| Autorius |
Žinutė |
Romantike=)
Svečias
|
iskylo klausimelis? Kuo gi skiriasi forsai nuo metalistu? gal kas galetu man pasakyti.........  |
|
| 04-12-15 18:48 |
Atsakyti |
|
Begemotas
Svečias
|
| Romantike=): |
iskylo klausimelis? Kuo gi skiriasi forsai nuo metalistu? gal kas galetu man pasakyti.........  |
Chi chi... Ogi skiriasi plaukų ilgiu ir apdarais... Ir skiriasi, kaip čia geriau pasakius, kardinaliai... Jeigu žmogus visada dėvi tvarkingai ir dailiai išskalbtą (arba ne) sportinę aprangą, ir avi puikius bet kokia proga pritinkančius sportinius batelius (liaudyje "kedais" vadinamus), jeigu žmogaus plaukai visada tvarkingai ir elegantiškai pakirpti (paprasčiau tariant, jų iš viso ar beveik iš viso nėra), tai tas žmogus vadintinas forsu... Kita vertus, jei žmogus yra kūtvėla su ševeliūra tokio ilgio, kad besituštinant tie plaukai jau trukdo, ir absoliučiai VISADA (net per vasaros karščius, net paplūdimyje) nešioja "kožą" (odinę striukę) su apynemažiu skaičiumi įvairiausių geležėlių, bei "kerzus" (kareiviškus aukštaaulius batus) ir keičia kojines kas dešimt metų (juk per dažnai neverta - vis viena tuojau pat suprakaituos), tai tas žmogus yra metalistas (barely distinguishable from goth)  |
|
| 04-12-15 19:23 |
Atsakyti |
|
Wildstar
Naujas aistruolis
|
O kaip jo vidus. Idomu kuo skiriasi metalisto nuo forso. Kiek pastebiu tai forsai tik keiktis moka niu dar ir nusispjauti kur nors i kampa  |
|
| 04-12-15 19:28 |
Atsakyti |
|
Svečias
|
| Wildstar: |
O kaip jo vidus. Idomu kuo skiriasi metalisto nuo forso. Kiek pastebiu tai forsai tik keiktis moka niu dar ir nusispjauti kur nors i kampa  |
Vidus kiekvieno labai individualus - bet apie metalistus vis tiek esu geresnės nuomonės.  |
|
| 04-12-15 19:52 |
Atsakyti |
|
Wildstar
Naujas aistruolis
|
Vo nors vienas zmogus man pritare manau kad jie daug kuribeskesni labiau svajingi daugiau ai nezinau labai daug apie juos galima kalbeti...................... |
|
| 04-12-15 23:06 |
Atsakyti |
|
LeXeR
Tikras aistruolis
|
forsai duxai , metalistai ne  |
|
| 04-12-15 23:12 |
Atsakyti |
|
SeTaur
Tikras aistruolis
|
| LeXeR: |
nuo forsu apsisaugoti gamina ivairias preimones ... duju balionelius , ginklus... |
|
| 04-12-16 09:58 |
Atsakyti |
|
Isejau_Is_Proto
Tikras aistruolis
|
| SeTaur: |
nuo forsu apsisaugoti gamina ivairias preimones ... duju balionelius , ginklus... |
apskritai man tos temos apie forsus, metalistus, gotus, fyfas ir pan. atrodo kvailos...
visi tik klykia rekia aplinkui, kad nera tolerancijos is aplinkiniu uz tai, kad jie yra tokie kokie yra, issiskiriantys is pilkos mases ir t.t. Taciau tie patys rekautojai neparodo ne laselio tolerancijos tiems, kurie nera ju bendraminciai, nesirengia kaip jie ir laikosi nuostatu priestaraujanciu ju nuostatoms...
