www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Sportas Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
Kaip padidinti ugi, ka naudoti kad paauktum???

Nauja Tema Atsakyti   1, 2  Toliau »
Autorius Žinutė
Tomasitas007

Naujas aistruolis
Zmones pasakykit kaip padidint ugi, isduokit kokia paslapti Wink

05-04-28 23:40       Atsakyti
Vytas

Super aistruolis
yra toks mitas kad kybodamas ant skersinio gali paaugti betreikia kabet minimum apie 15 min. ar pan. siaip viskas priklauso nuo genu tad jei tavo teva iar proteviai neuvo auskti tu ir nelabai juos praaugsi Smile

05-04-28 23:51       Atsakyti
ReKKo

Naujas aistruolis
blin nenushnekek 15 min neishkabesi niekaip Shocked prades pirshtai nutirpineti ir patys pasileis,bet kad kabejimas padeda tai tiesa ...seip yra augimo hormonas kuris sparchiausiai gaminasi nuo 22:30 iki 01:00 ,tad jei pastebesi zmones ,kurie grieztai eina anksti miegot ir nenaktineja buna aukshtoki...nu aisq tiesa,priklauso ir nuo genu ir dar nuo mitybos,nes turi buti tam tikras kiekis baltymu joje :taip:

05-04-28 23:54       Atsakyti
Vytas

Super aistruolis
del 15 min gal ir perdejau betideja peremta tuo, bet kaip jau minejau gena isvabiausias faktorius lemiantis fizines ypatybes :taip:

05-04-30 01:13       Atsakyti
grazi

Tikras aistruolis
taip kad nepaauski tu 10cm.ies niekur nieko.jei jau tevai mazi,tai ir busi maza.o siaip visais hormonais ar kuom gali paaugti tik kelis cm.nanebent tau dra 15m.tuomet tai dra pauget gali.taip kad dziaukis kad esi sveika ir neissigalvok ko nera.

05-04-30 09:21       Atsakyti
pupnikas

Naujas aistruolis
Nera, zmogau, jokiu medikamentu tam, nebent testosteronas, bet... Nekabok ir ant to skersinio, nebent dar 20 kg uzsikabinsi, kad tave temptu, darytu didesnius tarpus tarp kaulu, plesytu sanarius... Nevark del ugio, vark del kitu dalyku Smile

05-05-07 00:23       Atsakyti
Lonely

Naujas aistruolis
Nebutina kyboti 15 min ant skersn. tam,kad biskiuka paaugtum.Visa tai galima daryti palaipsniui(po biski),pwz.siandiena 1 min.,rytoj 3 min. -ne daugiau kaip 5 minutes(aisku,jei istversi)ir tiek. Tiesa pasakius,geriausiai padeda baseinas.Neseniai mano ugis buvo 1.62 cm ,o dabar kai pradejau ji lankyti(neseniai) ,ant kuno matosi kai kurie pasikeitimai ir ugis dabar pas mane 1.65 Very Happy O lankiau ji maziau kaip menesi Wink

05-06-04 15:28       Atsakyti
Ramzisss

Naujas aistruolis
Lonely:
Nebutina kyboti 15 min ant skersn. tam,kad biskiuka paaugtum.Visa tai galima daryti palaipsniui(po biski),pwz.siandiena 1 min.,rytoj 3 min. -ne daugiau kaip 5 minutes(aisku,jei istversi)ir tiek. Tiesa pasakius,geriausiai padeda baseinas.Neseniai mano ugis buvo 1.62 cm ,o dabar kai pradejau ji lankyti(neseniai) ,ant kuno matosi kai kurie pasikeitimai ir ugis dabar pas mane 1.65 Very Happy O lankiau ji maziau kaip menesi Wink

O kiek tau metu gal tau kkokie 14 del to tu ir paaugai ri ant kiek daznai tu lankei ta baseina. Rolling Eyes

05-06-07 16:20       Atsakyti
Ramzisss

Naujas aistruolis
Lonely:

O kiek tau metu gal tau kkokie 14 del to tu ir paaugai ri ant kiek daznai tu lankei ta baseina. Rolling Eyes

05-06-07 16:21       Atsakyti
Rozinepantera

Tikras aistruolis
Na aisku, priklauso daug kas nuo to, kiek tau metu dabar.Siaip as irgi zemo ugio, seniau del to kompleksuodavau. Bet teko susitaikyt, ka cia bepadarysi..O va, sese jaunesne ir zymiai aukstesne uz mane. Nezinau nuo ko tai priklauso. Sakoma, kad rytais gerai yra pasirazyti-issitiesti visu ugiu ir pasitempti.O dar geras budas-nesioti tik aukstakulnius batus.

