www.aistra.lt
Registracija Žinutės Vartotojai

Pradžia      Pažintys      Forumai      Pokalbiai      Fotonaujienos        
Naujos pažintys
· Briliant, 22 
· eugenijus1., 46 
· wexx88, 23 
· mariugatve, 35 
· mazhulia, 18
· isdykelis_., 22
· suvalgietis, 41 
· totomas321, 38
· Dead_candy., 19 
· Aleksander., 38 
· stasysxxz, 23
· Pavasarine., 36
· Skorpijonk., 21 
· DEMS, 20 
· rolandas22, 23 
Prisijungimas

[ Naujas Vartotojas ]
Forumai » Mergaitėms Ankstesnė tema :: Naujesnė tema
Mama neleidzia dazytis :(

Nauja Tema Atsakyti   1, 2  Toliau »
Autorius Žinutė
Laurutya

Naujas aistruolis
labaj prasau merginos, patarkit ka daryti... mama man neleidzia dazytis... net tusho neleidzia... sako ka tu darysi kaj tau 20 metu bus? ... Sad beto man trylika.. Smile prasau patarkit ka daryti Smile aciu is anksto

07-05-30 18:43       Atsakyti
Eimi

Super aistrietė
Mama teisingai sako Wink Ka daro tavo drauges, nebutinai tai daryti ir tau Wink

07-05-30 18:44       Atsakyti
Myce

Super aistrietė
Nu jei neleidzia, tai ir nesidazyk Razz

07-05-30 18:46       Atsakyti
Solweiga

Naujas aistruolis
na dazymasis naudos tikrai jokios neprideda.... Rolling Eyes Wink
jaj tju jau nuo 13m pradesi krautis ant wejdo tonas pudros ir wisokio kitokio brudo...tj jau sulaukus 18m atrodysi bajsej..... Shocked :blogai: Exclamation
asmeniskaj as pati naudoju kosmetika.....nes jau be spakliaus tj atrodau kaip nusiwerkus....o seniau dar kaj nesidazydawau tj tikraj taip bajsej neatrodydawa kaip kad db be dazu.....taip kad gal dar nesidazyk.....jaj esi grazi tj ir to spakliaus nerejkia. Exclamation Wink

07-05-30 18:50       Atsakyti
Laurutya

Naujas aistruolis
nju joa.. man mama ta paty sako.. sako esi grazhi nereikia dazhytis... na bet tikraj... manau dazausi tik del draugiu.. nes drauges dazhosi.. aciu uz nuomnes BučiuojuSmile

07-05-30 18:53       Atsakyti
Solweiga

Naujas aistruolis
tai siulyciau nedaryt kaip daro kitos.....po keletos metu jos wajkscios bajsios be spakliaus o tawo ejdelis dar bus grazus....galesi tik tusu pasidazyt kad pailgintu blakstienas ir wiskas Wink

07-05-30 18:57       Atsakyti
aistralt

Naujas aistruolis
atsimenu ir man mama sakydavo: oi ne jau tu nesidazysi! sueis 18 galesi dary ka nori,ar matai savo pusesere nuo 12 dazos koks jos db veidelis negrazus... ir pan... tete sakydavo: jei nuo 12-13 dazysies, kai sueis 20 metu tavo snukis atrodys kaip senos bobos uzpakalis Laughing Laughing Laughing tai biski laukiau...bet 14 pradejau slapcia dazytis...nu mama priprato ir db dazausi ir nk nesako. Rolling Eyes

07-05-31 17:29       Atsakyti
Solweiga

Naujas aistruolis
jokia cia nuodeme dazytis.... Laughing as ir dazausi ir man motina nk nebesako......nea jos cje rejkalas... Arrow Razz

07-05-31 17:56       Atsakyti
Marijuke

Super aistrietė
nu manau jeigu akutes tik pasidazai tai tam veidui nepakenks Rolling Eyes

Laurutya,jeigu mama neleidzia tai gali ir nesidazyt.jeigu nesidazysi tai tikrai nepakenks Wink

07-05-31 18:20       Atsakyti
Laurutya

Naujas aistruolis
na dekuj uz nuomones SmileBučiuoju

07-05-31 22:02       Atsakyti
pakvaishus

Tikras aistruolis
man 15 metu,mama irgi uzhia kasdien,kad nesidazhyciau... nu bet tikrai kvaisha, argi penkiolikmetei yra nuodeme TIK PILKAIS SHESHELIAIS PARYSHKINTI AKIU APATINY KONTURA PLONA LINIJA? apshvieskit

07-06-02 12:39       Atsakyti
Solweiga

Naujas aistruolis
jezaw.........nu tu paimk ir dazykis...ka ji padarys...pauzh ir nustos.... Laughing Cool
dazytis tai nea nuodeme Arrow Wink

