Štai grįžau neseniai namo ir susimąsčiau dėl tokio dalyko: sako, kad Vilniuje gyventi geriau nei Kaune, o Klaipėda taip pat gražus ir svetingas miesteliūkštis. Dar sako, kad vienur yra daugiau gražių merginų, o kitur mažiau.. Vienur yra, ką veikti laisvalaikiu, o kitur -ne. O kuris miestas jums labiausiai prie širdies ir kodėl?
As gimiau ir uzaugau Kaune, bet labai nemegstu sio savo miesto. Cia zmones labai konservatyvus, o kai as megstu ryskesni stiliu- i mane daug kas smerkiamai ziuri. Vilniuje ir Klaipedoje tokiu problemu nekyla. Vilnius- geras miestas, bet verslo ten jau negaletum vystyti- viskas mirtinai uzkimsta ir be pazystamu neprasiskutum. Klaipeda sia prasme zymiai geriau- ten ekonomika sparciai auga, labai palankios galimybes uzsiimti savo individualia veikla, o mano veiklai ir zmones labai tinkami butu- tokie visi norintys isbandyti neiprastu dalyku. Na, o mano gimtasis miestas merdi, bent jau ekonomikos prasme. Investicijos dideles, bet niekas realiai nevyksta. Deja, siuo metu niekaip is cia negaliu pabegti, bet gal kada...
Tada vadinasi Klaipedoje tikrai gerai, bet tamistos nera na nebent atostogoms griztum , ot laikykites tada isikibe ania..
Siaip tai as be galo megstu savi miesta- Klaipeda, cia tiesiog nuostabu ir gera, draugiski zmogeliukai, turim jura, linksmas vasaras , o ko daugiau reikai
man siaip geriausias miestas Vilnius, nes ten ir zmones ir gyvenimoritmas atitinka mano poreikius... bet ten as negyvenu gal kada ir apsigyvensiu... gal... klaipeda man maziau pazystama... bet siaip tikrai neblogas miestas... o del kitu... na Kaunas... kai prisikels is numirusiu gal man ir vilniaus nereikes...