Jei dabar lytu lietus, o ne shviestu saule, buciau pats laimingiausias zmogus, nes zinociau, kad dangus verkia su manim. Jis kaip ir mano shirdis ilgisi tawes. O tau, tau viska nusispjauti. Tau nerupi kitu pergyvenimai ir jausmai. Zinai nekenciu tawes, bet ish tos neapykantos taip tawe myliu. Su kiekviena ashara man vis labiau skauda shirdi, su kiekvienu kraujo lashu vis labiau tawe myliu. Atrodo viskas manyje uzshalo. Nematau kitu zmoniu, ju laimes. Vis reciau pradedu shypsotis. Niekas tawes nesugebejo pakeiti.NIEKAS. Daugiau nera zmoniu nuo kuriu lupu prisilietimo ash pradedu virpeti. Nera zmoniu nuo kuriu glamoniu mano siela juokiasi. Tu buvai vienintelis toks. Atsisakyciau gyvenimo vien tam, kad pamatyciau vel tavo kupinas meiles ir shvelnumo akis, kurios ziuretu i mane. Bet Tu to nesuprasi.NIEKADA.
Niu cia kitas eilerashtukas toksai yra kuriau ji kai man buvo 12 )) gal kam patiks nzn.
Meile- ugnis begaline
Ji atnesha skausma daznai.
Shirdis, meiles nakvine
Nemoka ji plakti ramiai.
Nakciai atejus uztyla
Plaka viduj vis tyliau
Tyliai ja zvaigzdes ramina
Myleti vis nori karshciau
Balsas vidinis uzkimes
Mintys vel lekia toli
Zygis shirdziai naktinis
Nemoka ji buti rami.
Tos eiles praranda vis prasme
Bet verkia shirdis vis labiau
Nenoriu eilerashcio testi
Nei vieno zodzio daugiau
Jei dabar lytu lietus, o ne shviestu saule, buciau pats laimingiausias zmogus, nes zinociau, kad dangus verkia su manim. Jis kaip ir mano shirdis ilgisi tawes. O tau, tau viska nusispjauti. Tau nerupi kitu pergyvenimai ir jausmai. Zinai nekenciu tawes, bet ish tos neapykantos taip tawe myliu. Su kiekviena ashara man vis labiau skauda shirdi, su kiekvienu kraujo lashu vis labiau tawe myliu. Atrodo viskas manyje uzshalo. Nematau kitu zmoniu, ju laimes. Vis reciau pradedu shypsotis. Niekas tawes nesugebejo pakeiti.NIEKAS. Daugiau nera zmoniu nuo kuriu lupu prisilietimo ash pradedu virpeti. Nera zmoniu nuo kuriu glamoniu mano siela juokiasi. Tu buvai vienintelis toks. Atsisakyciau gyvenimo vien tam, kad pamatyciau vel tavo kupinas meiles ir shvelnumo akis, kurios ziuretu i mane. Bet Tu to nesuprasi.NIEKADA.
Niu cia kitas eilerashtukas toksai yra kuriau ji kai man buvo 12 )) gal kam patiks nzn.
Meile- ugnis begaline
Ji atnesha skausma daznai.
Shirdis, meiles nakvine
Nemoka ji plakti ramiai.
Nakciai atejus uztyla
Plaka viduj vis tyliau
Tyliai ja zvaigzdes ramina
Myleti vis nori karshciau
Balsas vidinis uzkimes
Mintys vel lekia toli
Zygis shirdziai naktinis
Nemoka ji buti rami.
Tos eiles praranda vis prasme
Bet verkia shirdis vis labiau
Nenoriu eilerashcio testi
Nei vieno zodzio daugiau
Sakyciau, kad labai grazu, o jei butumi sudejusi visur kur reikia skiriamuosius zenklus, tai butu nuostabu, nes is esmes isijauciau tik po to, kai perskaiciau 3 kartus ir mintyse sudejau skyriamuosius zenklus. Nezinau kiek tau dabar metu, bet jei dvylikos metu rasai (tikiuosi, kad nenusirasei )tokius eilerascius su mintimi ir poliekiu, tai nemesk sio uzsiemimo...jei netapsi rasytoja ar poete, bet uz tai sau, savo vaikams paliksi gera prisiminima apie save
hm.. kaip jums iseina parasyti graziai?
as vos tik pradedu ka nors rasyti, tai gaunasi kazkas ziauraus (ne ta prasme, kad prastai, bet ziauraus tikraja to zodzio prasme)...
hm.. kaip jums iseina parasyti graziai?
as vos tik pradedu ka nors rasyti, tai gaunasi kazkas ziauraus (ne ta prasme, kad prastai, bet ziauraus tikraja to zodzio prasme)...
Vakarykstes pagirios matyt tave kankina ir mokslai uzkniso
man nebuwo salta... as buwau tawo gleby. Tavo lupos liete manasias, bet asaros riedejo skruostais... Jos uztemde mano akis ... As verkiau. Verkiau ir prasiau neiseiti ... As prasiau ir vis kartojau tavo varda, bet tu isejai ... Isejai neistares sudie ... maciau kaip tu tolsti... Maciau, bet tawo seselis dingo ... Dingo amzinai...
nemanau, kad tai kazkas ipatinga, tiesiog rasiau is sirdies ...
taip raso kas antras o gal net kiekvienas ne vienam ish musu nesvetimi tokie ishgyvenimai juk tai gyvenimas taip ir bus tol kol rasi sau artima zmoguti su kuriuo leisi visa gyvenima...tai tiek...tu ne viena...neliudek...
man nebuwo salta... as buwau tawo gleby. Tavo lupos liete manasias, bet asaros riedejo skruostais... Jos uztemde mano akis ... As verkiau. Verkiau ir prasiau neiseiti ... As prasiau ir vis kartojau tavo varda, bet tu isejai ... Isejai neistares sudie ... maciau kaip tu tolsti... Maciau, bet tawo seselis dingo ... Dingo amzinai...
o man wisai grazu,,,
atsiversk bet kuria poezijos knyga, ten rasi dar graziau.