www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Mergaitėms Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
Mėnesinės

Nauja Tema Atsakyti   « Atgal  1, 2, 3 ... 28, 29, 30
Autorius Žinutė
summer00

Naujas aistruolis
ar jums nevelavo po pirmo karto menesines? Confused

10-07-22 14:43       Atsakyti
tytatu1

Naujas aistruolis
Atsiprasau iskart jei sis klausimas jau buvo uzduoztas.Man yra labai idomu ar menesiniu skausmai gali priklausyt nuo tavo svorio.As esu zemo ugio tj sveriu dabar 57 ir menesiniu skaumai vel dingo ,bet kol sveriau 52 jie buvo neapkenciami ir pries metus kol sveriau 55 ju taip pat kaip ir nebuvo.Tai vot ar skausmas priklauso nuo svorio ar ne?

10-08-14 14:15       Atsakyti
mazyle15

Naujas aistruolis
as esu taip pat zema ir sveriu 43 kg, as nejauciu jokiu menesiniu sausmu. tai manyciau kad nepriklauso. =P

10-08-16 09:02       Atsakyti
mazyle15

Naujas aistruolis
Dowiliuxe:
Marijuke:
Dowiliuxe:
Marijuke:
artikuliacija:
X-girl:
artikuliacija:
o tokiu dalyku pasidalinimas gali dar ir kaip suartinti. neslepk. tikrai. pamatysi, pasisnekes kaip su suaugusia Wink

Smile bet man geda. Ka man prie jos prieit ir sakyt?

kokia cia geda?? dar graziau, pusei planetos gyventoju tai atsitinka, ir pastoviai Laughing o tau valgyti ar kvepuoti negeda? Laughing prajuokinai cia mane. viskas ciki, mamai irgi taip yra ir ji zino, kad tai turi mazdaug kazkada ir tau atsitikti, tu nesijaudink. pamatys, kad jau mergaite jos tikrai kiek paaugo Wink gedos cia jokios nera :ne: moterys veliau del to is fizinio pamoku ir darbo nusiplauna :smile2:

man jos tuo ir patynka kad nuo fizinio nusiplaunu Pagauk mane

jau taip labai nemegsti fizinio?as kai negaliu daryt baisei susinerwiju Evil or Very Mad

ryskiai as jo nemegstu Smile

ale matai kaip :smile2:
man tai fizinis ziauriai patinka Sad

10-08-16 09:53       Atsakyti
Desrele96

Naujas aistruolis
giedrux:
per menesines geriau nesimyleti jokiais atvejais ypac jei neplanuoji nestumo... nes pasekmes tikrai gali buti skaudzios...
kokios galetu but pasekmes?

10-10-06 18:27       Atsakyti
nadia999666

Tikras aistruolis
Desrele96:
giedrux:
per menesines geriau nesimyleti jokiais atvejais ypac jei neplanuoji nestumo... nes pasekmes tikrai gali buti skaudzios...
kokios galetu but pasekmes?

infekcines ligos Idea

10-11-09 21:41       Atsakyti
pink4328

Naujas aistruolis
sweikos, man menesiniu jau nera apie 2menesius, tikrai sunerimau, bet jokiu neturejau lytiniu santykiu, petingu ir panasiai... as net neisivaizduoju kas atsitiko, gal kam nors buvo taip atsitike...? ka man daryt? aciu

11-05-03 19:08       Atsakyti
Go2te

Naujas aistruolis
Ei žmonės padėkit!
Man 14 ir mane išskyros kamuoja jau visus metus su trupučiu, o šiandien nuėjusi į tualetą pamačiau, kad tos išskyros rudos su truputi kraujo. Ką tai galėtu reikšti? Ar tai skaitosi mėnesinėmis? Padėkit aš nieko nesusigaudau! :ne: Surprised

11-06-04 21:37       Atsakyti
monika666666

Naujas aistruolis
Go2te:
Ei žmonės padėkit!
Man 14 ir mane išskyros kamuoja jau visus metus su trupučiu, o šiandien nuėjusi į tualetą pamačiau, kad tos išskyros rudos su truputi kraujo. Ką tai galėtu reikšti? Ar tai skaitosi mėnesinėmis? Padėkit aš nieko nesusigaudau! :ne: Surprised

Man buvo taip pat neseniai ir as nieko nesuprantu...Buvo tik kokias keturias dienas ir jau praejo dvi savaites ir vis nieko. Neutral Laukiu kito menesio pradzios(nes sio menesio pradzioje tai buvo), gal pasirodys menesines...
P.S.Man 12(beveik 13 Very Happy) ir pas mane taip pat visus metus jau isskyros.

11-07-22 18:52       Atsakyti
liutuke222

Naujas aistruolis
Sveiki, ar galejau pastoti, jeigu neturejau sekso ( vyras man dare rankom ir savo lytiniais organais mano lytiniu organu masaza kitaip sakant masturbavo kad pajusciau orgazma.)? Jis man tai dare per menesines. Menesines man veluoja savaite. Prasau atsakymo.

11-08-03 20:15       Atsakyti
nepakenciamoji1

Naujas aistruolis
sveiki Norejau mergaiciu paklaust nesusergu jau beveik 2 menesius ir labai byjau kas gali buti ? Confused

11-08-21 21:40       Atsakyti
1110

Naujas aistruolis
Labas nepakenciamoji1 , man tas pats jau gal ir daugiau . Visi sake eit pas ginekologe, bet as bijau ;D nenoriu, skaiciau internete cia gali buti ligos simptomai t.y. Tam tikra laika menesiniu nebuvimas, bet jos turetu pasirodyt manau.

11-11-12 20:42       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti « Atgal  1, 2, 3 ... 28, 29, 30
Perskaitė: 78191   Atsakė: 737
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje