www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Pramogos Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
Geriausi visu laiku filmai

Nauja Tema Atsakyti   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Toliau »
Autorius Žinutė
Maio

Svečias
nesu mates labai daug filmu, bet tie, kurie laimi oscarus man patinka:)
tokio, kuris butu pats isimintiniausias ir idomiausias lyg ir nera - man visi vienodai patinka. O jus gal turite koki savo megiamiausia?

siaip man vienas is labiausiai istrigusiu i atminti - Sibiro Kirpejas - rusu klasika, ir tikrai auksto lygio filmas buvo :taip: Gal zinote ka nors panasaus?

03-07-02 01:05       Atsakyti
Carmine

Tikras aistruolis
na irgi filmu nesu maciusi laaabai daug, tiksliausia butu pasakyti - tuos, kuriuos rodo k/t Smile ir kazkaip neishskiriu vieno kurio, labiausiai patikusio... is vis mane zudo klausimai apie megstamiausia filma, aktoriu, knyga, rasytoja ir pan. nezinau kaip galima ishskirti Rolling Eyes juk nuotaikos buna skirtingos, skitingi dalykai ir patinka. siaip man ne visi filmai laimeje oscarus patinka, pvz., pernykstis "Moulin Rouge" jau toooks klaikus koshmaaaras, kad brrr :vee:
O "sibiro kirpejas" :puiku: man irgi labai patiko, tikrai isimintinas filmas. kazkuo panasus "The Piano" (Fortepijonas), irgi vertas demesio, sukrecianti pagrindinio vaidmens atlikejos vaidyba :puiku:

03-07-02 10:11       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
nu man patinka filmai kuriuose vaidina sean connery arba wesley snipes...ir dazniausiai kokie nors detektyvai...o kad ishskirt koks megstamiausias ir pan tai tikrai neturiu...

03-07-02 11:40       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
beje as nesuprantu vieno dalyko...kas per manija uzejo lietuvoje...ir kodle tne dauguma taip ziuri "Songoka" ? na kiek is mano pazystamu tai dauguma ir ziuri..na bet jie dar jaunimas...o pvz sese yra sakiusi kad yra jos pazystamu kur ten ta songoka ziuri ir pan...nors jiems jau 23 metai ir pan... ar ir jusu tarpe yra ziurinciu si filmuka?

03-07-02 11:42       Atsakyti
monce

Tikras aistruolis
nusisnekejimu kampelis

03-07-02 13:07       Atsakyti
Maio

Svečias
tai nekisk savo trigrasio jei nepatinka :piktas:

03-07-02 14:02       Atsakyti
Carmine

Tikras aistruolis
na kampelis kampeliu, ale kritika skystoka ir neargumentuota sakciau... :sveiki:

03-07-02 14:59       Atsakyti
vaidis

Tikras aistruolis
as dievinu komedijas: "Road Trip", "Boat Trip" ir viskas kas su Trip Laughing

03-07-02 16:14       Atsakyti
Livija

Tikras aistruolis
Laughing xixixi Boat Tripas ir man patiko Laughing maciau gal pries koki menesi - ideja tai tikrai gera, ir juoktis yra is ko, nors siaip amerikieciu jumoras daznai buna labai lekstas, o sis filmas yra isimtis (Road Tripas irgi)...

03-07-02 16:19       Atsakyti
monce

Tikras aistruolis
na jei nkisiu savo trigrasio tai is vis cia pievos bus

03-07-02 18:17       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
monce> as pasakau tikrove...kaip is tikro yra...kai 20meciai ziuri animacinius filmukus!!!

03-07-05 14:59       Atsakyti
Carmine

Tikras aistruolis
na as irgi kartais ziuriu animacinius filmukus ir visai smagu pasakysiu... :smile2: ar tai labai blogas pozymis? :mastau: :stresas:
:smile2:

03-07-06 17:01       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
nu siaip mano sese irgi ziuri filmukus...taciau ziuri tuos visus senus...rusiskus...ten kiekviena beveik atmintinai jau zino...

03-07-06 17:28       Atsakyti
vaidis

Tikras aistruolis
nieko nera geriau ir idomiau uz senus gerus rusiskus filmukus :taip: siaip reiketu cia nauja tema apie tai sukurti Idea

03-07-06 17:31       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
na gal ir galima Smile tai jei nori ir sukurk Smile niekas nedraudzia Smile

03-07-06 17:39       Atsakyti
Vera

Tikras aistruolis
Spaudžiu leteną tiems, kam patiko "Sibiro kirpėjas". Tikrai sužavėjo. Man patinka, kai apie meilę ir pareigą kalbama menu, siela, o ne judančiu kūnu.

03-07-07 11:05       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
gaila kad as nemaciau kirpejo...siaip apie meile ne kunu buvo filmas "dvasiu namai"...patiko...

03-07-07 23:45       Atsakyti
evave

Tikras aistruolis
jo, Sibiro Kirpėjas tikrai geras filmas. gal kas nors esat matę anglišką variantą, įdomu būtų sužinot ar iš vis toks yra, nes būtų ką kokiems amerikonams parodyt..
o šiaip man tai labai patiko "Simone" :puiku: , gera idėja, gražios aktorės, ir aplamai, ten daug tokių įdomių detalių, su kuriom bent jau man labai dažnai tenka susidurt realiam gyvenime Very Happy
pažiūrėkit - filmas tai tikrai neeilinis :taip:

03-07-15 03:15       Atsakyti
Vox

Naujas aistruolis
....kietas bicas

03-09-12 16:13       Atsakyti
himintaker

Tikras aistruolis
nu siandien turetu buti neblogas "7 metai tibete"...bent jau is anonso...

03-09-21 19:51       Atsakyti
Linksma

Aistros VIP
va man patiko "7 metai tibete"...
siaip istoriniai tai nelabai man, bet dar vienas isimintinas tai "Perl Harbor" :puiku:

03-09-23 21:38       Atsakyti
Lavista

Aistros VIP
as ir ji norejau ziureti bet kazaip uzsiziurejau ta pelene Smile)) pries kokias 2 sav ziuretas "Briuce almighty" visai nieko yra is ko pasijuokti. Siaip yra geru filmu tik reikia juos atrasti arba tiesiog atsirinki ir nezureti bet kokio sh , nors ir del zinojimo galima ziureti visus

03-09-24 09:09       Atsakyti
vider26

Naujas aistruolis
Vistiek geriau už Roniną ir Gladiatorių dar nesukūrė jokio filmo

03-09-25 09:38       Atsakyti
veikejas

Naujas aistruolis
Mano pats geriausias filmas - Scareface su Al Pacino!

04-01-17 04:14       Atsakyti
kosmina

Naujas aistruolis
Man labai patiko rodytas Ziedu valdovas. Taip pat cia jau pakritikuotas Moulin Rouge. Pirma karta kai ziurejau nieko nesupratau :ne: ir net zadejau iseiti anksciau is sales (bet vis delto pinigai sumoketi...) Antra karta jau pasirode suprantamas ir idomus. ir iki siol jis man labai toks grazus, daug muzikos, nors siaip man muzikiniai nepatinka

04-01-21 17:27       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Toliau »
Perskaitė: 56547   Atsakė: 212
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje