hm...idomiai cia...gimtasis miestas -kedainiai, jaunos dieneles prabego jonavoj, studijos kaune....kazi ka cia issirinkt reiktu? aj nzn kaunas man patinka kazkodel...siaip kaip miestas, vilniuje zmones labiau atsipalaidave ir nuosirdesni, pajurio miestai yra aj nzn , bet man visi miestai turi ir pliusu, ir minusu...vat
paneweziukaijs aijsqu ,neas cia gywenaw ir augaw ir wisaij cia ne mazoji cikaga !!! BET ZINOMA NORECIAUW i vln ,ten dideles erdwes ir lb grazu o seijp wisur geraij bet namie gerewsia
as is Siauliu esu ir man cia viskas patinka galetu buti tik dar daugiau klubu tokiu achujenu nes visi po biski nusibosta kaip per daznai lankaisi. Bent siauliai auklejimu uzsiima moko visa pasauleli gyventi taip kaip mes gyvename
Kadangi miestai Lietuweleje yra 4 (Vilnius,Kaunas,Klaipeda,Siauliai)..pradesiu nuo galo..
Siauliai - sitas miestas pasiwys tik kauna..miestas atsigaunantis ekonomiskai bet ten nera ka weikti..duobe..mastantys zmones juda is ten..bet tik kolkas..
Kaunas - kazkas pasake "kaune irgi galima gywenti" =DD .. oj .. mafija gangsteriai =DDD tinginiai...zmonijos purwas..trumpai tariant duobe..yra ka weikti bet dazniausiai teks kapstytis is miesto muziku sudarytu keblumu. Ekonomika...kaunas pasiekes sawo wirsune..kur jam plestis??kokio welnio jam plestis...realiai galetu ji wisa nugriauti ir pristatyti gamyklu .. butu daugiau naudos..
Klaipeda - TAIP narkomanu skaicius nemazas,TAIP daug rusakalbiu,TAIP ne pats didziausias miestas...BET miestas judantis..ir dar kaip.Pastaruosius 2 metus ekonomiskai lenkia Vilniu.. neblogai ar ne? Miestas grazus, wisada rasi ka weikti ir kur nueiti..zmones malonus..na kaip ir wisur rasi purwo bet ateiti matau tik sito miesto... UOSTAS, PAJURIS..Sis miestas pralenks wisus - FAKTAS..tereikia laiko.Nepamirskime ir to kad wasaros sostine yra pajuris Klaipeda,Palanga,Sventoji.. Beja kas papriestarautu kad graziausios paneles Klaipedoje? =))
Vilnius - Siaulietis pasakytu: nera su kuo pasimusti - wisi baxurai lopai.Nera i ka paziureti - wisos panos baidykles=DDD apie panas tai tikrai pritariu sostine ... oHo .. na ir kas.. wardas, tik wardas.. Dabar jau wadinamas guminis miestas kadangi wisi kaimai ir kaimiuksciai werziasi ten nes juk ten Vilnius...Jam sudetinga sutalpinti tiek zmoniu...darosi keblu ten gywenti, sunku "kwiepuoti"... Kad ir koks muzikelis ten apsigywenes pakelesnosi pasakys : as is Vyyylniaus =DD nors gal net nezino tokio zodzio TEATRAS, LITERATURA, MENAS, KULTURA, ETIKA.. juokingi man tokie zmones.. gywens urwe bet cyps : as is Vyyylniaus =DDD
Isikrausciau is Vilniasu i Klaipeda ir jum patarciau..dabar nei uz ka i Vln negryzciau..JEGA miestas .. JEGA . Noresi i teatra - prasom, i koncerta - prasom, prie juros - prasom,i kluba - prasom...wiskas witoje.. Isimylesi jura ir niekada nenoresi palikti sito miesto..
KLAIPEDA miestas NR.1 !!! sakykit ka norit...
Man labiausiai patinka Vilnius ir Klaipeda, nors gyvenu Mazeikiuose bet mazeikiai tai kaimas paskutinis nori grazesnio rubo ar idomesnio daikto tai niekur nerasi tenka i Klaipeda waryt...Vilniuje tai neriealus uzupis ir visas senamiestis pries pora sawaiciu waikstinejom po vilniu su sese tai ispudi nerealu paliko...O beto siuose miestuose dazniausiai lankausi...
p.s. kas gyvena klaipedoje ir vilniui gal zinot kokiu geru parduotuviu kur galima butu paieskot dowanu kaledoms?
Kadangi miestai Lietuweleje yra 4 (Vilnius,Kaunas,Klaipeda,Siauliai)..pradesiu nuo galo..
Siauliai - sitas miestas pasiwys tik kauna..miestas atsigaunantis ekonomiskai bet ten nera ka weikti..duobe..mastantys zmones juda is ten..bet tik kolkas..
Kaunas - kazkas pasake "kaune irgi galima gywenti" =DD .. oj .. mafija gangsteriai =DDD tinginiai...zmonijos purwas..trumpai tariant duobe..yra ka weikti bet dazniausiai teks kapstytis is miesto muziku sudarytu keblumu. Ekonomika...kaunas pasiekes sawo wirsune..kur jam plestis??kokio welnio jam plestis...realiai galetu ji wisa nugriauti ir pristatyti gamyklu .. butu daugiau naudos..
Klaipeda - TAIP narkomanu skaicius nemazas,TAIP daug rusakalbiu,TAIP ne pats didziausias miestas...BET miestas judantis..ir dar kaip.Pastaruosius 2 metus ekonomiskai lenkia Vilniu.. neblogai ar ne? Miestas grazus, wisada rasi ka weikti ir kur nueiti..zmones malonus..na kaip ir wisur rasi purwo bet ateiti matau tik sito miesto... UOSTAS, PAJURIS..Sis miestas pralenks wisus - FAKTAS..tereikia laiko.Nepamirskime ir to kad wasaros sostine yra pajuris Klaipeda,Palanga,Sventoji.. Beja kas papriestarautu kad graziausios paneles Klaipedoje? =))
Vilnius - Siaulietis pasakytu: nera su kuo pasimusti - wisi baxurai lopai.Nera i ka paziureti - wisos panos baidykles=DDD apie panas tai tikrai pritariu sostine ... oHo .. na ir kas.. wardas, tik wardas.. Dabar jau wadinamas guminis miestas kadangi wisi kaimai ir kaimiuksciai werziasi ten nes juk ten Vilnius...Jam sudetinga sutalpinti tiek zmoniu...darosi keblu ten gywenti, sunku "kwiepuoti"... Kad ir koks muzikelis ten apsigywenes pakelesnosi pasakys : as is Vyyylniaus =DD nors gal net nezino tokio zodzio TEATRAS, LITERATURA, MENAS, KULTURA, ETIKA.. juokingi man tokie zmones.. gywens urwe bet cyps : as is Vyyylniaus =DDD
Isikrausciau is Vilniasu i Klaipeda ir jum patarciau..dabar nei uz ka i Vln negryzciau..JEGA miestas .. JEGA . Noresi i teatra - prasom, i koncerta - prasom, prie juros - prasom,i kluba - prasom...wiskas witoje.. Isimylesi jura ir niekada nenoresi palikti sito miesto..
KLAIPEDA miestas NR.1 !!! sakykit ka norit...
O as tau sikart rimtai pasakysiu- zodziu, kad ir neesu isdidus tuo Paneveziu(kur gimes ir isauges), taciau tikresniu ir teisingesniu zmoniu nera... nesnekant apie "gudrius kavianskus" ar falshyvus Vilniovskus(portugalus) ar apzuvejusius kalipedienius ar valstiecius "Shaulia"
Pati gimiau Silutej.Mielas miestelis, bet kazkaip nelabai spejau ji pamegti,visgi buvau ten tiktai 3kartus kokius.Nors siaip jame ilgai neisgyvenciau, esu pripratus prie Vilniaus ir nenoriu niekur varyt is cia.Kazkaip visos tos gatves gatveles pazistamos iki skausmo,atrodo,kad viskas yra sava.Klaipedoje buvu tik viena karta - nepatiko.Ir ziauriai nepatiko.Taip pat nespejau to miesto pamegt per toki trumpa laika.Maciau tik neigiamas puses.Dzin ta jura.Panevezys, kiek atsimenu,tai isvaizdoj labai fainas,bent buvo ~2002m.Kaunas taip pat jokio gero ispudzio nepaliko,"ne tokie" zmones.Zodziu.Vilnius visados buvo ir buvo man geriausias.
Nieko nesupratau cia kaip gentys.. kaip rusys kokis dar neatpazintos? ar kazkas panasiai negi tokie jus, kad savo kalbos ( LT ) asmenis smerkiat ?
koks skirtumas koks miestas ? juk visuose yra ir bus zmoniu su savo asmenine nuomone kuriai jus priestarausit arba pritarsist
kam tos duobes jei gali visi kalnus sustumt ?
vel pasistoja klausimas man sunku daros kai nori, bet nezino ko nori tada reik klaust tu paciu kurie aisku kaip diena arba pasakys panasiai arba papriestaraus ir tai bus priesingai
O priesingai pacio klausimui nes klausimai ( forumo tema uzvedama tam kad ) patenkint savo poreikius savo uzduotu klausimu
Tai va FORUMAS atsako arba patenkintas ka sukurei arba ne ( cia susumavus to forumo dalyvius )
Asmeniškai, - Vilnius. Todėl, kad gimtasis. O jeigu atvirai.. Visi Lietuvos miestai yra nuostabūs. Jau daugiau kaip metai, kai nebuvau Lietuvoje, važiuočiau į betkokį miestą, kad tik Lietuvon.