| Autorius |
Žinutė |
braskja
Naujas aistruolis
|
zodziu po pirmo karto man jau trecia diena is eiles skauda pilva ,maudzia..krutine taip pat dvi dienas maude,bet siandien jau ne.aisku saugojomes prezikais,bet vistiek kamuoja nerimas ar nepastojau..na nezinau labai keista savijauta  |
|
| 07-05-29 22:55 |
Atsakyti |
|
kiss_the_rayn
Tikras aistruolis
|
po pirmo karto wisada taip buna, ta prasme psichologine prasme. jei saugojotes wiskas gerai, nebent plyso prezikas. mano drauge po primo karto (nepraejus nei dienai) lakste po waistines pirkt nestumo testo , nebijok susitwarkys. gal pas ji labai dydelis buwo, kad taip  |
|
| 07-05-30 13:38 |
Atsakyti |
|
braskja
Naujas aistruolis
|
na tikrai neplyso manau nereikia man nestumo testo.juk pastojama tik kai plysta ar netaip? o del dydzio tai atrodo normalus ,ne per didelis tik kad va del tos keistos savijautos neramu  |
|
| 07-05-30 15:55 |
Atsakyti |
|
kiss_the_rayn
Tikras aistruolis
|
taigi pirmas kartas, susitwarkys  |
|
| 07-05-30 23:47 |
Atsakyti |
|
herekittykitty
Naujas aistruolis
|
va man dabar taspats, taip pa stresuoju ir galvoju kad pastojau, o po pirmo karto visada taip tikriausiai, pucia pilva ir panasiai  |
|
| 10-06-09 16:13 |
Atsakyti |
|
nadia999666
Tikras aistruolis
|
|
Kristinaa
Super aistrietė
|
po pirmo karto visos mergaites galvoja: 'o jeigu'  |
|
| 10-06-09 19:48 |
Atsakyti |
|
loved
Tikras aistruolis
|
haaa... kokia sena tema dar mano senas nickas, su dolbajobiskais issireiskimais  |
|
| 10-06-09 20:42 |
Atsakyti |
|
panele17
Naujas aistruolis
|
Menesines veluoja 10 d. Su vaikinu visada mylimes su apsaugomis.
Ar galetu menesines veluoti del to kad wartojau antibijotikus?
Pasidariau testa rode neigiama atsakyma. Ar testas teisingas , darant ji tik nesant menesinem 10 dienu..
Aciu uz atsakymus. |
|
| 10-06-11 19:33 |
Atsakyti |
|
cherrygirl
Naujas aistruolis
|
na menesines gali veluoti del ivairiu priezasciu, ypac streso, o antibiotikai manau taip pat gali buti to priezastis. Testai daznai rodo tiesa, bet nevisada, aisku, o laikas manau tinkamas, gi reikia laiko po sekso keletos dienu.Jei tavo dienos dar veluoja, pasidaryk dar viena testuka, jei velavimas labai uzsites nueik pas ginekologe, gi gali buti kokiu rimtesniu problemu  |
|
| 10-06-11 22:43 |
Atsakyti |
|
cherrygirl
Naujas aistruolis
|
Savijauta tai normali gi, tapai moteris visos keistenybes praeis, del sventos ramybes testa gali pasidaryti |
|
| 10-06-11 22:47 |
Atsakyti |
|
tanger
Naujas aistruolis
|
| nusipirk kelis testus ...o dar geriau pasidaryk kraujo tyrimą....jai bus rimtų negalavimų eik pas ginekologę nes visas problemas greičiau išspręst ankstesnėje ligų stadijoje...galbūt tave veikia stresai.... |
|
| 10-06-12 15:58 |
Atsakyti |
|
panele17
Naujas aistruolis
|
man kazkaip atrodo kad man uzdegimas .. Nes simptomai uzdegimo.. Niezulys, dirginimas, skausmas, slapininantis, lyt akto metu, po jo..
Siandiena eisiu pas daktare, pasiimti siuntimo pas ginekologe..
Tikiuosi nieko rimtesnio nesu.. |
|
| 10-06-14 12:32 |
Atsakyti |
|
panele17
Naujas aistruolis
|
| beto , kazkaip tiesa sakot kad esu veikiama stresu.. Nes daug itampos buwo siuo laikotarpiu, daug galwos sukimo, mastymo.. ir t.t. tikiuosi kad nesu pastojusi .. |
|
| 10-06-14 12:33 |
Atsakyti |
|
megavoras
Super aistruolis
|
| tikrai nepanasu, kad butum pastojusi. greiciausiai bus uzdegimas. |
|
| 10-06-14 12:57 |
Atsakyti |
|
Pasiutelea
Savas aistruolis
|
| Dėl antibiotikų tai čia tikrai. Pati kai juos pavartoju, tuomet mėnesinės man vėluoja 7-10 dienų. O tau čia manyčiau uždegimas, nueik pas gydytoją ir išsiaiškink, nelabai manau, kad pastojai. |
|
| 10-06-14 13:44 |
Atsakyti |
|
Caramel
Tikras aistruolis
|
| megavoras: |
|
tikrai nepanasu, kad butum pastojusi. greiciausiai bus uzdegimas. |
koks dar uzdegimas jai antibiotikos gere, nelogiska po antibiotiku kurso organizmas tiesiog gali buti issekes, del to ir nepasirodo menesines, naudok kompleksinius vitaminus. |
|
| 10-06-14 18:57 |
Atsakyti |
|
Pasiutelea
Savas aistruolis
|
| Bet man atrodo, kad dėl antiobikų vartojimo gali atsirasti pienligė. O tai ir yra uždegimas. |
|
| 10-06-14 19:39 |
Atsakyti |
|
Caramel
Tikras aistruolis
|
| Pasiutelea: |
|
Bet man atrodo, kad dėl antiobikų vartojimo gali atsirasti pienligė. O tai ir yra uždegimas. |
jai butu pienlyge tai tikrai mergaite pastebetu pienlyge atsiranda susilpnejus imunitetui, o tai, taip pat gali itakoti antibiotikai. Ir aplamai ne mums cia ligas diagnozuoti  |
|
| 10-06-14 21:18 |
Atsakyti |
|
broko
Tikras aistruolis
|
mums mums,mes gi visu galu daktarai  |
|
| 10-06-14 21:38 |
Atsakyti |
|
Caramel
Tikras aistruolis
|
na ka tada paskaitom medicinos vadovelius, pagooglinam ir ryt ryte jau rimta diagnoze parasom  |
|
| 10-06-14 21:43 |
Atsakyti |
|
Eimi
Super aistrietė
|
| broko: |
mums mums,mes gi visu galu daktarai  |
Gerai, kad tu galu ne taip ir daug  |
|
| 10-06-14 22:15 |
Atsakyti |
|
rmntz
Super aistruolis
|
jo dar reik nepamirst pridurti kad mes cia visu galu ir skyliu daktarai  |
|
| 10-06-15 00:03 |
Atsakyti |
|
broko
Tikras aistruolis
|
|
panele17
Naujas aistruolis
|
kazkaip sviecia kad menesines del antibijotiku veluoja..
Bet ir uzdegima turiu, nes buvau nusilpusi labai..esu jau sirgusi pienlige, is vis jauciu neissigydziau jos normaliai, nes labai siutina vienas dalykas, ilgai myletis negaledavau nes skaudeti pradeda..ir to nzn del ko.. |
|
| 10-06-15 10:25 |
Atsakyti |
|
|