www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Menas, kūryba Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
eilerasciai apie meile

Nauja Tema Atsakyti   1, 2, 3  Toliau »
Autorius Žinutė
rori

Svečias
liudna kad gyvenimas privercia kenteti del meiles na bet taip jau buna.labai skaudu kada tu myli zmogu o jis tik zaidzia su tavim.labai noriu sutikti savo isrinktaji nuosirdu mylima atvira mylinti///visiems linkiu tiketi meile ir laukti jos ji ateis gal taip blankiai kaip rudeni keicia ziema galtaip tyliai kaip auga zole gal...

04-11-03 17:10       Atsakyti
Svečias

stai;taves iesko policija,nes tu pavogei mano sirdi=)tu sesi i kalejima.neiseisi tol kol nesumokesi1000000buciniu!nebent turesi gera advokata arba geras lupas.
laukiu tavo ats:zgretute@one.lt

04-11-12 02:07       Atsakyti
Svečias

aciu uz patarimus Embarassed Velniška idėja Twisted Evil Evil or Very Mad

05-03-17 19:21       Atsakyti
lelka

Naujas aistruolis
rori:
liudna kad gyvenimas privercia kenteti del meiles na bet taip jau buna.labai skaudu kada tu myli zmogu o jis tik zaidzia su tavim.labai noriu sutikti savo isrinktaji nuosirdu mylima atvira mylinti///visiems linkiu tiketi meile ir laukti jos ji ateis gal taip blankiai kaip rudeni keicia ziema galtaip tyliai kaip auga zole gal...

meile ateina prie duru ir neklausia ar lauki, ar ne. ji neklausia amziaus, tik reikia ja tiketi ir ji ateis

05-04-17 19:50       Atsakyti
Svečias

Crying or Very sad Wink Wink Wink Wink Wink Crying or Very sad Crying or Very sad

05-05-26 08:24       Atsakyti
Svečias

rori:
kazkada toki sutiksi ir busi laiminga

05-06-04 18:20       Atsakyti
emina

Svečias
Anonymous:
aciu uz patarimus Embarassed Velniška idėja Twisted Evil Evil or Very Mad
Embarassed Draugai

05-06-14 18:09       Atsakyti
Svečias

Romantika :myliu: :myliu2: Gėlytė Apsikabinkim Širdelė Įsimylėjęs

05-06-14 18:12       Atsakyti
nemylimas

Naujas aistruolis
To rori,

na laukti tikrai nereiktu uzsidarius namie savo kambaryje, ar kad ir sedint ant suoliuko savo kieme.. Meile ateis tik tuomet kai tu stengsies del jos, yra tik viena problema kam skirti tas pastangas, kuriam zmoguij, kad tik neapsirikt.. Tai vienintele ir sunkiausia uzduotis ishsirinkti zmogu! Reikia jausti, kad jis yra geras, kad nuosirdus, draugiskas, rupestingas, supras kai bus sunku, pades kai bus nelengva, snibzdes meiles zodelius i ausyte kuris bus pasiryzes del taves viskm, kai tu to maziausiai tikesies, stebins tave kiekviena diena savo naujomis idejomis, myles tavo akytes, lupytes, ausytes, nosyte, liezuviuka ir tave visa Smile ir kad jam TU patiksi tokia, kokia esi ir kokia busi ateityje, nes kiekvienas mes keiciames po truputi norim mes ar nenorim to.. Tiesiog gyvenimas juda po truputi ir jis mus grudina, dziugina, stebina.. Meile kiekvienas supranta skirtingai, vienam meile tai sexas, vienam meile turi platoniska atspalvi, kitam mylimasis turi buti kiekviena akimirka salia, nes jis kitaip jausies beprotiskai vienisas ir pamirstas.. Meiles jausmas ateina staiga, arba po truputi.... Mylimaji gali sutikt savo draugu rate tiesiog ji geriau pazinusi, o gal jis tave ims ir uzkalbins, kai tu eisi gatve apsirengusi taip, kad kiekvienas vyras negales atitraukti nuo taves akiu, bet zinoma nereikia persistengti su tuom Smile Paskui galima ir perdaug prisigalvoti pamacius tokia panelyte laisves alejoje Wink Turbut jau perdaug ishsipleciau...