05-06-07 16:39       Atsakyti
rsw

Tikras aistruolis
nesuprantu kodel visi nori buti auksti.......kokie cia gali buti kompleksai?
as aisku del ugio nesiskundziu , bet pvz mokykloje kompleksavau del savo sudejimo, jau labai buvau kudas ir aukstas........

ir nieko tu nepadarysi kad paaugtum cia genai.....

mano seimoje nei vieno nera auksto....o mano ugis 189-190cm brolio ugis apie 170-175cm.....
seip as tik lengvaja atletika lankiau nuo 9metu kol baigiau mokykla gal ir tas padejo...... Wink

05-06-08 13:50       Atsakyti
Raimusia

Tikras aistruolis
Kabejimas geriausiai padeda,i diena keliolika kartu kartais su svoriais.Per vasara buvau istysau apie 30cm,visiems buvo sokas.Treneris be gailescio kabino visus,po to suoliukus ir atsilenkimai.Kabu kojas sulenkias o per liemeni apsikabines, ant sulenktu keleniu,laikau kita zmogeli.Motinai buvo sokas kai grizau is stovyklos, naujos uniformos rankoves iki alkuniu.Aisku buvau labai kudas. Wink

05-06-18 20:49       Atsakyti
Ramzisss

Naujas aistruolis
o kokioj tu stovykloj buvai?

05-06-21 19:26       Atsakyti
Raimusia

Tikras aistruolis
Anyksciuose,bet tai jau buvo seniai,spejau ir uzaugti. Laughing

05-06-24 18:44       Atsakyti
Makel

Tikras aistruolis
Tomasitas007:

Paprasciausias metodas,tik niekam nesakyk-nesiot avalyne su aukstais kulnais.High heels Wink

05-06-24 19:01       Atsakyti
lover

Tikras aistruolis
Mano tevukai mazo ugio tevas 172cm, mama 158cm, sese vyriausioji 162cm, vidurinioji 164, o as 174 cm.
Man ugio beveik uztenka, na dar pora cm nekenktu.
Per puse metu kai sportavau paaugau 3cm kiekviena diena ant turnyko su stangom ir t.t.
Bet manau tai tik sutapimas, nes man tik 18metu ir da as augu ir stambeju.
Cool Newark tu ant to turnyko kabedamas, nes tik laika gaisinsi ir sekundes skaiciuosi kada jau reiks pasileisti nuo turnyko. :taip:

05-07-15 18:30       Atsakyti
BlackRose

Naujas aistruolis
o kad kabedamas gali paaugt tai joks mitas,mano drauge paaugo Wink

05-07-16 23:45       Atsakyti
Vytas

Super aistruolis
BlackRose:
o kad kabedamas gali paaugt tai joks mitas,mano drauge paaugo Wink

:smile2:

05-07-17 12:01       Atsakyti
X_mene2

Naujas aistruolis
Siaip dar iv. tempimo pratimai per kojas gali pridet kelis cm... :taip:

05-07-17 14:08       Atsakyti
Vytas

Super aistruolis
X_mene2:

ir sanarius paderint? Confused

05-07-17 14:11       Atsakyti
X_mene2

Naujas aistruolis
Vytas:
X_mene2:

ir sanarius paderint? Confused
Nereikia spagatu daryt jei to nemoki, tiesiog lengvus tempimo pratimus...Negi mokykloj per fizinio pamokas taves to nemoke???

