, tai visada geriausiai is klases zaisdavo ir zaidzia. Aisku tik viena- kas verks, jog jo ugis mazas, tas toks ir liks. Taskas.

05-07-24 18:51       Atsakyti
DJserka

Naujas aistruolis
Jei norite Padidinti ugi,reikia daug valgyti jogurto jis didina ugi. Wink

05-07-24 18:57       Atsakyti
enteris

Tikras aistruolis
DJserka:
Jei norite Padidinti ugi,reikia daug valgyti jogurto jis didina ugi. Wink

isvis nusisvaigai... nebent i WC dazniau reik begiot kai viskas liejasi laisvai Very Happy Very Happy Very Happy

05-07-24 20:07       Atsakyti
mariux22513

Naujas aistruolis
Sveiki. Jeigu kas norite paaugti iki 10cm(iki 22metu-10cm, o nuo 22-5cm), galiu parduoti elektronine knyga uz 5lt labas papildyma. Ji tikrai veiksminga! Pats jos griestai laikiausi 3menesius ir budamas 17metu paaugau 8cm naturaliais budais!!! nors pries tai buvau jau nustojes augti ir buvau 176cm. Dabar as 184cm! Jeigu kas susidomejot parasikit i mano skype-smackthat13

10-04-26 16:01       Atsakyti
mintb

Naujas aistruolis
as uzaugau 8cm per pusmeti Smile naudojau sita buda http://www.padidintiugi.lt tikrai labai jaucias kai laikiausi tos programos, per menesi po kelis cm paaugdavau, bet reikia grieztai laikytis. rekomenduoju visiems tikrai geras dalykas

10-10-04 19:42       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti « Atgal  1, 2
Perskaitė: 8275   Atsakė: 30
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje