Sveikos paneles! Gal kas zinote kiek kainuoja abortas?o gal kada teko tai patirti?
liaba.Aborto kaina priklauso nuo nestumo men.Jei esi nepilnamete, tai reikia tevu sutikimo abortui ir atrodo kad kaina didesne.Siaip daro ligonineje, kaina mazdaug 200lt, bet tiksliai nepamenu.
sveika:)apie aborta zinau lb daug.tai galiu truputi papasakoti is tiesu tai tevu sutikimo nereikia jei tau yra 16metu,tada gali nispresti peti,bet tevai turi pasirasyti kad jie zino kad tu darysies aborta!kainos nzn,bet abortas,daromas taip:pirmiausiai tau ikisa i gimda toki daikta kurio gale yra znyples ir jomis kudykiui sukamaisiais judesiais israunama kojyte,po to rankyte ir taip visos dalys,po aborto sesele paziuri sudeliodama kuno dalis ar nieko nepaliko tavo gimdoj,tada dar visus likucius nugramdo nuo gimdos sieneliu,bet del to ir gali nepastoti daugiau:! dar vienas aborto budas:tai kai i ta skysti kuriame kudikis auga per pilva suleidzia druskos,tada po dvieju dazniausiai dienu prasideda saremiai ir gimsta negyvas kudikis YRA DAR ir isvalymas jis daromas:kai ikisama i gimda straubliukas ir juo susiurbiamas vaikelis,bet tai daroma iki dvieju savaiciu! tai yra ziauru bet tiesa uztikrinu,tuo labiau vaikuciai viska jauciu,ir jiem lb skauda bet jie negali nieko pasakyti tuo labiau 25 diena po nestumo jau plaka sirdele ir formuojasi nervu sistema
sveika:)apie aborta zinau lb daug.tai galiu truputi papasakoti is tiesu tai tevu sutikimo nereikia jei tau yra 16metu,tada gali nispresti peti,bet tevai turi pasirasyti kad jie zino kad tu darysies aborta!kainos nzn,bet abortas,daromas taip:pirmiausiai tau ikisa i gimda toki daikta kurio gale yra znyples ir jomis kudykiui sukamaisiais judesiais israunama kojyte,po to rankyte ir taip visos dalys,po aborto sesele paziuri sudeliodama kuno dalis ar nieko nepaliko tavo gimdoj,tada dar visus likucius nugramdo nuo gimdos sieneliu,bet del to ir gali nepastoti daugiau:! dar vienas aborto budas:tai kai i ta skysti kuriame kudikis auga per pilva suleidzia druskos,tada po dvieju dazniausiai dienu prasideda saremiai ir gimsta negyvas kudikis YRA DAR ir isvalymas jis daromas:kai ikisama i gimda straubliukas ir juo susiurbiamas vaikelis,bet tai daroma iki dvieju savaiciu! tai yra ziauru bet tiesa uztikrinu,tuo labiau vaikuciai viska jauciu,ir jiem lb skauda bet jie negali nieko pasakyti tuo labiau 25 diena po nestumo jau plaka sirdele ir formuojasi nervu sistema
o kam tiek daug parasei ... ir dar ne i tema.Juk klausimas buvo kiek kainoja. Ir ne reikia cia reklamos daryt.Juk tai yra neisvengiama,kiekvienam savo gyvenimas.
niu nors nelabai nusimanau apie aborta bet pati(nors ir ne savu kaliu)patyriau kaip sunku..... kazkada kai as pradejau vystytis savo mamos isciose, ji norejo pasidaryti aborta nes as dar turiu uz save vyresnius 2 brolius ir jei butu gimes dar vienas berniukas butu sakes... bet ne tame esme, o istikro kai gime antrasis mano brolis motinka po kiek laiko vel pastojo ir buvo negalima gimdyti nes galejo buti labai dideliu komplikaciju...niu it taip toliau..... kai pagalvoju kas butu jei mam tikrai butu pasidariusi aborta... dabar as neegzistuociau.... bet mamos dziaugsmui gimiau as ir ji iki siol dekoja tiem zmonem kurie patare jai ta sunkia gyvenimo akimirka
mano puseseredaresi 2 atsiurbimus ir 3 abortus sake siaubingas jausmas bet tai dar niekoblogiausia tai kad dabar ji nori pasigimdyti vaikeli pastoja bet niekaip negali jo isnesiot nes gimdos sieneles pazeistos ir vaikutis negali prisitvirtint jai jau buvo 2 persileidimai nezinau gal vel kam nors pasirodys kad as ne i tema parasiau bet mano nuomone toke kad bent jau pirma kart pastojus gimdyciau tikrai nes bijociau kad negalesiu turet vaikuciu.
as dariausi ir isvalima ir atsiurbima.
Bet tai jau buvo po gimdimo pimu vaiku.O po trecio vaiko as dariausi 2 kartus atsiurbimus.Mane tikrai tai ne zeide,nes man vaiku jau uztenka.
Kai praradau savo pirmai vaika,man buvo depresija.Todel suprantu mergynu kurios taip pries abortus.Kuri nera dar pagimdziusi dveju vaiku niekada nesupras,kad isvalimas yra neapseinama procedura.Juk nevisada gali 100% apsisaugot nuo nestumo.
O ypac po gimdimo pirmi 3menesiai labai pavoingai vaisingi.
Nesmerkit tu moteru kurios darosi abortus,jos pacios pasirenka savo gyvenima ir pacios uz ji atsako.
Jei ji pagimditu ta vaika,kas jai padetu ji islaikyt ? tie zmones kurie smerke moteri uz aborta?ar valstybe kuri moka tik 93lt uz vaika iki 3metu. Ir tai ji turi pristatyt pazyma ,kad tas vaikas turi teva.O kuri vienisa moterys gali per prievarta priverst vaikina duot pavarde tam vaikui kuri jis jai "itaise"?
as seiptikrai nesu pries abortus ir tikrai nesakau kad nedaryciau pati bet galiu duot 100% kad pirma vaikuti gimdyciau nes man daktarai net kontraceptiku nepatare gert o abortas man isvis labai sumazintu galimybe kada nors turet vaikeli.
Dariausi ir as ,baisu vis su tais bajeriukais(tipo nutrauktas aktas -baigia ant pilvo ir se tau,)tai nekenciau saves ,nei vyro.Dabar saugausi ir pasizadejau jei pastosiu(aisku jei taip ir ivyktu tai ne nuo bet ko) daugiau nedarysiu jokiu valymu...
Jeigu isaulesi suni tai jis tikrai nesiks kur papuola tai aisku jei tureciau tris vaikus man gal netgi 1 uztektu tai jau daryciaus isvalyma bet pirmoji tai tikrai gimdyciau.
As tai turejau du sunis viena tebeturiu tokie protigi suniukai gaila kad tik vienas liko.Atsimink tik viena kalytes daug protingesnes ir lengviau isauklejamos uz suniukus ce ne mano teorija bet taip tikrai yra ir knygose taip net rasoma.