I don't get it |
|
| 04-12-16 14:48 |
Atsakyti |
|
Wildstar
Naujas aistruolis
|
Bet labai svarbu apie tai pasneketi todel kad bl negaliu ziureti kai zmogus eina keiksnojasi spjaudosi tai yra slykstu fiu ( nors kiekvieno skirtinga nuomone) niu nezinau ne visi tokie bet daugelis taip. Jei nebutu viso sito apie tai niekas ir nesneketu  |
|
| 04-12-16 19:35 |
Atsakyti |
|
Isejau_Is_Proto
Tikras aistruolis
|
| na tai nepriklauso nuo ta forsas jis ar metalistas... tai tiesiogiai priklauso nuo jo kulturos lygio... |
|
| 04-12-17 11:15 |
Atsakyti |
|
Wildstar
Naujas aistruolis
|
| niu ne visada dauguma ju visu yra toks iprotis( nors kiek as pazystu neformalu) tikrai nesutikau dar tokio panasaus i forsa nebent jis nebutu metalistas.;... |
|
| 04-12-17 21:30 |
Atsakyti |
|
No_time_to_cry
Tikras aistruolis
|
PZDC!!!!!!! kaip tokiu loxiu kaip tu dar atsiranda!!! GEDA!!! slepkis!!! *** metalo nuo forso neskiri nu ***!!! jei ir drabuziai vienodi butu ir galva plika, ant kaktos forsui visada parasyta butu "as durnas netolerantiskas remas"!
Blec negaliu nervuoja tokie zmones, apsisviesk truputy  |
|
| 04-12-17 23:06 |
Atsakyti |
|
Wildstar
Naujas aistruolis
|
bl siaip galetu ir nevaryti nes siaip as zinau tik noriu suzinoti kitu zmoniu nuomenes .Paklausineti ka jei apie tai mano. Bl spredzia is pirmu dozdiu mane nervina tokie zmones.As dar nebuvau tokio zmogaus sutikusi kuris nezinotu nieko apie metalistu ir forsus tad galetum ir pamastyti truputi ............................... |
|
| 04-12-18 16:08 |
Atsakyti |
|
No_time_to_cry
Tikras aistruolis
|
bl siaip galetu ir nevaryti nes siaip as zinau tik noriu suzinoti kitu zmoniu nuomenes .Paklausineti ka jei apie tai mano. Bl spredzia is pirmu dozdiu mane nervina tokie zmones.As dar nebuvau tokio zmogaus sutikusi kuris nezinotu nieko apie metalistu ir forsus tad galetum ir pamastyti truputi ............................... |
Apsisvietes ir protingas zmogus tokiu klausimu neuzdavineja!  |
|
| 04-12-18 22:23 |
Atsakyti |
|
Raven
Tikras aistruolis
|
kuo skiriasi pienas nuo degtines?  |
|
| 04-12-18 22:26 |
Atsakyti |
|
Isejau_Is_Proto
Tikras aistruolis
|
pienas nuo degtines?
na tai priklauso nuo to kiek tu jau esi tos degtines isgeres |
|
| 04-12-19 12:09 |
Atsakyti |
|
Wildstar
Naujas aistruolis
|
No_time_to_cry Wildstar:
bl siaip galetu ir nevaryti nes siaip as zinau tik noriu suzinoti kitu zmoniu nuomenes .Paklausineti ka jei apie tai mano. Bl spredzia is pirmu dozdiu mane nervina tokie zmones.As dar nebuvau tokio zmogaus sutikusi kuris nezinotu nieko apie metalistu ir forsus tad galetum ir pamastyti truputi ...............................
Apsisvietes ir protingas zmogus tokiu klausimu neuzdavineja!
--------------------------------------------------------------------------------
niu seip jei kazkas tau nepatinka tai gali ir patyleti nebutinai savo nuomone reiksti. Ka jau paklausti siais laikais negalima? nebutina pykti ir vadinti kitus durniais geriausia pasiziureti i pati save ir susimastyti.......... |
|
| 04-12-19 13:44 |
Atsakyti |
|
No_time_to_cry
Tikras aistruolis
|
No_time_to_cry Wildstar:
bl siaip galetu ir nevaryti nes siaip as zinau tik noriu suzinoti kitu zmoniu nuomenes .Paklausineti ka jei apie tai mano. Bl spredzia is pirmu dozdiu mane nervina tokie zmones.As dar nebuvau tokio zmogaus sutikusi kuris nezinotu nieko apie metalistu ir forsus tad galetum ir pamastyti truputi ...............................
Apsisvietes ir protingas zmogus tokiu klausimu neuzdavineja!
--------------------------------------------------------------------------------
niu seip jei kazkas tau nepatinka tai gali ir patyleti nebutinai savo nuomone reiksti. Ka jau paklausti siais laikais negalima? nebutina pykti ir vadinti kitus durniais geriausia pasiziureti i pati save ir susimastyti.......... |
Gerai ce sumastei, pati savo patarimu ir pasinaudok, nes, matau tau to reikia kaip oro!!!
