Mane tai kankina pradėjo šiandien perštėti makšti kai sisiojau:-(bet kai veluot menesinės pradėjo,tai net nejaučiau jokiu skausmu ir perštėjimu,gal aš pastojau ir gavau uždegima,o testai gali dėl uždegimo nerodyt neštumo?
Mane tai kankina pradėjo šiandien perštėti makšti kai sisiojau:-(bet kai veluot menesinės pradėjo,tai net nejaučiau jokiu skausmu ir perštėjimu,gal aš pastojau ir gavau uždegima,o testai gali dėl uždegimo nerodyt neštumo?
Šiaip pirmom nėštumo savaitėm neturėtų padažnėt šlapinimasis, nes vaisius dar nebūna tiek išsivystęs, kad kliudytų šlapimo pūslei. Padažnėjęs šlapinimasis, perštėjimas tikrai gali rodyt uždegimą. Testas nėštumo rodo nepriklausomai ar yra uždegimas, ar jo nėra. Reikia apsilankyt pas daktarą, kuo greičiau - tuo geriau. Tuo pačiu pagal kraujo tyrimą galima nustatyt nėštumą ir nebeliktų abejonių.
Man pas daktare tik po 2 savaičiu,mane pykina beveik kiekviena ryta,BT temperatura virš 37,o perštėjimas tik viena diena buvo,nuotaika keičiasi pastoviai,silpna ir galva kartais sukasi,NT dariaus ne rytais,o tai yra skirtumo kada daryt testa?
Man pas daktare tik po 2 savaičiu,mane pykina beveik kiekviena ryta,BT temperatura virš 37,o perštėjimas tik viena diena buvo,nuotaika keičiasi pastoviai,silpna ir galva kartais sukasi,NT dariaus ne rytais,o tai yra skirtumo kada daryt testa?
Testą reikia darytis su pirmu rytiniu šlapinimusi. Taip tiksliausiai parodys.
Bet pagal požymius panašu, kad nėščia.
Vakar keletą kartų mylėjomės ir po pirmojo karto nuėjau išmesti prezervatyvo ir nusišluosčiau likučius tualetiniu popieriumi, tada grįžau ir nieko nelaukęs pradėjau antrą kartą, kadangi prezervatyvą antram kartuj užsidėjau iš antro karto(ta prasme priglaudžiau vieną pusę ir po to apverčiau ir užsidėjau tinkamai), ant išorinės pusės galėjo likti prisikabinusių likučių, ar galėjo tie likučiai kažkaip nukeliauti iki gimdos?
Sveiki, norėjau paklausti, kokia pastojimo tikimybė, jei nuleidau merginai šiek tiek virš vaginos, poto baimindamasis su pirštais dar bandžiau ją nuvalyt dar aukščiau, apspermintais pirštais liečiau jos lyt. lūpas?:/ beje, mylėjomės per jos mėnesines. P.S. neteiskite, bet normaliai atsakykite, ačiū
Po pirmo karto apima baime,tesiog psichologiskai tu sau mintyse sakai kad tju pastosi,bet jeigu atsargiai daryt ir partneris su patirtim tai galima nebijot