Nu nezinau, ko visi to ugio verkia, jeigu tavo ugis <1.50 ir uztenka. Aukstiems tik visokiu problemu yra ir t.t. Be to jeigu kam ugio Dievulis pasykstejo, tai gal dave kokia gera savybe, kurios kitas aukstas neturi.... va. Turiu klasioka, jis zemiausias buvo, dabar siek tiek paaugo, bet kase kiek prisimenu, tai visada geriausiai is klases zaisdavo ir zaidzia. Aisku tik viena- kas verks, jog jo ugis mazas, tas toks ir liks. Taskas.
Sveiki. Jeigu kas norite paaugti iki 10cm(iki 22metu-10cm, o nuo 22-5cm), galiu parduoti elektronine knyga uz 5lt labas papildyma. Ji tikrai veiksminga! Pats jos griestai laikiausi 3menesius ir budamas 17metu paaugau 8cm naturaliais budais!!! nors pries tai buvau jau nustojes augti ir buvau 176cm. Dabar as 184cm! Jeigu kas susidomejot parasikit i mano skype-smackthat13
as uzaugau 8cm per pusmeti naudojau sita buda http://www.padidintiugi.lt tikrai labai jaucias kai laikiausi tos programos, per menesi po kelis cm paaugdavau, bet reikia grieztai laikytis. rekomenduoju visiems tikrai geras dalykas