P.S. Seip forumai ir skirti tam, kad isreikstum savo nuomone, kad ir kokia ji bebutu.  |
|
| 04-12-19 20:09 |
Atsakyti |
|
Wildstar
Naujas aistruolis
|
Man nepatinka pyktis ir nesiruosiu daugiau apie tai kalbeti viskas uzkniso tai aiskinti kuris cia geriausias ir teisiausias vienu poziuriu as teisi kitu - tu.Niu jei nori ir toliau gali varyti bet man tai ph kiekvienas turi savo nuomone  |
|
| 04-12-19 21:04 |
Atsakyti |
|
SeTaur
Tikras aistruolis
|
| Isejau_Is_Proto: |
| SeTaur: |
apskritai man tos temos apie forsus, metalistus, gotus, fyfas ir pan. atrodo kvailos...
visi tik klykia rekia aplinkui, kad nera tolerancijos is aplinkiniu uz tai, kad jie yra tokie kokie yra, issiskiriantys is pilkos mases ir t.t. Taciau tie patys rekautojai neparodo ne laselio tolerancijos tiems, kurie nera ju bendraminciai, nesirengia kaip jie ir laikosi nuostatu priestaraujanciu ju nuostatoms...
I don't get it |
na va ... o tu tixliai ir zinai kas cia ka netoleruoja ... |
|
| 04-12-20 10:47 |
Atsakyti |
|
kaliause
Tikras aistruolis
|
kaip jau kazkada sakiau man ***,kas tas zmogus,forsas,fifius ar dar bbz kox,bet man labiau rupi jo mintys ir bendrawmas kas is to kad eini su metalistu(arba tuo kuris juo dedasi,nes dabar noredami nebuti forsais wisi tampa kazkuo kitu) ir neturi ka jam pasakyti,o jis tauskia kaip eis gert i kapines... nu zdz  |
|
| 05-01-05 14:04 |
Atsakyti |
|
nemylimas
Naujas aistruolis
|
to Romantike=),
atsakysiu viena jie daugiau ar maziau yra panasus, nes tiek forsai tiek metalistai yra gan arsus zmones.. Na forsus galima pazinti is ju baisios fizionomijos, ir ju veiksmu bei sklindancios "labai grazios" kalbos.. O va metalistais tik pastaruoju metu nusivyliau, nes vienas metalistas per naujus metus kartu buvo, tai taip prisidirbo, kad net norejosi jam parodyti is kur kojos dygsta ir ismest i gatve, tai jam pasiseke, kad jo klasiokas, yra mano geras draugas.. Oj tokio kaip negaliu pakesti.. HRRRRR As taip retai pykstu ir nervuojuos, bet jis sugebejo tai padaryti. Neapykanta man jam dabar, visiems baimes ivare.. Isivaizduok ibega i virtuve ir rekia kur peiliai... Slapstem tuos peilius visa miela nakti nuo jo... BAISU!
stai tau ir nuotykiai..
nemylimas |
|
| 05-01-07 02:04 |
Atsakyti |
|
Wildstar
Naujas aistruolis
|
| is visu situ nuomoniu galima daryti isvada kad visi, visi turi savu trukumu ir privalumu........ bet jie vistiek zmones................... |
|
| 05-01-08 19:10 |
Atsakyti |
|
baxaz
Tikras aistruolis
|
| No_time_to_cry: |
PZDC!!!!!!! kaip tokiu loxiu kaip tu dar atsiranda!!! GEDA!!! slepkis!!! *** metalo nuo forso neskiri nu ***!!! jei ir drabuziai vienodi butu ir galva plika, ant kaktos forsui visada parasyta butu "as durnas netolerantiskas remas"!
Blec negaliu nervuoja tokie zmones, apsisviesk truputy  |
o tu tai speju tolerancijos bokstas busi  |
|
| 05-01-08 19:23 |
Atsakyti |
|
mergaites
Svečias
|
metalistai turbut nespjaudo i kampus, nesikeikia, nesidauzo, tolerantiski begalo beproto ir atstrodo taip ------> gal uztex mastyt stereotipiskai??? ne??? forsai irgi ne visi levi!!!
su pagarba mergaites |
|
| 05-01-18 11:02 |
Atsakyti |
|
|