05-07-17 22:45       Atsakyti
n

Naujas aistruolis
Tomasitas007:
VISUOMET STENKTIS BUTI ISSITIESES , VAIKSCIOTI ISSITIESES , NESIKUPRINT ,IR STENKTIS ,TEMTI KUNA I VIRSU ISVIDAUS PACIAM PASIMOKYTI REIKTU ,IR STENKTIS TAI DARYT NE I DIENA PO KELIS KARTUS , O PASTOVEI KEKVIENA MINUTE , KAIP JAU MINEJO KAZKAS KABOTI ANT SKERSINIO , BET TAI ANTRA DALIS TODEL KAD VISUR NEPRIKABOSI , O VAIKSCIOTI TEMDAMAS KUNA I VIRSU GALI VISUR NETIK VAIKSTANT STOVINT SEDINT IR T, T , , JEI NORI SUOLI PAGERINT , ATSISTOJI IR STENKIS NESUKCIAUDAMAS SAZININGAI NEPADEDANT SU KITOMIS VIETOMIS KUNO , PADO IR T,T . SU KOJU PIRSTU GALAIS TRAUKTI KUNA , PANASEI KAIP ISIKABINTUM SU PIRSTAIS IR TRAUKTUM SAVE , APIE 3 METRUS NESKUBEDAMAS ,TAI TRUNKA ILGAI APIE 10 MIN , IR KOKIUS PRADZIAI 3 KART I DIENA , VELIAU DAZNIAU , REZULTATAS GARANTUOTAS , . TA PATI LIECIA IR BEGIKUS , SUOLIUS I TOLI IR T,T. TAIPOGI NEPAMIRSK GERAI PAVALGYTI KAIKUTIU VITAMINU REIKIA DAUGIAU , SOCIAI PAVALGYTI , IR DAR ESU GIRDEJAS APIE TABLETES LILIPUTAMS , JOS SKATINA AUGIMA ,TODEL KAD YRA TAM TIK RU MEDZIAGU NA T,T, MOKSLISKAI NEVAPRADESIM , PAVADINIMO NEZINAU NA BET TURI INTERNETA ,ZINAU KAD JIE GAMINAMI RUSIJOJE BENT JAU ANKSCIAU , MUSU DAKTARAI GALI NENORIAI SNEKETI NES JIS GALIMI KAIP DRAUDZIAMI PREPARATAI , NA VISKAS , GAL ,. NEZINAU TINGIU SUKT SMEGENIS NER UZ KA

05-07-18 12:24       Atsakyti
enteris

Tikras aistruolis
n:
Tomasitas007:
VISUOMET STENKTIS BUTI ISSITIESES , VAIKSCIOTI ISSITIESES , NESIKUPRINT ,IR STENKTIS ,TEMTI KUNA I VIRSU ISVIDAUS PACIAM PASIMOKYTI REIKTU ,IR STENKTIS TAI DARYT NE I DIENA PO KELIS KARTUS , O PASTOVEI KEKVIENA MINUTE , KAIP JAU MINEJO KAZKAS KABOTI ANT SKERSINIO , BET TAI ANTRA DALIS TODEL KAD VISUR NEPRIKABOSI , O VAIKSCIOTI TEMDAMAS KUNA I VIRSU GALI VISUR NETIK VAIKSTANT STOVINT SEDINT IR T, T , , JEI NORI SUOLI PAGERINT , ATSISTOJI IR STENKIS NESUKCIAUDAMAS SAZININGAI NEPADEDANT SU KITOMIS VIETOMIS KUNO , PADO IR T,T . SU KOJU PIRSTU GALAIS TRAUKTI KUNA , PANASEI KAIP ISIKABINTUM SU PIRSTAIS IR TRAUKTUM SAVE , APIE 3 METRUS NESKUBEDAMAS ,TAI TRUNKA ILGAI APIE 10 MIN , IR KOKIUS PRADZIAI 3 KART I DIENA , VELIAU DAZNIAU , REZULTATAS GARANTUOTAS , . TA PATI LIECIA IR BEGIKUS , SUOLIUS I TOLI IR T,T. TAIPOGI NEPAMIRSK GERAI PAVALGYTI KAIKUTIU VITAMINU REIKIA DAUGIAU , SOCIAI PAVALGYTI , IR DAR ESU GIRDEJAS APIE TABLETES LILIPUTAMS , JOS SKATINA AUGIMA ,TODEL KAD YRA TAM TIK RU MEDZIAGU NA T,T, MOKSLISKAI NEVAPRADESIM , PAVADINIMO NEZINAU NA BET TURI INTERNETA ,ZINAU KAD JIE GAMINAMI RUSIJOJE BENT JAU ANKSCIAU , MUSU DAKTARAI GALI NENORIAI SNEKETI NES JIS GALIMI KAIP DRAUDZIAMI PREPARATAI , NA VISKAS , GAL ,. NEZINAU TINGIU SUKT SMEGENIS NER UZ KA

lupena tu

05-07-18 20:10       Atsakyti
xXx-mrj

Naujas aistruolis
Ugio receptas yra, Valgyt daug koses ,sportuoti kad nenutuktum ,ir miegoti minimum 7h per diena. Tada augsi kaip ant mieliu :taip: :puiku: Very Happy

05-07-22 09:25       Atsakyti
grrr

Naujas aistruolis
Ugis nulemtas genu, ir jokie patarimai deja nepades... Aisku jeigu kuprinsies atrodysi dar zemesnis Smile

05-07-23 15:42       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti 1, 2  Toliau »
Perskaitė: 8274   Atsakė: 30
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje