www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Seksas Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
Mistika/Realybė klausiant ar aš nėščia

Nauja Tema Atsakyti   « Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autorius Žinutė
marcius3

Naujas aistruolis
Požymiai kaip nėštumo, bet tai nebūtinai reiškia, kad nėščia. Pasidaryk testą.

11-03-27 18:13       Atsakyti
daivuliukas976

Naujas aistruolis
Pasidariau 2 testus,vienas nestipriai rausva bet ižiūrima T rodė,o kitas neigiamas,nežinau ka galvot:-(

11-03-28 23:28       Atsakyti
marcius3

Naujas aistruolis
daivuliukas976:
Pasidariau 2 testus,vienas nestipriai rausva bet ižiūrima T rodė,o kitas neigiamas,nežinau ka galvot:-(

Reikėtų trečią pasidaryt, tik kokį brangesnį/geresnį nusipirkt ir viskas bus aišku.

11-03-29 17:50       Atsakyti
daivuliukas976

Naujas aistruolis
Mane tai kankina pradėjo šiandien perštėti makšti kai sisiojau:-(bet kai veluot menesinės pradėjo,tai net nejaučiau jokiu skausmu ir perštėjimu,gal aš pastojau ir gavau uždegima,o testai gali dėl uždegimo nerodyt neštumo?Sad

11-03-29 18:41       Atsakyti
marcius3

Naujas aistruolis
daivuliukas976:
Mane tai kankina pradėjo šiandien perštėti makšti kai sisiojau:-(bet kai veluot menesinės pradėjo,tai net nejaučiau jokiu skausmu ir perštėjimu,gal aš pastojau ir gavau uždegima,o testai gali dėl uždegimo nerodyt neštumo?Sad

Šiaip pirmom nėštumo savaitėm neturėtų padažnėt šlapinimasis, nes vaisius dar nebūna tiek išsivystęs, kad kliudytų šlapimo pūslei. Padažnėjęs šlapinimasis, perštėjimas tikrai gali rodyt uždegimą. Testas nėštumo rodo nepriklausomai ar yra uždegimas, ar jo nėra. Reikia apsilankyt pas daktarą, kuo greičiau - tuo geriau. Tuo pačiu pagal kraujo tyrimą galima nustatyt nėštumą ir nebeliktų abejonių.

11-03-29 20:02       Atsakyti
daivuliukas976

Naujas aistruolis
Man pas daktare tik po 2 savaičiu,mane pykina beveik kiekviena ryta,BT temperatura virš 37,o perštėjimas tik viena diena buvo,nuotaika keičiasi pastoviai,silpna ir galva kartais sukasi,NT dariaus ne rytais,o tai yra skirtumo kada daryt testa?

11-03-31 12:01       Atsakyti
marcius3

Naujas aistruolis
daivuliukas976:
Man pas daktare tik po 2 savaičiu,mane pykina beveik kiekviena ryta,BT temperatura virš 37,o perštėjimas tik viena diena buvo,nuotaika keičiasi pastoviai,silpna ir galva kartais sukasi,NT dariaus ne rytais,o tai yra skirtumo kada daryt testa?

Testą reikia darytis su pirmu rytiniu šlapinimusi. Taip tiksliausiai parodys.
Bet pagal požymius panašu, kad nėščia.

11-03-31 16:28       Atsakyti
daivuliukas976

Naujas aistruolis
Bet keista,kad prakaituoju,gal nuo mažo kraujospudžio?

11-03-31 17:15       Atsakyti
marcius3

Naujas aistruolis
daivuliukas976:
Bet keista,kad prakaituoju,gal nuo mažo kraujospudžio?

Nežinau. Smile

11-03-31 19:22       Atsakyti
Mone

Naujas aistruolis
Jei mergina su vaikinu glamonejasi ir mergina jam smauko kol ant jos pirsto uztyska toks kaip wanduo ir prabrauke pro pute.

11-07-04 19:22       Atsakyti
white2626

Naujas aistruolis
Vakar keletą kartų mylėjomės ir po pirmojo karto nuėjau išmesti prezervatyvo ir nusišluosčiau likučius tualetiniu popieriumi, tada grįžau ir nieko nelaukęs pradėjau antrą kartą, kadangi prezervatyvą antram kartuj užsidėjau iš antro karto(ta prasme priglaudžiau vieną pusę ir po to apverčiau ir užsidėjau tinkamai), ant išorinės pusės galėjo likti prisikabinusių likučių, ar galėjo tie likučiai kažkaip nukeliauti iki gimdos?

p.s partnerė šiuo metu ovuliuoja!

11-08-10 14:57       Atsakyti
Linazzz

Naujas aistruolis
Sveiki, norėjau paklausti, kokia pastojimo tikimybė, jei nuleidau merginai šiek tiek virš vaginos, poto baimindamasis su pirštais dar bandžiau ją nuvalyt dar aukščiau, apspermintais pirštais liečiau jos lyt. lūpas?:/ beje, mylėjomės per jos mėnesines. P.S. neteiskite, bet normaliai atsakykite, ačiū

11-11-01 20:31       Atsakyti
Murr

Naujas aistruolis
Po pirmo karto apima baime,tesiog psichologiskai tu sau mintyse sakai kad tju pastosi,bet jeigu atsargiai daryt ir partneris su patirtim tai galima nebijot :smile2:

11-12-29 19:32       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti « Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6
Perskaitė: 9461   Atsakė: 138
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje