As labai domiuos kulturizmu.aisku pasyviai-pati nesu kulturiste bet vyrai su gera raumeninga figura is tikruju yra baisiai zavus.Siaip kitu ir nepripazistu nes nera nieko baisesnio uz pilvota nuriebusi vyruka arba atvirksciai toki botanika su rankomis it sakeles O va tie kas sportuoja tikrai verti demesio.Ir siaip gera vyriska figura yra vienas svarbiausiu kriteriju renkantis drauga man ir vyra irgi...
To kovas. Na ir kaip ar rezultatu pasiekes kokiu nors ta prasme ant kuno. Na pvz bicepso apimtis kiek? As blyn pats sportawau bet kai istojau i aukstaja baigesi mano wisi sportai. Sportawau ne del grazaus kuno bet del jegos. Na bet kai sportuoji tai siek tiek ir figura gereja. O pvz kiek gulomis paspaudi? Mano max buwo 120 kg po treniruotes. Siaip 135kg max esu paspaudes. O sportawau tai pat 3 kartus per sawaite
to BIXAS ir Randevunaz
Nu va vėl į šitą temą užsukau! Aš kadangi sportuoju pastoviai kalnų auginti nebandau, bet bicepsas tai butu net nežinau, gal koks 38-46 nematavau niekada... Mano apykaita labai didelė yra tai pas mane visiškai nebuvo pilvo kai pirmą kartą atėjau į salę... Kaip ten sako buvau botanikas . Bet jau po metų viskas susitvarkė! Rekordų aš su štanga nedarau, bet darau piramide su 100 kilu... 10 8 6 4... Meteliais ankščiau tai praleisdavau salėj 2 kartus laiko daugiau, bet dabar tik palaikau forma. Nu su rekordais tai nežinau, bet manau štanga kokius 165 įspausčiau... Nu nesu bandęs tai nenoriu apsimeluot . Tai va... Šiaip reiks kada pabandyt kiek jėgos leidžia kokio rekordo pasiekt, bet kai turėsiu daugiau jegų...
Norejau suzinoti ar daug aistruoliu domsi kulturizmu? Juk tai wiena is puikiausiu sporto saku.
nieko cia saunaus nematau...mesos uzsiaugini kaip koks buivolas ir tiek... o daugiau tolko nematau...
Čia sveikata yra... Pradedi geriau jaustis ir stipresnis tampi, gali pakelt daugiau krūvių ta prasme dagiau darbų padaryt ir nepavargt... Palaikai figūra...
Čia sveikata yra... Pradedi geriau jaustis ir stipresnis tampi, gali pakelt daugiau krūvių ta prasme dagiau darbų padaryt ir nepavargt... Palaikai figūra...
Kur tu matai sveikata, kai kaciokai prisirija visokiu maisto papildu, baltymu, metanu ir t.t. tiek prisipucia, kad paskui net vaikscioti sunku... kruciausia buna, kai negali net valgyti, nes per bicepsa ranka nesusilenkia kai prisikacialini dingsta judrumas, buni nebe toks vikrus greitas, ir, manau, isvis tada buna vpadlu judeti, nes mases priauga... Be to, dazniausiai kacialinasi patys, be treneriu. del to gali tik sveikata susigadinti ir sirdi nusodinti ar stubura iskreivinti... o teip blia..
Norejau suzinoti ar daug aistruoliu domsi kulturizmu? Juk tai wiena is puikiausiu sporto saku.
jo puikiausia o kas paskui kai sirdele neatlaiko ir siaip dar visokiu problemikiu aisq paziuret grazu, bet kaciotis iki tokio lygio kad ten barzdos su viena ranka nebegaletum nusiskust, tai ne. velniop toki grozi.
Nebūkit juokingi ... Skambat, kaip kokios bobutės flegmatikės. Vaje vaje jeigu plyta ant galvos užkris, geriau iš namų neisiu..
Aišku yra tokių kurie nemoka sportuot. Jiems gali atsitikt kokių nelaimių, gali stuburas iškrypt ir pnš..
Dėl maisto papildų tai jūs tiesiog nieko nesuprantat ir tuo nesidomit ir nežinot kas tai yra jeigu kalbat, kad tai yra kenksminga. Tokie maisto papildai, kaip proteinas, kreatinas, amino rūgštys yra sveika ir visiškai nekenkia... O anabolikai yra visai kas kita.. Kaip sakiau yra išimčių kai žmogus yra kvailas ir vartoja steroidus ir visokius chemikalus, yra ir tokių kurie pratimus daro netaisiklingai. Bet jeigu esi protingas to nedarysi.
Nebūkit juokingi ... Skambat, kaip kokios bobutės flegmatikės. Vaje vaje jeigu plyta ant galvos užkris, geriau iš namų neisiu..
Aišku yra tokių kurie nemoka sportuot. Jiems gali atsitikt kokių nelaimių, gali stuburas iškrypt ir pnš..
Dėl maisto papildų tai jūs tiesiog nieko nesuprantat ir tuo nesidomit ir nežinot kas tai yra jeigu kalbat, kad tai yra kenksminga. Tokie maisto papildai, kaip proteinas, kreatinas, amino rūgštys yra sveika ir visiškai nekenkia... O anabolikai yra visai kas kita.. Kaip sakiau yra išimčių kai žmogus yra kvailas ir vartoja steroidus ir visokius chemikalus, yra ir tokių kurie pratimus daro netaisiklingai. Bet jeigu esi protingas to nedarysi.
Teisingai sakai jie nezino ka kalba ir is viso taip kalba tik tie kurie tingi sportout ir prisiklause aplinkiniu panasiu kaip jie (kelmu)
As pavizdziui sportuoju tik 1metus bet rezultata matau aisku koks buvau pries ir dabar! Sportavau svariai su maisto papildais kurie yra butini aktyviai gyvenanciam organizmui ir nera cia ko lygint maisto papildus su metanu geriau patileti visai..................
tomazzz
ir kitiems
BAIKITI JUS PAVYDETI GRAZIEMS VYRAMS.JEI PATYS ESAT TINGINIAI IR NEVYKELIAI TAI BENT PATYLETUMET!APIE KOKIA SVEIKATA JUS CIA KALBAT KAI PATYS TURBUT NET PANA ANT RANKU PAKELTI NEGALIT KA JAU KALBETI APIE KA NORS SUNKESNIO
o kai tu tavo "geru" papildu pavartoji siek tiek daugiau tai tada irgi nieko ane?
as siaip suprantu sporta kai varai ant istvermes, o ta jega nieko neduoda, na aaisq kaime sokiuose nr1. aisq galesi ten "kalnus" verst tik kam to reikia? o dar raumenis augint isvis nematau prasmes. na bet cia tik mano nuomone
Nieko nebūna. Na aišku gali būt taip pat, kaip padauginus pieno . Ištvermė ir jėga neatskiriamas dalykas. O vien raumenų formas įdirbinėja vėliau kaip jau išdirba jėgai ir išvermei, kad gerai atrodytų.