| Autorius |
Žinutė |
broko
Tikras aistruolis
|
  galit ikurt draugije "10-metes ir jau nescios"  |
|
| 09-01-01 22:56 |
Atsakyti |
|
crazysnukis
Naujas aistruolis
|
| doonaataa: |
|
sveiki.... ka man daryti???? man dar tik 13, o as jau nescia kaip pasakyti tevam???? man labai baisu kekviena diena mane pykina as toke jauna, o susigadinau gyvenima...... |
PEREIK TEVU UGNĮ KIEK IMANOMA RAMIAU IR GIMDYK.
NIEKADA NEŽUDYK PRADETO VAIKELIO, NES NERA JO KALTES
PRASAU NEZUDYK |
|
| 09-02-17 17:29 |
Atsakyti |
|
loved
Tikras aistruolis
|
| crazysnukis: |
| doonaataa: |
|
sveiki.... ka man daryti???? man dar tik 13, o as jau nescia kaip pasakyti tevam???? man labai baisu kekviena diena mane pykina as toke jauna, o susigadinau gyvenima...... |
PEREIK TEVU UGNĮ KIEK IMANOMA RAMIAU IR GIMDYK.
NIEKADA NEŽUDYK PRADETO VAIKELIO, NES NERA JO KALTES
PRASAU NEZUDYK |
o galima paklaust koks tau skirtumas zudys inai ta vaika ar ne? jos pasirinkimas yra laisvas ir mano nuomone niekas negali aiskinti gimdyti vaika ar ne, nebent tevai kai esi dar nepilnamete. |
|
| 09-02-17 23:45 |
Atsakyti |
|
fainuze
Naujas aistruolis
|
nesamonė čia gryniausia
vaikas rašyt dar nemoka be klaidų ,o jau nėsčia  |
|
| 09-02-22 20:58 |
Atsakyti |
|
Dzesika12345
Naujas aistruolis
|
reikejo labiau pasisaugot :O
o dbr tai 13 metu abortas, nes nemanau kad augintum vaika :O
reikia is anksto pasitikrint ar tavo vaikinas tinkamai apsisaugojes, arba paciai gert kontraceptines tablet. bet jauciu tau net menesiniu ner,,.. zodziu uzjauciu |
|
| 09-02-27 21:05 |
Atsakyti |
|
mute21
Naujas aistruolis
|
zodziu atrodo kad mes akmens amziuje gyvenam nei prezervatyvu, nei kontraceptiniu priemoniu nieko nera reikia kiaules zarnas naudoti aabsurdas kazkoks |
|
| 09-03-15 23:16 |
Atsakyti |
|
Dajana14
Naujas aistruolis
|
| Pf..tavo vietoj buciau nusisovus..;DD~[/b] |
|
| 09-03-30 16:43 |
Atsakyti |
|
Brigitukas08
Naujas aistruolis
|
| As zinok pajuokawau kad as nescia , bet tu geriau darykis aborta , be zodziu be aborto vsio , nepagalwojai mokykloj tawo visi mokiniai pamatys tawe tj vsio nepasiseke tau waikeli.O kam tu izvis mylejaisi gal girta buwai? ritasi pasaulis oj ritasi... |
|
| 09-04-19 12:31 |
Atsakyti |
|
Brigitukas08
Naujas aistruolis
|
| ****...kam tu mylejaisi, galejai sawo vaikina ant triju raidziu pasiusti n...nepyk waikeli bet durnaj pasielgei.kas ciat tam pasauli darosi? Pagalwok krize dbr wiskas pabrango wien tiktaj ant pampersu kiek isleisi. Durna merga |
|
| 09-04-19 12:39 |
Atsakyti |
|
Brigitukas08
Naujas aistruolis
|
| zinok cia ne juokai kai tu tjp darai , bet as tawo tewu nesuprantu tiesiog pareke ir wsio.Nesupranta tewai kjp vaikui gywenima sugadino , matosi tewai tau dawe per daug laiswes tdl tu ir db waiko laukiesi NEREIKEJO TAU DUOTI PER DAUG LAISWES TAU! |
|
| 09-04-19 12:46 |
Atsakyti |
|
sexiuke666
Naujas aistruolis
|
KRC cia tik LT gali but tokios nesamonės  |
|
| 09-04-28 22:40 |
Atsakyti |
|
litas_112
Naujas aistruolis
|
NEvarykit ant mergaites nesmugdykit jus durni neissilavine bejausmiai zmones  |
|
| 09-09-04 23:17 |
Atsakyti |
|
litas_112
Naujas aistruolis
|
NEvarykit ant mergaites nesmugdykit jus durni neissilavine bejausmiai zmones  |
|
| 09-09-04 23:19 |
Atsakyti |
|
Marijuke
Super aistrietė
|
gal pasiziurekit kokio senumo si tema  |
|
| 09-09-08 19:16 |
Atsakyti |
|
maziliuke
Naujas aistruolis
|
Tip nefainiai motina su vaiku po klubus vaikscios pora metu skirtumas tebus.  |
|
| 10-03-22 17:20 |
Atsakyti |
|
miglyss
Naujas aistruolis
|
| vaikai vaikus gimdo .. ;D [/u] |
|
| 10-03-29 16:03 |
Atsakyti |
|
labailabai
Naujas aistruolis
|