okis, nuosirdziai JIS Smile

05-06-16 17:20       Atsakyti
Svečias

As zinau , kad ta zmogu tikrai lb myliu ir zinau , kad jam norciau atsiduot, bet man tik 16 ir as lb bijua, kad nsuklysciau ir ntektu to gailetis wisa likusi gyvenima....
Crying or Very sad

05-08-02 00:36       Atsakyti
Garnie

Svečias
Na ziurint kiek tu suo juo kartu, jeigu bent jau puse metu ir jis irgi tau neabejingas, tai gal tada, jei pat to noresi... Smile [/b]

05-08-02 23:45       Atsakyti
Dzema:)**

Svečias
Na taip jau buna....ne tau vienai....man irgi...as ji myliu galeciau atiduoti viska ir padaryti.O jam ***...as ji lb myliu jis mane irgi...bet..to neparodo.Nesako graziu zodziu ir t.t.Netiki manim,prisigalvoaj nebutu dalyku kad einu su kitais.Papasakojau jam kad karat mane tokie pazystami vos neisrenge nna tik palaidine manau norejo nuimti..tai kaip jis po to supyko..tipo as pati norejau to...aisku kad nenorejau.Bet kam dabar tai rupi.Jau draugaujam kokius 2men.Ir kai visada kalbam visada turime susipykti.Sako kaip as elguosi pz.Kaip jis elgiasi.nesenei pasake kad varys su mergom.Visa nakty negrizo.Tipo buvo lb lb lb lb lb linksma...kaip man jaustis???a??kai taip sako ir daro.Zn senei man ji reikejo palikti bet negaliu.Per daug ji myliu negalu be jo.O jam tai nimotais...turbut bet kada galetu su manim issiskirti...lb skaudu kad jis manes neivertina.Tiek jam ir rupiu..kaip jis siandien kalbejo su mani..debile as kad jo dar nepasiunciau.zn yr adug geresniu.Negu jis.Gal ir galeciau ji pamirsti.Bet kolkas negaliu.Negali ir tiek.....norisi mirti.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad [/b]

05-08-04 22:04       Atsakyti
Nu-as

Naujas aistruolis
Rolling Eyes Wink Exclamation Pats svarbiausias dalykas gyvenime yra gyventi

06-01-10 02:22       Atsakyti
Zujkutea

Naujas aistruolis
Kai tu salia,as jauciuos kaip paukste,
Kuri gali pakilt aukstai aukstai...
Kai tu salia,atsiranda noras gyventi,vien del taves...
Bet kai nera taves salia,pasaulis ima griuti...

Tai buvo skirta vien tik tau...
Tik tau tas juokas,sypsena veide...
Bet tau to nereikejo,
Juk as buvau tau vieno vakaro pana...

Kaip sunku is tavo lupu isgirst "nebemyliu"
Kaip sunku matyt kad jau nereikalinga as tau...
O juk vakar aukso kalnus zadejei,
Ir sakej kad mylesi amzinai...

Kam tau buvo meluoti?
Kam sakei kad myli mane labai labai,
Kam tos buvo scenos pavydo,
Kam zaidej su mano jausmais...

Per sapnus girdziu as tavo balsa,
Matau kaip einame likimo keliu...
Ir kaip saldziai buciuoji tu mano lupas,
Bet gaila cia tik sapnas...

Tu tiek man blogo padarej,
Dauzei man sirdi,ir ne viena karta,
Bet viska,viska tau atleidau,
Nes labai,labai tave mylejau... Ir tebe myliu...Sad

P.S.cia mano pacios kuriba,na gal ir nelabai gerai... Smile

07-02-16 21:07       Atsakyti
nerciuke

Tikras aistruolis
Zujkutea:
Kai tu salia,as jauciuos kaip paukste,
Kuri gali pakilt aukstai aukstai...
Kai tu salia,atsiranda noras gyventi,vien del taves...
Bet kai nera taves salia,pasaulis ima griuti...

Tai buvo skirta vien tik tau...
Tik tau tas juokas,sypsena veide...
Bet tau to nereikejo,
Juk as buvau tau vieno vakaro pana...

Kaip sunku is tavo lupu isgirst "nebemyliu"
Kaip sunku matyt kad jau nereikalinga as tau...
O juk vakar aukso kalnus zadejei,
Ir sakej kad mylesi amzinai...

Kam tau buvo meluoti?
Kam sakei kad myli mane labai labai,
Kam tos buvo scenos pavydo,
Kam zaidej su mano jausmais...

Per sapnus girdziu as tavo balsa,
Matau kaip einame likimo keliu...
Ir kaip saldziai buciuoji tu mano lupas,
Bet gaila cia tik sapnas...

Tu tiek man blogo padarej,
Dauzei man sirdi,ir ne viena karta,
Bet viska,viska tau atleidau,
Nes labai,labai tave mylejau... Ir tebe myliu...Sad

P.S.cia mano pacios kuriba,na gal ir nelabai gerai... Smile

Tu visiskai teisi. Ale manau,kad internete vistik reiktu rasyt TIK gera,o ne kaip pati sakai-nelabai ten kokia poezija ar kaip cia dar pavadint tavo monologa..

07-02-16 21:32       Atsakyti
Ariele

Naujas aistruolis
isiklausyk i sirdeles plakima, tik ji vienintele zmogaus niekada neapgauna...isiklausyk i daina, kurioje kiekvienas liudnas zodis, pasmerkto zuti paukscio meldimas...isiklausyk i lietaus barbenima i stikla, neapsigauk, tai nea lietus, tai mano asaros, prasancios dar karta leisti paliesti Tavo sirdi ir Tavas mintis...isiklausyk i snarancius lapus, tai mano malda, kurios Tu niekada negirdejai..isiklausyk i meile, saukiancia sirdi...gerai isiklausyk..

07-03-15 01:29       Atsakyti
Isduota

Naujas aistruolis
Nuo mazu dienu tikime ispuoseleta,svajinga,romantiska meile...Augdamos svajojame gal apie skirtingus,bet savo svajoniu princus...Lygiai tokiomis pat svajonemis nuo mazumes gyvenau ir as...Tikejau tik svelnia meile-tiek daug duodancia ir tiek mazai reikalaujancia...Istikruju realybeje mano issvajotoji meile buvo kiek kitokia...
Susipazinome budami 13metu.Mano simpatija jam atsirado ta pacia diena kai susitikome.Jis man visada sakydavo,kad turi mergina-taciau as netikejau,tiesa sakant net nenorejau tiketi ir mes bendravome toliav...Susitikinejau su juo daznai.Jis ateidavo su savo draugais as su draugemis.Kiekviena akimirka praleista su juo man buvo pati laimingiausia...Maniau esanti laiminga-taciau pamaciau,kad man laimingai nera lemta buti...
Likimas nubreze aiskia linija tarp musu.Suzinojau -kad jis mergina tikrai turi.Kai suzinojau kas ji-emiau jo nekesti...Jis susitikinejo su mano buvusia DRAUGE,ir tuo paciu metu su manimi...Buvau akla-nepastebejau,kad visa tai buvo tik jo gerai suplanuotas zaidimas-buvau per daug paskendusi jausmuose...Tikejau,kad visa tai dar gali pasikeisti...
Atsitikus dideliai mano seimos nelaimei-musu keliai issiskyre...Isvaziavau i Anglija,o jis liko Lietuvoje.Dabar kai esu cia-toli nuo visu noriu pradeti gyventi kitaip...Be skausmo,asaru ir tai ka sunkiausia pripazinti-be isdavysciu...Skaudu del to,kad praradau draugus-kuriuos gerbiau-ir kurie man buvo patys svarbiausi..Tuo paciu praradau zmogu kuris manes taip nekente,o as ji taip mylejau...Supratau tik dabar,kad savo svajones kuriau be reikalo-ieskojau laimes,silumos ir meiles ten kur jos nebuvo...
Skaudu prisiminti tas akimirkas kurias buvome kartu...Supratau,kad laimingai but privalau susitaikyt su tuom kas buvo ir tai kas dar bus...
Geriau myleti ar buti mylimai?Ar geriau buti vienisai,bet jaustis saugiai?-Ar salia tureti zmogu ir bijoti,kad jis isduos ir pazemins...
Tokius klausimus uzdavineju sau jau seniai...Manau,kad geriau buti MYLIMAI,buti Vienisai,bet jaustis Saugiai...Zodis meile man slepia skausma ir nusivylima-prarastas svajones ir mela...Nenoriu tureti zmogaus kuriam galeciau sakyti,kad myliu,bet noriu tiketi,kad mano gyvenimas kada pasikeis...
Geguzes 19diena buvo paskutine...Apkabinau ji ir isejau...isejau be jausmu-tik su asarom akyse...Norejau pabegti nuo gyvenimo ir nuo saves taciau zinojau,kad tai neimanoma...
Tada tarsi sustojo laikas-atrode krintu zemyn ir netenku visko apie ka taip svajojau-o mano mazas pasaulis liks be juoko,meiles ir svelnumo...
Busiu as viena,o su manimi skausmas ir neapykanta...Supratau tik tiek,kad likau viena.Pasitraukiau is jo gyvenimo visam...Pasijutau laiminga,kad jo mano gyvenime nebera...Galiu dekoti jam uz tai,kad leido man pajusti ta jausma kuri visi vadina- meile...gaila,kad mano sirdis buvo vel sudauzya ir likau apgauta...Nebesu ta naivi mergaite ir nebetikiu roziniu pasauliu...Budama su juo pamisau,kad pasaulyje egzistuoja isdavyste ir melas...Taciau viena diena turejau placiai atsimerkti ir suprasti...kad praradau dar viena zmogu -del kurio gyvenau ir buvau laiminga...nej vienas nesupranta,kad antra karta taip myleti ir pasitiketi zmogumi-neimanoma...
Is meiles emiau reikalauti daugiau...Atsidavimo,Istikimybes,Bendru interesu,Siekiu...protas linkes kontroliuoti jausmus,bet danai reikia elgtis atvirksciai...Turiu tukstancius kaukiu-is kuriu nej viena nesu as...kadangi bijau perdaug kam nors atsiskleisti...bijau ir vel kenteti...
Gyenu dabartimi....su savo svajonemis...taciau islikusia kibirkstele sirdy.

07-08-15 11:46       Atsakyti
Isduota

Naujas aistruolis
Anonymous:
As zinau , kad ta zmogu tikrai lb myliu ir zinau , kad jam norciau atsiduot, bet man tik 16 ir as lb bijua, kad nsuklysciau ir ntektu to gailetis wisa likusi gyvenima....
Crying or Very sad

jei tju to nori ir jey tikrai jis tas kuriam nori atsiduoti...nelauk ir nesigailek del to kas gali buti...gyvenam 21amziai...viskas sias laikais imanoma...apsisaugojimo priemones ir kt...zinok kad veliau gali buti per velu...as turejau labai skaudzia praeiti...ir nebegaliu svajoti kad kada nors noreciau atsiduoti tam kuri myliu...man visa tj prisiminuz....permiegoti su vaikinu butu didele kancia... Crying or Very sad Kapas
niekada nedelsk...ir negalvok kasbus toliau....gyvenam tik karta

07-08-28 19:25       Atsakyti
Isduota

Naujas aistruolis
Anonymous:
Crying or Very sad

jei tju to nori ir jey tikrai jis tas kuriam nori atsiduoti...nelauk ir nesigailek del to kas gali buti...gyvenam 21amziai...viskas sias laikais imanoma...apsisaugojimo priemones ir kt...zinok kad veliau gali buti per velu...as turejau labai skaudzia praeiti...ir nebegaliu svajoti kad kada nors noreciau atsiduoti tam kuri myliu...man visa tj prisiminuz....permiegoti su vaikinu butu didele kancia... Crying or Very sad Kapas
niekada nedelsk...ir negalvok kasbus toliau....gyvenam tik karta

07-08-28 19:25       Atsakyti
once

Naujas aistruolis
viskas baikta pagaliau.
nei meiles,nei kanciu nebliko,
meile praejo,kancia isnyko,
sirdis is naujo ir vel mylet prades.

tik nezinia ar greit?
ar greit ir vel ja meile aplankys?
o gal isnaujo viskas prasides?
kad meile ir kancia pas ja kartu ateis............

07-08-28 23:23       Atsakyti
Isduota

Naujas aistruolis
Laughing

07-10-09 14:35       Atsakyti
zuikis13

Naujas aistruolis
Wink Wink Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

07-10-09 15:59       Atsakyti
zuikis13

Naujas aistruolis
:puiku: Razz Very Happy Smile Laughing Wink