www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Mergaitėms Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
Mama neleidzia dazytis :(

Nauja Tema Atsakyti   « Atgal  1, 2
Autorius Žinutė
DULCE

Naujas aistruolis
As pradejau dazytis kai man ejo 16 metai Angeliukas tu dar per jauna dazytis neziurek ka kitos tavo metu paneles daro :taip: suspesi

07-06-05 23:43       Atsakyti
Saulutte_

Naujas aistruolis
Very Happy tau dar tik 13... Busi 15-16 tai tada manau reiktu pradet kelt scenas mamai kad nelejdzia dazytis;D

08-07-11 19:32       Atsakyti
moosia

Tikras aistruolis
dar biski per jaunute dazytis.palauk dar pora metu.tegul dazos,kam reikia.tu vadovaukis savo galva.buk savimi,nenorek but kazkuo kitu.

08-07-21 20:08       Atsakyti
mini

Super aistrietė
Mano dukra blakstienas ir lūpas blizgesiu dažo nuo 13 metų. Niekada jai nedraudžiau. Geriau paaiškinti kaip, negu apskritai neleisti, nes šito meno taip pat reikia išmokti - kad ne per ryškiai, kad ne per daug, kad tai būtų kosmetika , o ne špaklius. Ir kosmetiką jai pirkau tinkančią jos amžiui ir kokybišką, būtent dėl to, kad sulaukus 20, veidelis nebūtų 'kaip senos bobos".

08-07-22 13:31       Atsakyti
maazyteaa

Naujas aistruolis
Man taip pat 13 metu ir nemanau kad tokio amziaus jau reikia dazytis. be to esu girdejusi kad kuo anksciau pradedi dazytis tuo greiciau tavo oda pasensta Smile

08-07-22 20:47       Atsakyti
Flinstoun

Naujas aistruolis
pakvaishus:
man 15 metu,mama irgi uzhia kasdien,kad nesidazhyciau... nu bet tikrai kvaisha, argi penkiolikmetei yra nuodeme TIK PILKAIS SHESHELIAIS PARYSHKINTI AKIU APATINY KONTURA PLONA LINIJA? apshvieskit

Sad na ir požiūris į mamą, nenorėčiau, kad dukra mane taip vadintu, manau mamos labiau supranta, nuo kada ir kaip dažytis dukrai reikia Wink
O paauglės visada viską paaštrina, ką padarysi, toks amžius Very Happy

11-12-08 10:48       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti « Atgal  1, 2
Perskaitė: 2186   Atsakė: 31
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje