| Autorius |
Žinutė |
Laurutya
Naujas aistruolis
|
labaj prasau merginos, patarkit ka daryti... mama man neleidzia dazytis... net tusho neleidzia... sako ka tu darysi kaj tau 20 metu bus? ... beto man trylika.. prasau patarkit ka daryti aciu is anksto |
|
| 07-05-30 18:43 |
Atsakyti |
|
Eimi
Super aistrietė
|
Mama teisingai sako Ka daro tavo drauges, nebutinai tai daryti ir tau  |
|
| 07-05-30 18:44 |
Atsakyti |
|
Myce
Super aistrietė
|
Nu jei neleidzia, tai ir nesidazyk  |
|
| 07-05-30 18:46 |
Atsakyti |
|
Solweiga
Naujas aistruolis
|
na dazymasis naudos tikrai jokios neprideda....
jaj tju jau nuo 13m pradesi krautis ant wejdo tonas pudros ir wisokio kitokio brudo...tj jau sulaukus 18m atrodysi bajsej.....
asmeniskaj as pati naudoju kosmetika.....nes jau be spakliaus tj atrodau kaip nusiwerkus....o seniau dar kaj nesidazydawau tj tikraj taip bajsej neatrodydawa kaip kad db be dazu.....taip kad gal dar nesidazyk.....jaj esi grazi tj ir to spakliaus nerejkia.  |
|
| 07-05-30 18:50 |
Atsakyti |
|
Laurutya
Naujas aistruolis
|
nju joa.. man mama ta paty sako.. sako esi grazhi nereikia dazhytis... na bet tikraj... manau dazausi tik del draugiu.. nes drauges dazhosi.. aciu uz nuomnes   |
|
| 07-05-30 18:53 |
Atsakyti |
|
Solweiga
Naujas aistruolis
|
tai siulyciau nedaryt kaip daro kitos.....po keletos metu jos wajkscios bajsios be spakliaus o tawo ejdelis dar bus grazus....galesi tik tusu pasidazyt kad pailgintu blakstienas ir wiskas  |
|
| 07-05-30 18:57 |
Atsakyti |
|
aistralt
Naujas aistruolis
|
atsimenu ir man mama sakydavo: oi ne jau tu nesidazysi! sueis 18 galesi dary ka nori,ar matai savo pusesere nuo 12 dazos koks jos db veidelis negrazus... ir pan... tete sakydavo: jei nuo 12-13 dazysies, kai sueis 20 metu tavo snukis atrodys kaip senos bobos uzpakalis tai biski laukiau...bet 14 pradejau slapcia dazytis...nu mama priprato ir db dazausi ir nk nesako.  |
|
| 07-05-31 17:29 |
Atsakyti |
|
Solweiga
Naujas aistruolis
|
jokia cia nuodeme dazytis.... as ir dazausi ir man motina nk nebesako......nea jos cje rejkalas...  |
|
| 07-05-31 17:56 |
Atsakyti |
|
Marijuke
Super aistrietė
|
nu manau jeigu akutes tik pasidazai tai tam veidui nepakenks
Laurutya,jeigu mama neleidzia tai gali ir nesidazyt.jeigu nesidazysi tai tikrai nepakenks  |
|
| 07-05-31 18:20 |
Atsakyti |
|
Laurutya
Naujas aistruolis
|
na dekuj uz nuomones   |
|
| 07-05-31 22:02 |
Atsakyti |
|
pakvaishus
Tikras aistruolis
|
| man 15 metu,mama irgi uzhia kasdien,kad nesidazhyciau... nu bet tikrai kvaisha, argi penkiolikmetei yra nuodeme TIK PILKAIS SHESHELIAIS PARYSHKINTI AKIU APATINY KONTURA PLONA LINIJA? apshvieskit |
|
| 07-06-02 12:39 |
Atsakyti |
|
Solweiga
Naujas aistruolis
|
jezaw.........nu tu paimk ir dazykis...ka ji padarys...pauzh ir nustos....
dazytis tai nea nuodeme  |
|
| 07-06-03 21:15 |
Atsakyti |
|
pakvaishus
Tikras aistruolis
|
| Solweiga: |
jezaw.........nu tu paimk ir dazykis...ka ji padarys...pauzh ir nustos....
dazytis tai nea nuodeme  |
aj...nu ne to ash klausiau  |
|
| 07-06-03 21:56 |
Atsakyti |
|
Kristinaa
Super aistrietė
|
| nesu prieš dažymąsi, bet pati nesidažau, man nereikia. kam gi veidą gadinti? geriau kokį nors kremą nusipirk, vitaminų nagams, plaukams, odai ar dar kam nors, kad ir putų voniai ar druskos. na gal man gerai, nes turiu ryškiu bruožus, bet jei nuo 13 pradėsi dažytis, tai kas liks iš tavo veido.. tu pati pagalvok. geriau negadink, o puoselėk tai, ką turi. pamatysi, patiks, padės. man tj kai 12-13 prisidažo tai atrodo kaip kokios čiolės. o dar kai batukus ant kulniuko užsideda ir nepaeina tj iš vis baisu žiūrėt. gaila vaikų. čia jų ir tėvų reikalas, bet vaikai taip patys save kankina. žiauru. |
|
| 07-06-03 22:01 |
Atsakyti |
|
Myce
Super aistrietė
|
Kristinaa, atsiusk man savo nuotraukyte, visus esu macius, o taves ne  |
|
| 07-06-03 22:45 |
Atsakyti |
|
dew
Super aistrietė
|
dažiausi nuo 13metų. mama leisdavo, tėvas- ne. tai nešiodavaus su savim, dažydavaus lifte , o grįšdama- lifte nusivalydavau . nu, kai tėvas būdavo namie. manau, šiektiek jau galėtų leisti, pati parodyti kiek galima, kad neišsidarkytum veido. aišku, į mokyklą nereiktų eit išsipaišius, ale... aš tame nieko blogo nematau. jei kokybiška kosmetika, tai nieko tas tušas ar šešėlis nepadarys. pudros naudot nereik. nors aš naudojau ir nieko, kolkas atrodau visai neblogai  |
|
| 07-06-03 23:33 |
Atsakyti |
|
Solweiga
Naujas aistruolis
|
na db gal ir nieko nuo tos pudros....bet patikek weleu tikraj gajlesies kad pudra tepliojajs..  |
|
| 07-06-04 18:44 |
Atsakyti |
|
dew
Super aistrietė
|
| a tu bent žinai kiek man metų, kad taip užtikrintai tvirtini? |
|
| 07-06-04 22:17 |
Atsakyti |
|
Vitalija
Super aistrietė
|
| as pati nelabai dazausi(tepk netepes), bet savo dukrai leidau, ir pirkau dazu, tegu dazosi, juk merga |
|
| 07-06-04 23:29 |
Atsakyti |
|
dew
Super aistrietė
|
aš ir saviškei pirksiu  |
|
| 07-06-05 10:29 |
Atsakyti |
|
_nuosirdi_
Super aistrietė
|
kokios supratingos mamos
aš kiek pamenu, tai nuo 14 gal pradėjau dažytis, gal nuo 15, nepamenu. mama nieko nebumbėdavo, tik kai pamatydavo, kad dažaus, sakydavo: ar tau reikia dažytis? bet taip tarp kitko pasakydavo, ir tiek  |
|
| 07-06-05 10:40 |
Atsakyti |
|
Myce
Super aistrietė
|
Man tai irgi nesake nieko..  |
|
| 07-06-05 12:58 |
Atsakyti |
|
kiss_the_rayn
Tikras aistruolis
|
as budama 14 pasidazydawau kai budawo progos, kiekwiena diena pradejau naudot tusha, akiu piestuka, lupu blizgi 15metu pradzioj, aisku kai swentes kokios tai ir pudra dedu ir seip belekokio fainumo spalwom issiteplioju ) |
|
| 07-06-05 18:33 |
Atsakyti |
|
Vitalija
Super aistrietė
|
| jo, kai draudzia tai dar labiau norisi |
|
| 07-06-05 21:06 |
Atsakyti |
|
_KiTe_
Tikras aistruolis
|
Niu mano tetis burbedavo, o mama nieko
Bet kaip pastebejau dabar daug maziau dazaus nei anksciau, i univiera einant isvis tyngiu dazytis, o jei dar i pirma paskaita, tai niekad nesidazau ir siaip, kai dazaus tej nedaug, tiesiog tusu ir piestuku paryskinu akis ir vat visas mano make-up  |
|
| 07-06-05 21:08 |
Atsakyti |
|
|