07-06-03 21:15       Atsakyti
pakvaishus

Tikras aistruolis
Solweiga:
jezaw.........nu tu paimk ir dazykis...ka ji padarys...pauzh ir nustos.... Laughing Cool
dazytis tai nea nuodeme Arrow Wink

aj...nu ne to ash klausiau Evil or Very Mad :smile2:

07-06-03 21:56       Atsakyti
Kristinaa

Super aistrietė
nesu prieš dažymąsi, bet pati nesidažau, man nereikia. kam gi veidą gadinti? geriau kokį nors kremą nusipirk, vitaminų nagams, plaukams, odai ar dar kam nors, kad ir putų voniai ar druskos. na gal man gerai, nes turiu ryškiu bruožus, bet jei nuo 13 pradėsi dažytis, tai kas liks iš tavo veido.. tu pati pagalvok. geriau negadink, o puoselėk tai, ką turi. pamatysi, patiks, padės. man tj kai 12-13 prisidažo tai atrodo kaip kokios čiolės. o dar kai batukus ant kulniuko užsideda ir nepaeina tj iš vis baisu žiūrėt. gaila vaikų. čia jų ir tėvų reikalas, bet vaikai taip patys save kankina. žiauru.

07-06-03 22:01       Atsakyti
Myce

Super aistrietė
Kristinaa, atsiusk man savo nuotraukyte, visus esu macius, o taves ne :blogai: Wink

07-06-03 22:45       Atsakyti
dew

Super aistrietė
dažiausi nuo 13metų. mama leisdavo, tėvas- ne. tai nešiodavaus su savim, dažydavaus lifte :smile2: , o grįšdama- lifte nusivalydavau :smile2: . nu, kai tėvas būdavo namie. manau, šiektiek jau galėtų leisti, pati parodyti kiek galima, kad neišsidarkytum veido. aišku, į mokyklą nereiktų eit išsipaišius, ale... aš tame nieko blogo nematau. jei kokybiška kosmetika, tai nieko tas tušas ar šešėlis nepadarys. pudros naudot nereik. nors aš naudojau ir nieko, kolkas atrodau visai neblogai :smile2:

07-06-03 23:33       Atsakyti
Solweiga

Naujas aistruolis
na db gal ir nieko nuo tos pudros....bet patikek weleu tikraj gajlesies kad pudra tepliojajs.. Wink Rolling Eyes

07-06-04 18:44       Atsakyti
dew

Super aistrietė
a tu bent žinai kiek man metų, kad taip užtikrintai tvirtini?

07-06-04 22:17       Atsakyti
Vitalija

Super aistrietė
as pati nelabai dazausi(tepk netepes), bet savo dukrai leidau, ir pirkau dazu, tegu dazosi, juk merga

07-06-04 23:29       Atsakyti
dew

Super aistrietė
aš ir saviškei pirksiu :taip:

07-06-05 10:29       Atsakyti
_nuosirdi_

Super aistrietė
kokios supratingos mamos Smile
aš kiek pamenu, tai nuo 14 gal pradėjau dažytis, gal nuo 15, nepamenu. mama nieko nebumbėdavo, tik kai pamatydavo, kad dažaus, sakydavo: ar tau reikia dažytis? Cool bet taip tarp kitko pasakydavo, ir tiek Wink

07-06-05 10:40       Atsakyti
Myce

Super aistrietė
Man tai irgi nesake nieko.. :ne: Wink

07-06-05 12:58       Atsakyti
kiss_the_rayn

Tikras aistruolis
as budama 14 pasidazydawau kai budawo progos, kiekwiena diena pradejau naudot tusha, akiu piestuka, lupu blizgi 15metu pradzioj, aisku kai swentes kokios tai ir pudra dedu ir seip belekokio fainumo spalwom issiteplioju Smile)

07-06-05 18:33       Atsakyti
Vitalija

Super aistrietė
jo, kai draudzia tai dar labiau norisi

07-06-05 21:06       Atsakyti
_KiTe_

Tikras aistruolis
Niu mano tetis burbedavo, o mama nieko Rolling Eyes
Bet kaip pastebejau dabar daug maziau dazaus nei anksciau, i univiera einant isvis tyngiu dazytis, o jei dar i pirma paskaita, tai niekad nesidazau :smile2: ir siaip, kai dazaus tej nedaug, tiesiog tusu ir piestuku paryskinu akis ir vat visas mano make-up :smile2:

07-06-05 21:08       Atsakyti

Nauja Tema Atsakyti 1, 2  Toliau »
Perskaitė: 2185   Atsakė: 31
© 2005-2006 AISTRA.LT Reklama puslapyje