As pries abortus , negalite smerkti mergaites , prieskalbedami apie kitus tai pagalvokite apie save jajgu jus susilauke butumet 13 metu , ir apie jus taip sneketu . Mergaite norejo paziuret ka patars vyresni , o jus ant jos taip stumet . Nuo pirmo aborto gali mergaite neturet gyvenime vaiku . jau geriau gimdyti vistiek pades tevai , nu nebent nepades tu pas kuriuos sirdys akmenines , bet tikrai taip nebus . Jaigu aborta darytusi , ji visa gyvenima tai prisimintu , tas vaikelis juk niekuo nekaltas kad jo mamai tiek mazai metu , reikia padeti mergaitei , o ne ant jos stumt . . paziurekit geriau youtubei.com Kudikelio laiskas mamai , gal tada suprasit kad negalima taip smerkti zmogaus , nes vaikelis nera cia kaltas ! Sekmes auginti maza angeliuka , juk tai yra tavo dziaugsmas ir laime  |
|
| 11-01-30 13:09 |
Atsakyti |
|
labailabai
Naujas aistruolis
|
As pries abortus , negalite smerkti mergaites , prieskalbedami apie kitus tai pagalvokite apie save jajgu jus susilauke butumet 13 metu , ir apie jus taip sneketu . Mergaite norejo paziuret ka patars vyresni , o jus ant jos taip stumet . Nuo pirmo aborto gali mergaite neturet gyvenime vaiku . jau geriau gimdyti vistiek pades tevai , nu nebent nepades tu pas kuriuos sirdys akmenines , bet tikrai taip nebus . Jaigu aborta darytusi , ji visa gyvenima tai prisimintu , tas vaikelis juk niekuo nekaltas kad jo mamai tiek mazai metu , reikia padeti mergaitei , o ne ant jos stumt . . paziurekit geriau youtubei.com Kudikelio laiskas mamai , gal tada suprasit kad negalima taip smerkti zmogaus , nes vaikelis nera cia kaltas ! Sekmes auginti maza angeliuka , juk tai yra tavo dziaugsmas ir laime  |
|
| 11-01-30 13:11 |
Atsakyti |
|
Desrele96
Naujas aistruolis
|
| Jakudza: |
Tai karkis ar venas pjaukis..Hm nzn kokiu dar nusizudymo budu... Ai nu ka cia blet 13 metu,o jau kekse..Mldc rmt tavo vietoj sokciau per balkona per langa..  |
 |
|
| 11-02-24 21:10 |
Atsakyti |
|
gretukas951
Naujas aistruolis
|
[quote="doonaataa"]buvau pas daktare as tikrai nescia... ir nusprendem, kad gadinsiuos gyvenima ir gimdysiu...[/quo
zinai as pati pasigimdziau 14m.ir nieko cia baisaus nera,svarbiausia,kad pati nusiteiktum tam kad busi mamyte ir turesi daug ko atsisakyti,taciau tai ka suteiks tavo vaikutis bus neikainojama. as kai suzinojau jog pastojau taip pat galvojau jog mano gyvenimui sakes,bet buvau tvirtai nusprendus jog gimdysiu.buvo tikrai nelengva,taciau mane palaike mano artimieji,o tai labai padejo man moraliskai.man taip pat visi kartojo,kad sugrioviau sau gyvenima,bet as tikejau tuom kad tai ka as praradau kompensuos vaikutis ir stai as mamyte jau 1m10men.ir esu begalo laimynga,jeigu kas atsuktu laika atgal ir reiketu is naujo apsispresti gimdyti ar ne,rinkciaus ta pati varianta,nes db esu pati laimingiausia! tad patarciau nekreipt demesio i kitu nuomone,o daugiau saugot save ir vaikiuka.sekmes tau  |
|
| 11-02-25 19:14 |
Atsakyti |
|
gretukas951
Naujas aistruolis
|
| sexiuke666: |
KRC cia tik LT gali but tokios nesamonės  |
sexiuke666/dar netokiu atveju buna jei ka,tai kad pasigimdys tokiu metu tai nereiskia jog pasaulis sutrupes i trupinelius.  |
|
| 11-02-25 19:19 |
Atsakyti |
|
brendimasjaunim
Naujas aistruolis
|
Mane sita istorija labai susokiravo. Uzjauciu donata tave. Bet kam tu taip padarei? O dabar visas gyvenimas sugadintas...... ;///// Navarau ant taves bet as irgi tokio amziaus net apie vaikus negalvoju. Donata nesijaudink as pazistu mergina kuriai 12 metu buvo kai pagimde tai dabar jai 16 ir viskas normaliai. Bet kad ten buvo vakarelis prisigere, bet... tai viskas isejo. Del to zudytis nereikia. Su finansais viskas bus OK. Sekmes tau!  |
|
| 11-10-08 02:41 |
Atsakyti |
|
li-ena
Naujas aistruolis
|
|
|